A nece ni nocas...![]()
Ima li neki HD program da radi prenos???
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Ko prenosi ovo?
Evo ima live na YT, dobar stream.
Last edited by BiTrAtE; 02-08-16 at 19:50.
Ludogorec ovoj odbrani daje barem jos jedan gol, najverovatnije ce i proci na iskustvo. Zvezda mozda jedino uz neciji individualni kvalitet i ovog golmana Bugara kiksare moze da se nada necemu.
http://www.rezultati.com/utakmica/WxKXU283/#detalji
Obratite paznju kad je Apoel dao golove![]()
Who let the dogs out
Eto, dva glupa faula i obrnu se ponovo.
Kako je loš Mouche do sad. Odbranu i golmane ne treba pominjati.
Biće tu prostora za kontre...
Last edited by Samo Niksic; 02-08-16 at 20:18.
Sad Kanga dobi crveni, koja komedija
Kanga ahahah kakav majmun..kakav amater... Pucao bih mu u glavu da sam na mjesto Bozovica.
A sto ucinje glupan... vidjeh da udari onoga, a prije toga sto bi? Ima li kakav snimak?
A jel amater sad? A kad fino kazem da je lik divljak, zaludjenici cigancici mi lupaju minuseve na reputaciju jer imam komplekse. Drugi tim ruske lige velis? Vidje li smecare ne vracu loptu na fer plej, pravi cigani. Ciganska ekipa prava, ne zna se jesu gori ovi indijanci na tribine, u upravu il ovi na teren.
Last edited by StefanPG; 02-08-16 at 20:30.
Kako ti svaki put zadrhti ruka maleni čovječe što te kupuju za 2 sendviča i kutiju pralina...
Dajte novi link, ovaj na YT je blokiran.
"citava pg navija za zvezdu a vi ne mozete pod goricom tirbinu napunit hahahah"
Jos jedna negativna hahahaha, ulicni hodacu pokazi mi prstom dje se to navija mico, i molim vas bez ovakvih organizovanih frustracija da ne bih bio prinudjen vas kompleksase da prijavim moderatorima![]()
Kako ti svaki put zadrhti ruka maleni čovječe što te kupuju za 2 sendviča i kutiju pralina...
Ovaj Ruiz udje i podijeli za 5min 3-4 dobra pasa sto simsonov miljenik Kanga nije mogao za 5 meceva.
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Jos im izmislise penal, e sou
Ja ne znam što se śekirate uopšte oko njih, ko ih šiša
Sent from my iPhone using Tapatalk
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Vidjelo se da Zvezda nema snage ni za 90 minuta a ne za produzetke u zadnjih deset minuta regularnog toka su se samo branili ovi su ih ubili trcanjem a tu je i ova raspala odbrana
I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.
Ugasen jos jedan pokusaj drzavnog projekta, ovaj put na vrijeme. U LE, vec mozda probaju da se kvalifikuju ako im zapanu kakva nova Valeta![]()
Cus drzavni projekat....
Ako je ko drzavni projekat, to je onda tvoj raspali Juve, koji raznim mahinacijama citave porodice Anjeli, uspjeva da godinama uzima titulu, crpeci novac iz FC grupacije...dzaba izbacivanje u nize lige, nema kraja njihovim malverzacijama. I ti kazes nekom drzavni projekat...mora da ti je Dulo i otac i majka. AL nesto slabo radi roming u zadnje vrijeme, okreni 0.....![]()
Nije ni Ludogorec nista bolji po tom pitanju, plastika od kluba koja je tu gde jeste samo zato se tako cefnulo nekom milijarderu. Dovukli silne strance, uglavnom Brazilce i od seoskog kluba napravise za balkanske uslove fudbalsku velesilu. Zvezda verovatno prolazi u grupnu LE ali i tu dosta zavisi ko im zapadne. Odbrana nikakva, stranci jos neuigrani... Od ovih ostalih rezultata mnogo mi drago sto je Dundalk izbacio glupavi BATE.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks