Ja ne vjerujem da se pozivate na njega. Pa lik je pičkin dim bre.
Ja se noćas kod krivog mosta (od Delte masakriraju svakog redom) da ne peglaju da duvam reko mogu li se pozvat na koga veli lik na koga? Reko Biznismen Podgorica? Nikad čuo veli no uzmi ovo, ja uzimam aparat i reko a to mu je nik na CDM Miloš Vujošević, veli ovaj zajebavaš li se to s nama noćas. Naduvah 0,11 i zbog pozivanja na istog gledao mi je prvu pomoć i mjerio gume. Tako da pozovite se na njega i naje*acete. NIKO NIJE ČUO ZA NjEGA A OVUDA PALAMUDI NEŠTO.
Ja ne vjerujem da se pozivate na njega. Pa lik je pičkin dim bre.
TAKUMI
A to mora da su neki pripravnici...
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Ja mu nosim sliku u novcanik, samo je flesujem miliciji. Pune gace...
Хахахахах је ли реално
Sent from my HTC One_M8
Sate sate sate
Hahahahaha dje se moze vidjet' uzivo ovaj momak.
Volio bih.
As far back as I can remember I always wanted to be a gangster.
Imas ga u teletabise svaki dan
Crna Gora, gnjezdo sokolova,
ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
Tko zlobio – crn mu obraz bio
Kako ste bezobrazni viiii forumasi stari!
To nije lepo.
As far back as I can remember I always wanted to be a gangster.
drugim rijecima, kako u Hrvatskoj mozes sa Splitskim tablicama da zavrsis sve u Dubrovniku za JEDAN DAN, a nasi jedu ***** 20-25?
Inace, podjoh juce da potrazim famoznu nacelnicu koja moze to da ubrza, kazu mi da prima stranke samo cetvrtkom?! E prelijepo o.O
nisi im rekao na kojeg M.V. mislis, sigurno su pomislili za onoga peckoga, ne ovoga nasega! :encouragement:
(nečitko)
Kolona od Queen of MNE do Budve a idiot na motor u kruzni zaustavlja i kontrolise "sumnjive".
TAKUMI
Baš smiješna situacija danas, kazniše me sa 50e
PG-NK ...tri auta u koloni, ja treći. I ovaj ispred mene kreće u preticanje a ja odmah za njim i čekam da se on pomjeri desno da bih i njega obrijao.čim se pomjerio ja stisnuh gas i gledam čika policajca kako čuči desno pored puta i snima radarom
Samo vidiš baticu kako je zagranao rukama gledajući u mene, pokazuje mi da stanem...u sekundi vidjeh da idem 150-160kmh i završih preticanje bez usporavanja, desnu žmigu i stadoh kraj puta..nekih 100-150m od njihzaobidjoše me ova dva auta i evo ih oni, krenuli za mnom..svirnuše mi i ja onda za njima polako
stali smo na prvo proširenje i samo je došao do prozora i pokazao mi sliku
u desnoj traci ovo auto što sam preticao a u suprotnoj ja...i piše brzina 119kmh, zakleo bih se da je to brzina ovog auta a ne moja što mi i oni rekoše
Nije me vidio jer sam ja dosta vremena proveo u suprotnoj traci, sve bez žmigavca a ne bih se zakleo da je bila isprekidanabila je i neka blaga krivina pa me vjerovatno zato nisu vidjeli odmah.
Sve u svemu, rekoše mi da sam dobro prošao, 33e ako platim u roku od 8 dana. Ali je napisaše super brzo, reče mi da se slika čuva dvije godine! Nema sredjivanja ako slikaju ovim radarom.
Na ograničenje od 80kmh a brzina kretanja 90-109kmh kazna je 30e. Ako je brzina kretanja 110-119 kazna je 50e i tako dalje..
Koliko treba da se prekorači da bi oduzeli dozvolu? I postoje li ti kazneni bodovi, ovo mi je čini mi se peta kazna za prekoračenje. I imao sam nedje za pojas samo jednu. Neću na polaganje opet![]()
Ne znam kako ide za oduzimanje, ali sad ti je vrate za 7 dana i kaznu 150e.
A i meni napisase jedan dan na trecu traku na Stubicu. Isao sam 91km/h. 30e i platio odmah 20e.
A jedan dan mi napisase na istom mjestu. Ide traktor i ja sam ga pretekao na punoj stvarno. I zaustavi me republicka. Na BMW-u. Sa njim u pricu i napisa mi za pojas.
Послато са 6016X уз помоћ Тапатока
Ako prekoracis brzinu na magistralnom putu za 30 km/h, zastitna mjera zabrana upravljanja motornim vozilom, to jeste oduzimanje vozacke na dva mjeseca i kaznena mjera od, cini mi se, 50 eura.
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
Bas "smijesna" situacija - vozio 150-160 na putu gdje je ogranicenje 80!
Sent from my iPhone using Tapatalk
Kako se registrovati na PayPal https://forum.cdm.me/showthread.php?...75#post3771875
Situacija mozda "smijesna", ali ponasanje u saobracaju je svakako vise nego zalosno.
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
Ne, smiješna je reakcija policajca koji bi iskočio na sred puta da nije bilo ovog auta koje sam ja preticao. Tri puta mi se desilo da prekoračim brzinu a da policajac kao neki ludak iz Dobrote, izleti na sred magistrale dje ljudi voze po 100+kmh, ne gledajući ima li koga, i onda pokaže nešto rukama, histerično..pa se tek onda okrene da vidi dolazi li mu kakvo auto u susret sa sve uperenim radarom.
To ti je nekad bilo
Sad ti vrate odma vozacku i kazna 150e
Ja sam isao za DG i onamo dje je servis Rakočević 50km ogranicenje isao sam 70km + srednjom trakom i policajac je istrcao iz kola i mase palicom (ja sam mu svirnuo 2-3x i mahnuo).
Vratio se u kola kao da nista nije bilo.
Pošto ste svaki dan u saobraćaju mislio sam da barem znate propise, ali evo...
Za prekoračenje preko 30km/h u NASELJENOM mjestu ide mjera oduzimanje vozacke dozvole (na 7 dana) i 150 eura kazna (100 ako se plati odmah)...
Ista kazna ide za prekoračenje brzine preko 50km/h VAN NASELJENOG mjesta...
Dakle, ako je ograničenje 80 (koje je obično van naselje), do 130km/h ti neće oduzeti vozačku...
Ako je ograničenje 50 u naselju, a ti ideš 81km/h, ode vozačka...
Mother, should I trust the government? (No Fu*king Way!)
E pa majko mila ja ne mogu da vjerujem sta ovaj covjek pise,pa on vise izmislja i laze nego Mikser iz serije Porodicno blago.
Sent from my HTC 10 using Tapatalk
I ako nekome padne na haubu...
TAKUMI
Ala radi predano svoj posao, pravi je
![]()
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks