Ima Fabia, ovdje ga nemas gdje stisnuti (od uvala, valova, puknuca, rupa) i voziti a i autoput kad naprave (ako ga naprave) pitanje kakva ce ogranicenja biti. Jedino ako covjek ide van CG pa da uziva u snazi tog motora.
Kakve veze ima put sa motorom?
TAKUMI
Ima Fabia, ovdje ga nemas gdje stisnuti (od uvala, valova, puknuca, rupa) i voziti a i autoput kad naprave (ako ga naprave) pitanje kakva ce ogranicenja biti. Jedino ako covjek ide van CG pa da uziva u snazi tog motora.
A evo i jednog M5 juce, i ja (sa 100kw) i on (sa grdilo kw) se mucimo u koloni ni 20 na sat:
![]()
Gledah na insta snimak. Brutalan auto.
Послато са 6016X уз помоћ Тапатока
prije veliki točak nego patosiran, ima 20 cm skoro klirensa
She is only here to annoy herself!
Kad bi sredili probleme sa motorom, mjenjacem i pogonom auto bi bio brutala!
TAKUMI
520d koji ima 180konja je sasvim dovoljno za nekoga ko se kad je trebalo izdjipao... Sasvim dovoljno
Gledam sad 520d sa m paketom je u cijeni kao 730... Ljepse 7 uzet u pm...
Sreca tvoja sto si gad pa te niko ne voli! fcuk yeah!
sve je to extra dok ne crkne neshto
Vidio sam ga u sutomore prije neki dan ispred seaforta, brutalan je
Tako je.
TAKUMI
F10 sa Mpaketom oko 200tkm ima koliko vrijedi na strane?
Prevod carina i dr. me ne zanima posto cu ga na PR tablice kao rusi...vozim ga par dana sestak motor dizlo gocu rec polu12tak motor...
Ima li ko da preporuci nekog ko dovozi auta iz njemacke ? Ono da ga nadjemo i da ga lik kupi i doveze...
Zasto da ti neko dovozi kad ti je najpovoljnija varijanta da sam podjes po auto plus iskoristis da ti ispadne kao jedno fino putovanje
Sent from my SM-G900F using Tapatalk
Jos ako ti je prvi put lagano zavrsices te papire i to sve plus planiramo da imas para za kola ali da ne radis pa ti nista ne znaci te 5dana da si odsutan... Sto bi davao nekome 200e vise
f6
Sve to stoji ako onaj koji mu dovozi auto ide licno po njega i dovede ga na tockove. Druga je prica ako auto dodje na sleperu (zajedno sa drugim autima) plus ako taj neko uspara na carini (kao sto dostinja njih cine), tada je jeftinija ta varijanta. Ali, ako se imalo razumijes u auta, onda je merak kad sam sve odradis i dovedes ono sto ti se dopada.
Nisam se dobro izrazio. Treba mi neko iz njemacke (ko zivi u njemackoj) koji bi posao do par kola koja me interesuju, ocjenio ih (mora se malo razumjet) i ako je neko dobro da ih kupi i dovede... Imam mail nekog vojvodjanskog madjara koji se time bavi al senesto ne javlja...
inače svaki grad tamo ima bar nekoliko autokuća koje rade inspekciju vozila za oko 100e, to traje oko sat vremena i ispregledaju ga svog znači motor mjenjač gume elektroniku svu prikače ga na komp da vide ima li grešaka itd. tako da ti je to najbolje odradit a da pošalješ nekoga odavde ovaj amfijev ti je povoljan recimo
She is only here to annoy herself!
Ok hvala na info. Ima li ko iskustva da je dovodio auto sebi i ako nije problem da prenese utiske?
Imate one iz Bara![]()
There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)
Bookmarks