I meni drugarica pocela to i urnisa me svaki dan koliko je skupila haahahahah
Sent from my D5803 using Cafe Del Montenegro mobile app
nothing comes from violence and nothing ever could
Slomila mi se kartica, predao sam zahtjev za novu i trazio samo plastiku, broj i PIN da ostanu isti jer nije kartica izgubljena. Nema problema su rekli, posle 15 dana cekanja mi je kartica bila gotova i ja sasavi mislio da je moj zahtjev ispunjen bacim onu kovertu sa pinom misleci da je stari mi ostao. Kad cvrc... Zato sam trazio da mi se resetuje pin, rekose 2 dana i to mi mnogo bi isprva ali eo prodje 12 dana jos nikakvog odgovora od njih.
Podnesi im onda reklamaciju...nema smisla da toliko cekas... Posalji reklamaciju na onaj email [email protected]
Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
Ovaj bezocni bezobrazluk se nastavlja. Imam 2 kartice CKB-a koje ne koristim, imam otvoren tekuci racun kod njih ali sam sva sredstva podiga ima vec 7-8 mjeseci tako da nema nista. Interesuje me sad kad ga budem gasio, imaju li pravo da mi naplate odrzavanje ove 2 kartice i racun za ovaj period?
Koja je fora sa ovom Addiko bankom ? Valjda su kupili Hypo ? Cija je to banka ?
Sent from my D6603 using Tapatalk
Last edited by mneonly; 02-08-16 at 21:23.
Love, peace and respect.
Addiko banka je nova Hypo banka - odradjen je "rebranding". Novi vlasnici su privatni investicioni fond sa sjedistem u USA "Advent International" i EBRD (Evropska banka za razvoj),koji su preuzeli mrezu bivseg Hypo-a na Balkanu.
Non sum uni angulo natus: patria mea totus hic mundus est.
Ja ovo koristim kod Hipotekarne od momenta kada se pojavilo. Provjerio sam stanje prošli mjesec i imam oko 717e. Znači prijatno iznenađen.
Onda sam isto aktivirao i na Societe banku. Tako da sam siguran da imaju ove dvije.
Poslato sa sjajne pisaće mašine Note 5 x2
............ Ż\_(ツ )_/Ż.............
Ja sam sitnis aktivirao u martu i imam sledeću nedoumicu. Shvatio sam da je taj račun blokiran za podizanje novca u narednih godinu dana. Šta se dešava posle godinu dana?
Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk
NHM, nisi u pravu.
Nakon krize, uslijedila je "nacionalizacija" grupe Hypo Alpe-Adria-Bank International od strane Vlade Austrije, radi sprečavanja bankrota. Pošto tim potezom situacija nije bila riješena, prodata je Hypo Austria (sadašnja Austria Anadi Bank), dok je sa druge strane izvršeno restrukturiranje grupe, tj. izdijeljeno je poslovanje grupe Hypo Alpe-Adria-Bank International na:
-Podružnice Hypo-a na Balkanu - Hypo Group Alpe Adria
-Italijanski biznis - HBI Bundesholding AG
-Heta Asset Resoultion - bad bank, odnosno subjekat koji upravlja imovinom i potraživanjima prema bivsoj Hypo Alpe-Adria-Bank International
U decembru 2014. su podružnice na Balkanu, odnosno Hypo Group Alpe Adria prodate Advent International-u (80%) i EBRD (20%).
Non sum uni angulo natus: patria mea totus hic mundus est.
Koliko provizije uzimaju banke, konkretno NLB, na uplate iz inostranstva? Obični devizni račun, International Wire Transfer.
Imao sam neke tri uplate sa Airbnb sajta, od izdavanja smještaja, jedna je 132, jedna 178, i jedna 291. Od svake su uzeli PO 16 eura !!??
"LIFE IS ABOUT PASSIONS. THANK YOU FOR SHARING MINE." - Michael Schumacher
@AM88 Će ti vjerujem na riječ. Mada je cijela ta Hypo "matica" bila čudna, imajući u vidu da matična banka nije ni bila banka, već grupa know-how likova.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Pa to su stare seljacke i zelenaske fore, prvo te navuku na jeftin proizvod a onda se cijena dize u nebo. Potrosaci su potpuno nezasticeni od vlasti i centralne banke. Mogu da se sprdaju sa nama i da izvlace koliko hoce profita. Pogledajte samo koliko su zaradili na provizijama zadnjih par godina. Na sceni je OLIGOPOL banaka.
Mene danas uzese proviziju od 1 euro za uplatu od 30 eura sa mog racuna na racun parkig servisa. E stvarmno bruka
My Job Is Top Secret. Even I Don't Know What I'm Doing.
Nema tu srece kad centralna banka sluzi za zaposljavanje nesposobnih clanova porodica politicara
Posalji na [email protected] veoma su usluzni, pa drugi put otvori kovertu prije nego sto je bacis.
Ne podrzavam podizanje provizija i nameta, jer realno nemaju opravdanja, ali oni i hipotekarna su i dobri za razliku od atlas, ckb i prve. Ne znam kakvi su ostali. Mada sve su to lihvari
Sent from my iPhone using Tapatalk
Kako se registrovati na PayPal https://forum.cdm.me/showthread.php?...75#post3771875
Htjedoh da iskljucim 3D secure prije mjesec dana na Visa karticu u Atlas banku jer imam problema kod placanja na nekim sajtovima.
Kaze mi covjek na salter da ne moze to da se iskljuci nikako. Izadjoh kao popi***...
Sent from my D6603 using Tapatalk
Love, peace and respect.
Cija je addiko banka?
Sent from my HUAWEI NXT-L09 using Tapatalk
Hellblazer...
To je Hypo Alpe Adria Group, samo sto su promijenili naziv jer im je pao imidz dosta zbog situacije sa kreditima u svajcarcima. Pogledaj nekoliko posta iznad.
@regulatorni
Ukoliko ne podignes novac kada istekne, orocava sa opet na godinu dana. Obicno pozovu da te pitaju da li zelis da podignes ili da nastavis, mada, to je kod Hipotekarne tako
@mneonly
Ja kada sam isao da ukljucim tu opciju rekli su mi da uzimaju proviziju za svaku transakciju na koju se iskoristi 3D secure. I jos da ga placam mjesecno dodatno. Rekoh im "ok je to, ostavite kao i do sada"
Koliko je milion da se oroci? Da znam
Sent from my iPad using Tapatalk
f6
vjerovatno bi bilo 1-2% i to kao oni tebe uslugu da ucine, i onda bi ti neki sluzbenik te pare prebacio na off shore racun( kao sto se vec desavalo) i onda ti moras da tužiš sluzbenika jer banku zabolje qr*acto je to u kratim crtama
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks