Kad čujem reklamu: Kamatna stopa, fiksna je... aaaaa, momentalno prebacujem ili gasim.
Što ima brackee?
Viđi, oli mi završit ono?
Gledamo se,,,
Blentoven.
Lord, the pitiful screams of all them college-educated women!
Meni je pobjednik bio zavrsetak "postovanje!" , sa sve znakom uzvika. Ne no mi se u knopr uvuci...
A koga ne poznajes, mail se mora sastavljat s tim sablonima, kolko god bili ogavni.
Ja licno pocinjem sa "Postovani", a zavrsavam sa "srdacan pozdrav", jbg mora se, ne mozes pocet mail sa "macka, kakoe?"![]()
Nije bas internet bonton, nego stvar poslovne kulture.
Ne nego kao kreditni referent banke, u prepisci oko overdrafta mi zavrsava zadnji mejl sa
"I to je to
Cao
Luka"
Bas uliva povjerenje da zna sta radi. Na prethodne se nije ni potpisao. Valjda jer mu ime i prezime stoje u mejlu.
Vidis, mene nervira osnovno nemanje kulture u razgovoru sa klijentima koje nikada nisi ni vidio uzivo. Isto se odnosi i na iste nedostatke u telefonskom razgovoru.
"Dobar dan, ja sam taj i taj, iz te i te firme, pokrivam tu i tu funkciju
Druga strana: Izvolite...."
Pa predstavi se, reci sta radis, a ne slusa me pola sata i onda "ahaaaa moracete sa kolegom da razgovarate....", i onda se javi neko drugi jer je taj napolje pa ista prica.
Bas imam vremena da se upoznajem sa svim zaposljenim u toj firmi, ali eto neka vas to nervira
Bogami, ja radio na hotline-u i sve neki ljudi za koje nikad ni čuo nisam. Krenem ja tako Dobar dan, ja sam taj i taj, želio bih... A oni meni vele da batalim i da počnem da dahćem i pričam im svašta. Poslije toga nemam obraza da im se kulturno zahvalim na saradnji.
Obavezno je korišćenje zvanične poslovne komunikacije. Slanje slika polnih organa nikako prije nego što se uspostavi redovan poslovni odnos.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Isto i mene to nervira i vazda pomislim koliko ljepse nekako zvuci to obracanje na engleskom![]()
Jos ne mogu da se opasuljim. Necu nikad moci da budem potpuno zen, necu moci nikad da prihvatim i sazrim na ovakve stvari, a nemoc koju osjecam ekvivalentna je bijesu prema svima u drzavi koji na ovo zmure, cute i dozvoljavaju da djeca trpe nasilje... Pa kako spavamo ***** li nam materina !
http://www.dan.co.me/indexfvrati.pht...8ki%20pretukao
Nema ovdje na lijepo. Regulators.
Dobro vece draga publiko, ja samo necu trositi reci na ove flamingose.
ovdje se ćuti na nasilje i nad djecom i nad ženama....prvo da ti kažem stomak mi se prevrne kad vidim da neko ton na dijete povisi, a nije da nijeam na ovu moju vikala, ali sebe poznajem znam da vičem da izbacim "bijes" ali kad vidim druge da viču uvijek mislim da je to samo početak da će da ih tuku i maltretiraju! Slaba sam na djecu i jako mi je teško kad vidim ovakve slike...medjutim, nijesam nikad reagovala kad na ulici vidim da neko viče na dijete...nijesam imala situaciju da prisustvujem fizičkom maltretiranju....ne znam što bih činjela, valjda bih nešto rekla...da li bi to pomoglo, teško, ali kod nas još uvijek važi ona stara da je "batina iz raja izašla" pa često roditelji primjenjuju u nemoći ili liječenju svojih frustracija od spoljnog svijeta, pa se na svojoj djeci izd**avaju...znaš ono, ne smiješ tamo ali u svojoj kući si kralj i možeš i da ubiješ kad si rodio
Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!
Ovo moze da ostane od jednog udarca kaisem, koji ne mora da bude ni prejak kad je dijete u pitanju. Ne opravdavam, ali ne zelim da osudjujem na prvu loptu. Poznajete li vi ove ljude sto se pominju tekstu?
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
Nemamo mi sto da osudjujemo ili neosudjujemo. Ovo je posao za policiju.
Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
Yes, I'm in need of something
But it's something you ain't got
Iskacu mi neki prsti i nokti na tapatok.
Da takve prste vidim na reklami za dr Scholl totalno bih kupio njihov proizvod. I ozenio se pa da zena oko toga rabota.
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Skoro sam komentarisao sa djevojkom jednu familiju koja je bila red lezaljki ispod nas. Bili su muz, zena sa tri sina koja su imala od 8-15 godina. Muz i zena su se zavalili na lezaljke u debelu hladovinu dok su troje djece obigravala oko njih na onaj zaropek. Majka je citala knjigu i sto god da su joj djeca rekla ili je pitala ona je histerisala, a otac je nabio nekakve cvikere i snimao onuda. Djeca svo vrijeme pricaju da su zedna, da im je vruce, kriju se ispod onoga naslona od lezaljki oca i majke a ova samo dreci na njih nesto. Ne smiju da odu da se okupaju bez roditelja a ovi mrznovi nece da mrdnu sa ovih lezaljki. Sramota me bilo kad nam je donijeta limunada jer su gledala kao da je nikad nisu vidjeli u zivotu. Posle nekog vremena gospodji su se usta osusila, od silnog trtljanja i pocela je da crnjaci najmladjeg sina da ode nedje da napuni vodu ( ne kupi nego napuni ). On ode, posle par minuta skakuce onuda po pijesku, zali se kako je noge isprzio i govori im da nije bilo vode tamo dje mu je majka rekla pa se ona iznervira i poce da vice na njega i rece mu da nadje tus tuda nedje pa da napuni. Mali opet, onako smoren, ode ali se posle par minuta opet vraca sa praznom flasom i govori `tamo ima tus ali nema cesme pa nisam mogao da napunim`. Kad su otac i majka to culi poceli su da mu vicu i svasta da mu pricaju, kako treba da ode i napuni je tu na tus, pa se on kukavac pokupi i opet ode da je napuni na tus. Kad je donio flasu nisu prvo pila djeca nego njih dvoje i opet su im nesto prigovarali. Naidje onaj sa krofnama, mi uzesmo krofne i kako su to vidjela ona djeca i ona pocese da traze krofne, a roditelji kad su to culi kao da ih je grom pogodio. Majka uze ovoga jednog za ruku ( koji joj je bio najblizi ) i bukvalno ga zabi u onaj pijesak da sjede a otac vice ovoj dvojici nesto.. Kasnije je ovaj najmanji stavljao pijesak na onu dasku od lezaljke i kad mu je majka krenula spustit naslon pomamila se na njega jer to radi, a on govori da je htio da je ukrasi ili tako nesto. Ni sam se ne mogu sjetit sto su im sve ovi roditelji pricali ali ja sam se zgrozio kad sam vidio kakvi ljudi imaju djecu, i to ajde da je jedno nego su troje napravili i tako se ponasaju. Oni sjede u hlad, djeca im se prze na ono sunce i sve sklanjaju glavu od sunca ispod lezaljki a ove boli briga. Bukvalno su im ova djeca smetala svo vrijeme i na kraju im izigravala sluge kad im nesto treba. Familija je nedje iz Srbije inace i stvarno ne mogu da vjerujem da im djeca tako provode `odmor`.
Last edited by LUKA!; 04-08-16 at 23:51.
But if you never try, you'll never know..
Sto reci drugo do prasad!
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
Ne postoje rijeci za takve, jedino sto mozes je da ih `prepnes` na onu plazu da se krckaju cijeli dan bez kapi vode. Tako se iznerviram kad se prisjetim toga da ne mogu normalno ni napisat sto je sve i kako bilo. Jbt ja sam bio pod suncobran, ulazio u vodu da se rashladim pa sam se topio onuda, a ne mogu ni zamislit kako je njima bilo. Opet mi zivac proradi, pu!
Kako se prosuh na stepenice da ne zakasnim na voz, zglob na nozi ode u pm, koljeno krvavo, lakat standardno, drugi zglob. Nisam pao na beton ima iha ha godina. A da nisam zurio isto bih stigao na vrijeme. Ali najjaca je scena dje su Amerikanci svi zabrinuti i hoce da pomognu, jedino Crnogorac prskava od smijeha.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Da nisi ti sa kuce pao dje si se tako nagrdio?
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
E bogomi Luka i dok nisi editovao, tacno sam znao dok sam citao da su u pitanju Srbijanci.
Dobro vece draga publiko, ja samo necu trositi reci na ove flamingose.
A jes, to u CG sve ocevi za primjer. A makse.
Vjerovatno ce se zaustaviti na cudjenu vas nekolicine jer mnogo je vise onih ciji ocevi su bas bili "ladovina" kad je podizanje djece y pitanju. Cesto i veoma losi.
Majke su cesce dobre i brinu o svojoj djeci gotovo stalno. Pa i u tim sitnim detaljima tipa da ce one donijeti vodu a ne poslati dijete.
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Kako je sav meden ovaj Tripleta sto je ovo. Dusa, pao pa prsnuo ka' :strawberry:.
A od previse slikavanja dupeta omeksao kao dedin tuki![]()
Послато са 6016X уз помоћ Тапатока
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks