Ja mislim da je on rekao da bataljuje lotr( cini mi se), a s obzirom kako je ispao ovaj Hobit mozda je i bolje.
Nazalost ni ja nidje nisam nista jos nasao. Cim sam procita' odma sam odje postavio, ali kasnije sam gugla' I nista.
Ko ce ga znat' dje su ovi mrcenici iskopali Info. Ali u svakom slucaju siguran sam da ce odradit Jackson nesto narednih 5 godina![]()
Ja mislim da je on rekao da bataljuje lotr( cini mi se), a s obzirom kako je ispao ovaj Hobit mozda je i bolje.
"Ja i dalje čekam da mi dokažeš da je Sunce kancerogeno.", Bugi
Kako ko.
Michael Keaton je izjavio da je protiv petljanja u legendarne filmove
Ali naravno da bi prihvatio ulogu, a iskreno sa njim kao glumcem ima najmanje šanse da bude potpuni fijasko
Ne znam kakav bi utisak ostavio kao matori Beetlejuice (niti znam kako bi to izveli) ali je za mene bio i ostao jedan od najboljih glumaca, a i bio je brilijantan u toj ulozi (gledao sam ponovo)
![]()
ovo mi izgleda zabavno
e ovo je trejler. dovoljno sam vidio i izgleda vrhusnki.
Upcoming superhero movies na IMDB http://www.imdb.com/imdbpicks/upcomi...=hm_pks_shm_hd
I respect your wrong opinion.
Lukaj
Opet sam odlucio da sto manje gledam trailere, pa evo kome se gleda.
Na IMDB napisaše da je odličan film (ocjena je 8 ).
Mada nešto nisam lud za dramama bilo bi im drago da se jedna glumčina vrati među žive i to sa ozbiljnim filmom
John Turturro navodno pravi spin off Big Lebowskog đe će u glavnoj ulozi bit Jesus.
Yes, A 'Big Lebowski' Spinoff Is Coming Soon. Here's What We Know.
![]()
novi trejler za ruski film Guardians ili ti Ruski Avenđeri
Holivud odlučio da izmuze još jednu kravu
Pa već je bio jedan loš nastavak, je li tako ? Znači, ovo je još jedan pokušaj.
Vala ako je neceg uvijek bilo to su losi horor filmovi, jedan manje vise ne pravi razliku.
OT. Mnoge ce odbiti sto je u pitanju mjuzikl i sto je na prvi pogled klasicna rom-com prica, ali kad se vidi ko glumi(Gosling, Ema Stoun) i rezira(Damien Chezelle, reziser Whiplash-a) onda valja obratiti paznju na ovo.
sto mrzim mjuzikle...
1993-2020
Vratice se poslije Infinity war. Sta ucinje Civil War od onakog coeka![]()
Last edited by Mr_G_rUzNi; 29-08-16 at 11:53. Reason: Pavle postavio Rogue one trailer
http://www.youtube.com/watch?v=FliGuYrDla8&NR
Mr_G_rUzNi aka mrG1
Ja ne mogu da podnesem slatkasto Diznijevske ?
Ali nešto tipa The Nightmare Before Christmas i Sweeney Todd: The Demon Barber of Fleet Street (mada sam mislio da će napraviti normalni film) mi sasvim fino legne
Last edited by Rakun; 30-08-16 at 16:10.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks