Page 301 of 719 FirstFirst ... 201251291297298299300301302303304305311351401 ... LastLast
Results 7,501 to 7,525 of 17957

Thread: Turizam - što se to dešava!?

Thanks Thanks Given 
    230
    Thanks Thanks Received 
    73
    Thanked in
    57 Posts

Girice su potpuno u redu. Ali ponuda treba biti diversificirana. Ako ti je na setalistu pljeskavica, u konobi - pljeskavica, a i u restoranu - pljeskavica, onda stvarno ne postoji niti jedan razlog da ti turist sjedne u restoran.
    Ne kazem da se uopce ne treba nuditi jeftina brza hrana, nego da se ne treba nuditi na svaki, ama bas svaki korak, i time smanjivati broj gostiju u restoranima.

Thanks Thanks Given 
    2,005
    Thanks Thanks Received 
    6,219
    Thanked in
    2,893 Posts

Meso je (pre)jeftino, lakse se cuva, sprema, veca marza... Konkurencija na istoj ,,talasnoj duzini'', tako da...

Sent from my Motorola 8400

Thanks Thanks Given 
    230
    Thanks Thanks Received 
    73
    Thanked in
    57 Posts

Evo novog bisera crnogorske turisticke punude http://www.portalanalitika.me/clanak...un-od-150-eura

Thanks Thanks Given 
    4,204
    Thanks Thanks Received 
    3,258
    Thanked in
    1,405 Posts

Nevjero-jebeno-vatno... Stidim se...
    --------------->
    <---------------
    Odavde dovde...

Thanks Thanks Given 
    206
    Thanks Thanks Received 
    1,938
    Thanked in
    784 Posts

Pa dobro nije ga puno zaklao 5eur kilometar ahahahahahhaha

Kakvi su ovo bravi, ja ne vjerujem da taj covjek moze poslije kad legne u krevet da zaspe ...
    One Ring to Rule them all...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Odje, kao sto obicno biva kod nas, najvise pricaju oni koji blage veze nemaju o turizmu i poducavaju one koji od toga zive. Vjerovatno ih nema zasto pasce ujesti i onda se posprduju sto neko ima hostel. Da je bio idje dalje od lokalnog pazarista znao bi da postoje razni hosteli, postoji i kategorizacija kao i hotela.... a neki ih jednostavno tako registruju sto je manje peripetija, manje zahtjeva, manji porez.... nego da to registruju kao hotel "snj kategorije". U Pragu su to usavrsili do perfekcije a oni bas znaju kako se zivjeti od turizma

Thanks Thanks Given 
    206
    Thanks Thanks Received 
    1,938
    Thanked in
    784 Posts

Treba puniti rupe u trzistu, otvarati ono sto nema, i biti kreativan. Poci sa strane i vidjeti sta ima tamo pa donijeti ovamo.

Wulfy govori ovo za girice ja pokusavam da se sjetim dje sam ih vidio zadnji put i ne mogu da se sjetim. A bio bi strasno lijep biznis za nekog deckica od 20-2 godine, friteza se nedje postavi i 2 eur porcija, ja bih prvi bio svaki dan, a strancima je to simpaticno - finger food, ukus ljeta, dobro se zasole i jedna kriska limuna uz to...

Primjer razmisljanja nasih ljudi... drugar moj dobar se poslije masu ugovora vratio sa broda dje je radio kao oficir i hoce neki biznis u Kotoru da otvara i pricamo mi, govori mi otvorio bi butigu ili antikvarnicu i ja mu govorim pa brate ima ih vec 1000 sto ce ti to otvori nesto orginalno sto nema. Recimo svaki 4-5 turista je jebeni vegeterijanac ili vegan. Napravi se maleni ekspres restoran sa vegan/vegeterijan jelima i baliras pare. Covjek me gleda kao da sam izmislio toplu vodu , a sam kaze vidio ih je na stotine u lukama i stalno su puni. Ali vidis komsija ima butigu sto ne bi i ti otvorio ...

Ne znam, ja ponekad mislim da sam skroz lud sto uopste ista pricam i sto se naglabam sa ljudima

Sent from my Lenovo P70-A using Cafe Del Montenegro mobile app

Thanks Thanks Given 
    4,919
    Thanks Thanks Received 
    8,829
    Thanked in
    4,262 Posts

zamisli hostel sa sobama u kojima oro mozes igrat, a svaka soba svoje kupatilo. u sred zabljaka.

Sent from my D5803 using Cafe Del Montenegro mobile app
    nothing comes from violence and nothing ever could

Thanks Thanks Given 
    206
    Thanks Thanks Received 
    1,938
    Thanked in
    784 Posts

Quote Originally Posted by goozica View Post
    zamisli hostel sa sobama u kojima oro mozes igrat, a svaka soba svoje kupatilo. u sred zabljaka.

Moj jedini gost iz CG :*

Thanks Thanks Given 
    4,919
    Thanks Thanks Received 
    8,829
    Thanked in
    4,262 Posts

Quote Originally Posted by Gandalf_White View Post
    Moj jedini gost iz CG :*
    gost? e fala ti. ja sam mislila da sam domaca tu, al dobro.

Thanks Thanks Given 
    206
    Thanks Thanks Received 
    1,938
    Thanked in
    784 Posts

Quote Originally Posted by goozica View Post
    gost? e fala ti. ja sam mislila da sam domaca tu, al dobro.

Stalno zaboravim da si ti nasa ))))

Thanks Thanks Given 
    1,661
    Thanks Thanks Received 
    2,633
    Thanked in
    1,190 Posts

Treba puniti rupe u trzistu, otvarati ono sto nema, i biti kreativan. Poci sa strane i vidjeti sta ima tamo pa donijeti ovamo.

Wulfy govori ovo za girice ja pokusavam da se sjetim dje sam ih vidio zadnji put i ne mogu da se sjetim. A bio bi strasno lijep biznis za nekog deckica od 20-2 godine, friteza se nedje postavi i 2 eur porcija, ja bih prvi bio svaki dan, a strancima je to simpaticno - finger food, ukus ljeta, dobro se zasole i jedna kriska limuna uz to...

Primjer razmisljanja nasih ljudi... drugar moj dobar se poslije masu ugovora vratio sa broda dje je radio kao oficir i hoce neki biznis u Kotoru da otvara i pricamo mi, govori mi otvorio bi butigu ili antikvarnicu i ja mu govorim pa brate ima ih vec 1000 sto ce ti to otvori nesto orginalno sto nema. Recimo svaki 4-5 turista je jebeni vegeterijanac ili vegan. Napravi se maleni ekspres restoran sa vegan/vegeterijan jelima i baliras pare. Covjek me gleda kao da sam izmislio toplu vodu , a sam kaze vidio ih je na stotine u lukama i stalno su puni. Ali vidis komsija ima butigu sto ne bi i ti otvorio ...

Ne znam, ja ponekad mislim da sam skroz lud sto uopste ista pricam i sto se naglabam sa ljudima

Neces se ni sjetiti dje ima girica jer su ih zamijenili hamburgeri,topli sendvici,palacinke. Nije mi jasno zasto to neko ne otvori da prodaje girice i npr przene lignje u kolutice. Ja bih prvi to svaku drugu noc jeo.

Sent from my HTC 10 using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    12,504
    Thanks Thanks Received 
    2,358
    Thanked in
    1,204 Posts

kad čitam ovu temu uvijek mi se ponovo vrati onaj osjećaj da svi ovo naše što imamo više cijene nego mi sami...ne mogu reći da sam svakodnevno u kontaktu sa strancima, ali stvarno koji god stranac a sa kojim sam bila u kontaktu je makar samo prošao kroz našu zemlju, bio je oduševljen! Nama samo treba da ljudima budemo na usluzi, što reče Gandalf, da im obezbijedimo da ovaj odmor provedu što aktivnije, da im je uredno, normalno, ne govorimo o luksuzu nego o normalnome okruzenju, da imaju nešto naše da vide, popiju, iziju i da imaju što da plate, zaboga! Platiće ali im ponudi...

Mi ovdje imamo ljude koji se sprdaju sa ljepotom Nevidia i Durmitora, Tare i Bjelasice...a stranac bi da plati da vidi, da vozi bajk po planinama, da ide na splavarenje, da prodje kroz Nevidio, da jedri paraglajderom...pa i da se jedan dan bućne i u more nije problem....sve to ima i kad vidi padne u trans a nama ne valja
    Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
    ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!

Thanks Thanks Given 
    11
    Thanks Thanks Received 
    5
    Thanked in
    4 Posts

Manje je srba jedino i Allah dobri da pomogne da ih jos manje bude, pa i da ih u jednom trenutku uopste ne bude ili da se pozicioniraju u Sutomore a u ove ostale krajeve da ne zalaze.
    Dace Bog da takvih ka ti bude sto manje idje u CG.

Thanks Thanks Given 
    5,881
    Thanks Thanks Received 
    7,608
    Thanked in
    3,046 Posts

Moje razocarenje na Zabljaku proslo ljeto.....

Odem ispred Volija da kupim sumskog voca I vidim med 10€ kg. Aj reko djeci da kupim kilo planinskog meda. Dodjem doma vidim rijedak I da nema veze sa onim koji gore vrcaju.

Sjutra dan svratim kod onoga sto prodaje I pitam ga odakle je med a on veli odlican je livadski iz Kursumlije.

Pa hebem mu mater, Zabljacani pored Mljeticka prodaju med iz Kursumlije na Zabljak. Vjerovatno im je niza nabavna cijena za koji euro.

Ovo cisto da se ko ne zahebe ko ja.

Sent from my EVA-L09 using Cafe Del Montenegro mobile app
    Last edited by kimmi; 08-08-16 at 13:53.

Thanks Thanks Given 
    4,919
    Thanks Thanks Received 
    8,829
    Thanked in
    4,262 Posts

ha, mjestani... ko ih ne zna...

Thanks Thanks Given 
    11
    Thanks Thanks Received 
    5
    Thanked in
    4 Posts

Gandalfe reci nam o kojim se lokalima na zabljaku radi koji su novotvoreni , razbijaju od posla, a koji se to zatvaraju. Izdaje krevet na zabljak i busa se u prsa kakve goste ima smetaju mu Srbijanci , ali su zato Rumuni gospoda trosadzije. I ja evo radim u hotel u Becice, i nikad gore nije bilo i ne samo u moj hotel no i Taru i u Iberostar, jedino gandalf u hostel dovodi seike i obrce milione.

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    18
    Thanked in
    10 Posts

Pa vidi, ostvarim nocenja vise nego sto mozes da zamislis Tu se racuna u desetinama hiljada tako da sam kompetentan da pricam. Nijesam turizmolog nego ugostitelj vec vise od decenije pa kontam da znam po nesto.

Druga stvar, evo ti tvoje Srbende od drugog covjeka da ne bude da ih ja mrzim :

A dje bi zavrsili ovi sa Leskovackog rostilja je nebitno, pregazice ih vrijeme, kao sto je pregazilo recimo Luna parkove, ranije je svaki grad imao 10-15 sad nema vise. E tako ce vrijeme pregaziti i ciganisanje.

Dje ce Crnogorci plaknuti dupe ? Pa ako su spremni da potrose imaju prelijepu obalu, ako nijesu neka se kupaju na Moracu ili u cigansku mahalu u Sutomoru dje se placa dinarima.

Bilo gdje u svijetu, nerazvijene zemlje kao sto je nasa koje se bave turizmom okrecu se stranom a ne domacem gostu. Recimo Turska - Tunis - Egipat - Maroko.. Na plazama koje su predvidjene za strance ne mozes da vidis lokalca, jer je skuplje ali je i cistije, nema guzve i ne gledas ko ce te opljackati. A onda imas plaze dje se samo lokalci okupljaju, i tu je prljavo, jeftino, guzva... Ali ti to ne bi znao jer nikada nijesi izasao iz zemlje Mozda jedino do sjevernog nam susjeda
    E tako ce i kod nas kroz koju godinu, znace se dje je u krv i dje je za stranca a sta je za domacu sirotinju koja je dosla sa lukom i slaninom da se namaze margarinom da sto prije pocrni...

Inace volim kad plebs kao sto si ti pjeni i pokusava da me napadne na licnoj osnovi i isprovocira iako mozete samo za tuki da me povucete

Do sada nikoliko. To je neki smijesni pausal od nekih 13eur mjesecno jer su svi prijavljeni na 5-6 kreveta a izdaju po 30 apartmana. Medjutim donesen je novi zakon gdje ce svako biti obavezan da placa porez na prihod od 9% i ove godine pojacane su kontrole privatnog smjestaja.

Sobe - Zimmer - Rooms su kancer crnogorskog turizma. Od toga niko osim onoga sto taj zimmer izdaje nema nista. Ni drzava, ni taj nesrecni gost (koji niti je prijavljen niti ima ikakvu zastitu) ni niko okolo.

Nego polako ce sve doci na svoje... Za 5-7 godina cijene ce nam biti na nivou Hrvatske, pa ce tek onda plach da nastane. A kao sto rekoh traznja ce izbalansirati ponudu. Tako da ce plaze morati biti uredjenije, smjestaji renovirani, osoblje kvalifikovano.

P.S.

Da me ne bi shvatili pogresno, ja ne govorim da cijela zemlja predje na neki lux turizam, naravno da je to nemoguce. Nego da se odrede zone ciganluka, da se zna dje je ko, i dje su kakve cijene. I onda bice super i jednim i drugim. Domaci gost nece placati cijene kao stranac, a stranac nece gledati glib i srbe kako chereche svinju na sred plazhe.
    Svi srecni i zadovoljni

PPS.

@A+A

Bice ti zanimljivo da ove godine dobijam samo normalne ruse u jednom od objekata koji je namjenjen gostima koji su spremni da plate vise (prosle godine poceh da ih primam))) (da kucnem da ih ne ureknem)

Valjda poslije ekonomske krize onaj nizi srednji stalez koji je na CG gledao kao na low cost destinaciju i koji nemaju kulturu putovanja ili ponasanja, ne moze vise da priusti CG zbog pada rublje pa su se preselili na Krim ili nedje drugo. Ove sto imam sad po 3-4 sengen vize u pasosu, dosta ih ima americke vize, tajland skoro svaki itd...

Nek ih dobri Allah jos salje
    Ali Gandalde, zasto me ne volis pile…

Koliko sam samo puta napisao koliko si mi banja, ali dzaba, ti opet ne vjerujes… evo sinoc kad sam vidio da si ti pisao na temu, nijesam htio odmah da citam, nego sam fino sacekao, skuvao caj, uzeo kikiriki I tek onda izasao na terasu da sa merakom citam tvoje mudrolije I tajne poslovnog uspjeha…

Ali mi se ne svidja stav kojim omalovazavas nas sirotinju ili kako kazes- obican plebs sto nema leba da jede I koje nema ker za sto da ujede… to me malo pogadja, posto sam osjetljive prirode I loseg materijalnog stanja…
    Ne valja ti ta rabota nista, ne znam zbog cega je to tako- sto kazem da ti je zena digla hotel- ada znas da se ja salim, sve I da jeste, opet je tu trebalo dosta rada, truda, prolivenog znoja da bi uspio nesto da zaradis I stvoris…
    svaka cast, postovanje, a sjecam se kako si pisao da kad prodjes pored necije sume zaustavis auto, uzmes segu, uberes po metra drva I nastavis dalje… sreca tvoja sto uopste kucas, sto te zbog toga nijesu skratili za glavu gore... i dogurao si do price o elitnom turizmu… ali dobro, vremena se mijenjaju I mi sa njima…
    Od Srba I domacih turista sjever ne moze imati koristi… to svi znamo, nema potrebe da mi citiras Kimmija- on je pisao o svom komsiji koji ima vikendicu gore… jedino ti Srbi I CG borave gore, oni koji imaju nesto svoje, ostali su samo u prolazu ili dodju na jednodnevni izlet, eventualno prespavaju jednu ili dvije noci… I od njih se ne moze zivjeti- trebamo li da krivimo Srbendu sto je dosa u svoju kucu I sto ide u Voli da kupi hranu koju spremi u tu svoju kucu… idu li Budvani svaku noc u restoran da veceraju ili kad se vrate sa plaze kupe nesto u market I spreme…
    Gore se od domacih turista zivjeti ne moze I vise od polovine bi ladno stavilo kljuc u bravu kad bi samo oni dolazili… Tako da tvoja prica ima smisla, ali to je tvoja racunica I manjeg dijela ljudi koji se gore bave turizmom… malo sebicno zar ne…
    Da te ne citiram jer kucam sa telefona- pomenuo si da treba da imamo odredjena mjesta za odredjene kategorije gostiju… mi to vec imamo…
    Imamo mjesta dje ce da borave milioneri pa cak I milijarderi, hotele za srednju I visu klasu Zapada, I takvih hotela ce biti sve vise I vise, tako da eventualni rast tih gostiju imamo dje da smjestimo… pitanje je imamo li jos nesto da im ponudimo… a sa druge strane imamo I Sutomore, Canj, Susanj, Budvu, sto da ne…
    Niko konkretno nije odgovorio ko bi imao koristi kad bi se orjentisali samo na elitni turizam- evo da ja pokusam da dam odgovor, a srecom ovdje ima dosta strucnjaka koji ce me ispraviti… korist bi pored Gandalfa imali vlasnici LUX hotela, apart hotela, smjestaja, restorana I sl… u ogromnom broju kontroverzni biznismeni koji bi porez platili ili ne bi platili u svakom slucaju tezili da ga ne plate, stranci koji bi te pare iznijeli iz zemlje… 80 posto primoraca koji su dizali kredite da bi digli kuce, nadzidali spratove bi ladno stavilo kljuc u bravu… dje bi ti ljudi zavrsili, sto bi bilo sa njihvoim porodicama, mnogi od njih ionako ne vode neki lux zivot… evo jos nezadovoljne sirotinje I plebsa na birou rada koja trazi parazitski posao…
    Bi li drzavna kasa bila punija kad bi nas zaobisli Srbi I ostali paradajz turisti- bi malo morgen, mislim da bi tek onda bili svjesni koliko su para ti paradajz turisti I sl sirotinja ostavljali kod nas…
    Ta prica je po meni potpuno nemoguca…
    Evo ja kao laik u turizmu zakljucujem da treba teziti stranim turistima visoke platezne moci… raditi na tome da se tim ljudim pruzi suvi luksuz, najkvalitetnija usluga I odmor… urediti plaze, maci vasare, rostilje, strptizete, turbo folklorase sa setalista… ali da se treba okrenuti I turistima iz Srbije od kojih se u najvecoj mjeri I dalje zivi, I svim onim gostima slabije platezne moci, da to bude i njima dostupno po nekoj normalnoj cijeni… sve se to moze izvesti samo da ima sposobnih ljudi a ne sebicnih brava…
    Last edited by karamazov; 08-08-16 at 14:23.

Thanks Thanks Given 
    206
    Thanks Thanks Received 
    1,938
    Thanked in
    784 Posts

Quote Originally Posted by 1987pg View Post
    Gandalfe reci nam o kojim se lokalima na zabljaku radi koji su novotvoreni , razbijaju od posla, a koji se to zatvaraju. Izdaje krevet na zabljak i busa se u prsa kakve goste ima smetaju mu Srbijanci , ali su zato Rumuni gospoda trosadzije. I ja evo radim u hotel u Becice, i nikad gore nije bilo i ne samo u moj hotel no i Taru i u Iberostar, jedino gandalf u hostel dovodi seike i obrce milione.
    A ti si sad upucen kako posluju drugi hoteli, neko je tebi dao uvid u finansijske izvjestaje.
    To je ta velikosrpska demagogija od 2006 naovamo : Kurir, Informer "PUKLA SEZONA" svake godine ista prica. Od 2006 na ovamo broj ostvarenih nocenja u CG je porastao za 3 puta

Ccc, dzabe zloba progres je nezaustavljiv :*

@karamazov

Razumijemo se mi u biti ali ti ne razumijes sta ja hocu da ti kazem.

U Sutomoru skoro da nema stranih gostiju(nesto malo rusa) odlicno eto destinacija za tomato turiste. Budva party turizam za domace teenejdzere i ruse, super. Ali ostalo treba sacuvati. Zaliv je nesto najljepse sto imamo u CG, to treba brendirati, cijenom i kvalitetom otjerari Srbe, a sa nekim mini ulaganjem renovirati itd.

Sezona nikada nece trajati preko mjesec ipo dana ako budemo dozvolili da nam Srbi budu prioritet i ako nastavimo nadogradjivati spratove kuce sa sobama od 3 kvadrata koje cemo naplatiti 10eur

Mora se tacno znati sta je za koga, ne mogu istu plazu da dijele srbi sa sarmom i svedjani. Jednostavno usluga ne moze biti ista, ovaj hoce pljesku drugi hoce gambore i mojito. Fino segragacije, ovo je za vas, ovo ostavimo strendzerima i ljepota...
    Last edited by Gandalf_White; 08-08-16 at 14:25.

Thanks Thanks Given 
    9,609
    Thanks Thanks Received 
    5,982
    Thanked in
    2,283 Posts

Quote Originally Posted by karamazov View Post
    Niko konkretno nije odgovorio ko bi imao koristi kad bi se orjentisali samo na elitni turizam- evo da ja pokusam da dam odgovor, a srecom ovdje ima dosta strucnjaka koji ce me ispraviti… korist bi pored Gandalfa imali ostali vlasnici LUX hotela, apart hotela, smjestaja, restorana I sl… u ogromnom broju kontroverzni biznismeni koji bi porez platili ili ne bi platili u svakom slucaju tezili da ga ne plate, stranci koji bi te pare iznijeli iz zemlje… 80 posto primoraca koji su dizali kredite da bi digli kuce, nadzidali spratove bi ladno stavilo kljuc u bravu… dje bi ti ljudi zavrsili, sto bi bilo sa njihvoim porodicama, mnogi od njih ionako ne vode neki lux zivot… evo jos nezadovoljne sirotinje I plebsa na birou rada koja trazi parazitski posao…
    Bi li drzavna kasa bila punija kad bi nas zaobisli Srbi I ostali paradajz turisti- bi malo morgen, mislim da bi tek onda bili svjesni koliko su para ti paradajz turisti I sl sirotinja ostavljali kod nas…
    Ta prica je po meni potpuno nemoguca…
    Evo ja kao laik u turizmu zakljucujem da treba teziti stranim turistima visoke platezne moci… raditi na tome da se tim ljudim pruzi suvi luksuz, najkvalitetnija usluga I odmor… urediti plaze, maci vasare, rostilje, strptizete, turbo folklorase sa setalista… ali da se treba okrenuti I turistima iz Srbije od kojih se u najvecoj mjeri I dalje zivi, I svim onim gostima slabije platezne moci, da to bude i njima dostupno po nekoj normalnoj cijeni… sve se to moze izvesti samo da ima sposobnih ljudi a ne sebicnih brava…
    Bar jedno 100 puta je rečeno, da se ne misli na lux i elitni turizam u smislu milionera... Već da postanemo destinacija za goste srednje platežne moći sa Zapada, naravno sa dodatkom ekskluzivnih lokacija i vašara... Znači turista koji će platiti smještaj, platiti transfer, otići bar na jednu turu u toku boravka u CG, jesti jedan ili dva obroka van smještaja i sl... Što je ogromna razlika u odnosu na turistu koji plati samo smještaj, a sve ostalo donese sa sobom...
    #fakenews

Thanks Thanks Given 
    37
    Thanks Thanks Received 
    8,636
    Thanked in
    3,817 Posts

Kod nas miljarderi nemaju na šta da potroše pare. Ne računam to što uplove jahtama i plate po 5-6 hiljada za ove "elitne" prostitutke tipa pevaljki, voditeljki i samoproklamovanih šampionki modnih šetnji. To jedva da računaju u bakšiš.

U stvari, ni toliko. Vode svoje konkubine. I mlađe i ljepše.
    - .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..

Thanks Thanks Given 
    206
    Thanks Thanks Received 
    1,938
    Thanked in
    784 Posts

Ma niko ne prica o milijarderima... oni ce sad imati lusticu, imaju porto i dobro je...

Ali evo uhvatih sebe da kako pisem stvarno se misli na milionere hahahahah

U stvari nam samo trebaju normalni zapadnjaci koji ce sobu u pvt smjestaju platiti 40-50eur, rucak 30-40, voznju ili jahanje 20-30 itd itd i onda ima za svakoga po nesto.

Kad se ovako napise i uporedi sa srpskim tomato turiste, ovaj zapadnjak siroma' izgleda kao bil gejts

Thanks Thanks Given 
    11
    Thanks Thanks Received 
    5
    Thanked in
    4 Posts

Jer su hoteli jedan do drugog i svi su u kontaktu, medjusobom pa se zna , nije slucaj ka ti da ne zboris ni sa kim no mrzis svakoga, jer si jos rodjenjen zigosan kao potomak izdajnika :-)

No mi ne rece koji su to novootvoreni lokali na Zb s modernom kuhunjom, a koji su to lokali pred zatvaranje?

Thanks Thanks Given 
    206
    Thanks Thanks Received 
    1,938
    Thanked in
    784 Posts

Ja mislim da si ti mene pomjesao sa nekim... ili imas problem sto sam musliman ?
    Novootvoreni - Lupo, Oro, Dvoriste(renoviran komplet), Zlatni papagaj (renoviran komplet + prosiren duplo), Kino durmitor...

Moje nije da pricam ko ce se zatvarati, ne valja tudju muku komentarisati uzviseni poslanik Muhamed alejhi sellam rekao je : "Ne raduj se tudjoj nesreci"
    Last edited by Gandalf_White; 08-08-16 at 14:45.

Thanks Thanks Given 
    11
    Thanks Thanks Received 
    5
    Thanked in
    4 Posts

Dvoriste dje je kafa pese centi, i drze ga Srbijanci. Oro takodje zivi od domacih, Lupo od Podgoricana, Zlatni papagaj ima najvise stranaca jer je najblizi jezeru. Ali si promasio pricu jer u Oro i dvoriste nema hrane.

Kako si se profinio ***** ti, smetaju ti pljeskavice i cevapi, a do skoro si pisao kako jedes kebabe po ulicama po maroku

Page 301 of 719 FirstFirst ... 201251291297298299300301302303304305311351401 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 7 users browsing this thread. (1 members and 6 guests)

1. Gagarin