Hydro Unit DSC, to mu dodje kao centrala abs-a ili sta?
Sent from my SM-G930F
Meni su na audog prije plina bile ngk preko 70000
Hydro Unit DSC, to mu dodje kao centrala abs-a ili sta?
Sent from my SM-G930F
Da, sve.
TAKUMI
Pa proizvodjac stavlja svjecice. Stede naravno. Uzeo frend novi GLC, gume Hankuk. Bruka i sramota.
TAKUMI
Mora da je od opreme trazio svijetlo u pepeljaru.
Uzeo isto frend glc a otac mu gle coupe na oba continental
Послато са 6016X уз помоћ Тапатока
Meni u Hondi su iridijumske. Piše da se mijenjaju na 120k
Last edited by salmajster; 22-07-16 at 13:30. Reason: ggg
Bolje imat no' nemat....
Kolko viđoh, obične se mijenjaju na 30k. Meni je ovo super, samo da se ne ispostavi da koštaju po soma![]()
Bolje imat no' nemat....
Kostaju masu, ali najpametnije da iz uzmes sa Amazona.
TAKUMI
Kakve su ovo rugobe.
Oce bmw silu na sramotu nesto da napravi.
https://www.instagram.com/p/BIazz2SgMOU/
Interesuje me koji je bolji motor za jedinicu - 1.8 ili 2.0. Inace, kakve su jedinice auta? dajte neko misljenje.
K'o i uvijek gas do daske (necu urbano, ja sam ljakse)
Razmisljam se da uzmem 520d f10 (2011god), pa ako imako kakvo misljenje,savijet il licno iskustvo nek prozbori koju![]()
Sreca tvoja sto si gad pa te niko ne voli! fcuk yeah!
koliko prelazis km godisnje?!
She is only here to annoy herself!
Ja bih uzeo 525d zbog snage, inace je po meni top kupovina, malo trosi a nije spor uopste i automatik obavezno![]()
Sad ce sa te nauče da je bolje 520i il 528i pa sa ti troši 15l i da ga posle ne možeš prodati
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Haha ocemo li po ko zna koji put istu pricu$edi ti u 528i posle 520d pa ces da vidis razliku, vozio sam i 520d to se poredit ne moze. A trosi sve zavisi od stila voznje. Meni trosi 15l, otac kad $ede trosi 12.5-13l sto je presmijesno za takvo auto ali dobro, svako ima svoje misljenje
Ako prelazi jace kilometraze dizel je ok, ispod toga ne vidim kako se dizel moze isplatit posebno sa ovom nasom naftom raspalom.
Nista benzin na to auto, trosi ti dosta a ne vazi ti pravilo da je jeftinije odrzavanje i da se manje kvari nego ti je identicno sve, osim potrosnje koja ti je duplo veca na benzinjaru
P.s. bezninac sigurno da je ljepse vozit i da ti je veci merak, ali ti trosi dosta vise i teze ces ga prodati kad dodje vrijeme za to
Last edited by ^^0LIvEr_QuEeN^^; 02-08-16 at 19:10.
To stoji Oliver da smo nedje na zapad, ali odje dje smo nafta kurca ne valja. Ne valja ni benzin uvjerio sam se to X puta do sad, ali za razliku od dizela benzinac trpi bolje to je valjda jasno.![]()
Motor je definitivno 520d (potrosnja, registracija...)a od opreme sto me dopane, jer ga trazim po njemackoj pa mi je primarno da nadjem ocuvanog primjerka nego punog opreme... Jer po meni oni su puni opreme i ovako![]()
Jedino bih volio da ima onaj veci displej jer me onaj mali iritira... Zna li neko dal moze naknadno da se ugradi?
Koji god cifru da kazes ispod 30.000 na forum ce ti rec uzmi benzinca...
f6
Ako i moze naknadno to bi te kostalo par iljada tako da zaboravi to, neisplativo je. Onaj veliki display 10.2" je Professional a mali display ka' moj (jbg prioritet mi je bila boja auta kad sam ga trazio) je oznake Business. Tako da obrati na to paznju u startu kad budes gledao auto jer ti se to naknadno isplatit nece.
Last edited by Crka; 02-08-16 at 19:35.
A 10000 je stvarno smiješna cifra...ali dobro...
Gledaj na mobile.de da ima full servisnu istoriju i da je accident free... To za početak...
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks