Page 317 of 1402 FirstFirst ... 2172673073133143153163173183193203213273674178171317 ... LastLast
Results 7,901 to 7,925 of 35035

Thread: Iz raznih novina III

Thanks Thanks Given 
    12,594
    Thanks Thanks Received 
    2,366
    Thanked in
    1,208 Posts

Evo citam u Vijestima o ovoj nesrećnoj ženi i najgore od svega je št mi ni dlaka na glavi ne pomišlja da neko namješta doktorki....nažalost, naši doktori su svoju "humanost" vec vise puta dokazali , a ona prestaje da postoji tamo đe im počne vječna opčinjenost novcem....sram i stid svakoga doktora kome se čovjek cijelu noć zali na neku muku a njemu je mrsko da ga izanalizira....prostom analizom krvi se pokaže svaka upala u organizmu...eee dje mi živimo kukala nam majka!
    http://www.vijesti.me/vijesti/sanela...e-spasi-898256

A onda sledeći tekst i ne mogu čudom da se načudim da niko porodicu nije obavijestio o nesreći ovoga momka?! Čovjek ima registovano vozilo....valjda i dokumenta kod sebe...Možda sam ja netalentovana ali to je prvi i najjasniji znak da se "nešto" krije:
    http://www.vijesti.me/vijesti/milenk...nesreci-898284
    Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
    ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Brano se sve cesce prosipa u zadnje. Jednom ubode, tri puta prospe.
    Dobro vece draga publiko, ja samo necu trositi reci na ove flamingose.

Thanks Thanks Given 
    195
    Thanks Thanks Received 
    460
    Thanked in
    242 Posts

Danas je bio vrhunski branoza

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Kako kome.

temp Guest

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

BogUmi Brano je vrhunski evo 3-4 pisanije ...
    ... to ja znam jer je mene brat u Italiju !

Thanks Thanks Given 
    249
    Thanks Thanks Received 
    1,849
    Thanked in
    933 Posts

Ovo se moralo uraditi narocito zato sto je ovaj terorista kojem dižu spomenik ubio ambasadora SFRJ Vladimira Rolovića koji je bio Crnogorac

http://www.portalanalitika.me/clanak...-miru-baresicu
    Last edited by goldfinger; 01-08-16 at 18:39.
    I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.

Thanks Thanks Given 
    110
    Thanks Thanks Received 
    412
    Thanked in
    147 Posts

Thanks Thanks Given 
    9,774
    Thanks Thanks Received 
    6,079
    Thanked in
    2,321 Posts

Šta je nevjerovatno...? Cijeli Balkan je odavno otišao u Q, Srbi veličaju četnike, Kroati počeli ustaše, da nas oće neko spasit jednu atomsku da rokne...
    #fakenews

Thanks Thanks Given 
    17
    Thanks Thanks Received 
    367
    Thanked in
    214 Posts

Quote Originally Posted by MeDo_JE View Post
    Šta je nevjerovatno...? Cijeli Balkan je odavno otišao u Q, Srbi veličaju četnike, Kroati počeli ustaše, da nas oće neko spasit jednu atomsku da rokne...
    ako mozes nadji mi dje je to u Srbiji neki zvanicnik javno podrzao fasizam kao sto se to radi u hrvatskoj ovih dana . Nego to nije uopste cudno za njih takva im je sva kratkotrajna istorija ...

Thanks Thanks Given 
    59
    Thanks Thanks Received 
    141
    Thanked in
    107 Posts

Moguće da je dirigovana kampanja pokrenuta u Ukrajini veličanjem Bandere ... ne može se pripremit stanovništvo za neki rat iz čista mira nego prvo treba stvorit tenzije a niko to ne radi bolje od nacionalističkih partija ... tako se izazvao rat u Jugoslaviji samo što su Balkanci sad valjda pametnija stvorenja pa će većina ljudi na ove stvari gledat kao na biznis odredjene političke grupacije i ništa više ...
    deuscroix

Thanks Thanks Given 
    625
    Thanks Thanks Received 
    2,093
    Thanked in
    779 Posts

Quote Originally Posted by GRUNA'STAR View Post
    ako mozes nadji mi dje je to u Srbiji neki zvanicnik javno podrzao fasizam kao sto se to radi u hrvatskoj ovih dana . Nego to nije uopste cudno za njih takva im je sva kratkotrajna istorija ...
    14. 05. 2015

Viši sud u Beogradu rehabilitovao je komandanta Kraljevske vojske u otadžbini generala Dragoljuba Dražu Mihailovića i vratio mu građanska prava koja su mu bila oduzeta u političko-ideološkom procesu komunističkog režima 1946. godine.

Sta je rehabilitacija cetnickih glavesina nego poricanje njihovih zlocina i vjetar u ledja fasistickim ideologijama?

Thanks Thanks Given 
    96
    Thanks Thanks Received 
    112
    Thanked in
    90 Posts

Quote Originally Posted by Djed_Djuro View Post
    14. 05. 2015

Viši sud u Beogradu rehabilitovao je komandanta Kraljevske vojske u otadžbini generala Dragoljuba Dražu Mihailovića i vratio mu građanska prava koja su mu bila oduzeta u političko-ideološkom procesu komunističkog režima 1946. godine.

Sta je rehabilitacija cetnickih glavesina nego poricanje njihovih zlocina i vjetar u ledja fasistickim ideologijama?
    GRUNA reče ovih dana, a to je bilo prije godinu dana. Još ćeš da navedeš kako je SPC proglasila popa Macu za sveca ali stvar je u tome što to nije bilo ovih dana.

Srbi su toliko napredniji od okruženja da su već krenuli i u rehabilitaciju Nedića, a zaostalim 'rvatima još ne pade na pamet da rehabilituju Pavelića
    "Ja i dalje čekam da mi dokažeš da je Sunce kancerogeno.", Bugi

Thanks Thanks Given 
    9,774
    Thanks Thanks Received 
    6,079
    Thanked in
    2,321 Posts

Quote Originally Posted by night_silence View Post
    Moguće da je dirigovana kampanja pokrenuta u Ukrajini veličanjem Bandere ... ne može se pripremit stanovništvo za neki rat iz čista mira nego prvo treba stvorit tenzije a niko to ne radi bolje od nacionalističkih partija ... tako se izazvao rat u Jugoslaviji samo što su Balkanci sad valjda pametnija stvorenja pa će većina ljudi na ove stvari gledat kao na biznis odredjene političke grupacije i ništa više ...
    Pametnija...? Ne znam zhivimo li na istom prostoru... Gluplji je narod bar duplo nego u vrijeme prije rata u Bosni...

No druge su prilije sad... Hrvati u NATO-u, mi cemo brzo, Srbi unazadjeni bombardovanjem i sa vojskom koja nije ni V od nekadashnje vojske... Tako da kritichno mozhe biti samo u Bosni i Makedoniji...

sent using tapatalk
    #fakenews

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by goldfinger View Post
    Ovo se moralo uraditi narocito zato sto je ovaj terorista kojem dižu spomenik ubio ambasadora SFRJ Vladimira Rolovića koji je bio Crnogorac

http://www.portalanalitika.me/clanak...-miru-baresicu

Zasto smo morali da cekamo da Srbija prvo to uradi - pa onda mi ?
    ... to ja znam jer je mene brat u Italiju !

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Kako se igraju s nama. A pojma nemamo, opet ce nam zbicit nesto, jad ce ne snac. Jebe se Amerima i za NATO i za ostalo. Dugo je mirno bilo. Prvo su nam uterali ove cigane zaostale, a prethodno instalirali ove islamske vampire. Pa su nam razbili EU, i sad evo nekolko, a tek ce, jaca li jaca desnica.
    A dje pametniji no tada, sad bi klali i jace i bolje. Coraviji no ikad. Kad se pokomatimo kukavce...

Thanks Thanks Given 
    30
    Thanks Thanks Received 
    131
    Thanked in
    66 Posts

Sad će odgovor iz Hrvatske Crnoj Gori: "Konavle asdhsakjdfhakdhfskdfhds Dubrovnik dhsakdjhak"

ljeba i igarah, oće to pred izbore u cg i hr.

A onda će poslije izbora glavaši na neki sastanak pomirenja na Brijunima ili Svetom Stefanu
    Priroda je lijepa, al' zajebano društvo.

Thanks Thanks Given 
    1,227
    Thanks Thanks Received 
    734
    Thanked in
    533 Posts

Podignemo spomenik ovome ubijenome, napisemo na njega Zrtva fasizma trta vrta i rijesen problem.

Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
    Yes, I'm in need of something
    But it's something you ain't got​

Thanks Thanks Given 
    168
    Thanks Thanks Received 
    300
    Thanked in
    147 Posts

Quote Originally Posted by Raulio View Post
    Podignemo spomenik ovome ubijenome, napisemo na njega Zrtva fasizma trta vrta i rijesen problem.

Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
    Centralna ulica u Baru nosi njegovo ime, ali nisam siguran ima li dje bista ili spomenik.

Thanks Thanks Given 
    59
    Thanks Thanks Received 
    141
    Thanked in
    107 Posts

Quote Originally Posted by MeDo_JE View Post
    Pametnija...? Ne znam zhivimo li na istom prostoru... Gluplji je narod bar duplo nego u vrijeme prije rata u Bosni...
    Ja sam nešto ubijedjen da narod ne bi glasao za ulazak u NATO ali ga vlast i psihopate ( kojih je uvijek bilo ali nikad nisu bili popularni kao danas ) guraju u taj anticivilizacijski pokret ... zbog toga mislim da je pametniji nego tada kad su bili žedni krvi iz maltene istih pobuda a to je zapišavanje teritorije prostim rečnikom ...
    deuscroix

Thanks Thanks Given 
    37
    Thanks Thanks Received 
    9,010
    Thanked in
    4,018 Posts

A ti si ubijeđen da je narod protiv ulaska u nato zbog toga što nisu žedni krvi? A ako ti Knežević, recimo, nije psihopata, ne znam ko jeste.

Dobar dio ratnih huškača iz devedesetih koji nisu (deklarativno) promijenili ploču najglasniji su protivnici ulaska u nato. Nije im smetalo kad se prolivala krv u komšiluku, niti im smeta krv koju proliva majka Rusija.

Ima tu i poneki pacifista, čisto da pravilo dobije i izuzetke koji ga potvrđuju.
    - .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..

Thanks Thanks Given 
    30
    Thanks Thanks Received 
    131
    Thanked in
    66 Posts

To bi bilo isto kao da ja kažem da ste svi vi koji podržavate ulazak u NATO Milovi fanovi, botovi, šta god.

Koga boli k**** za Kneževića i njegovo mišljenje, šta više on i Mandić su kontraproduktivni za kampanju protiv ulaska u NATO, da sam malo više paranoičan rekao bih da su udbaši.
    Priroda je lijepa, al' zajebano društvo.

Thanks Thanks Given 
    37
    Thanks Thanks Received 
    9,010
    Thanked in
    4,018 Posts

Lično ne podržavam ni ulazak u EU, ali nebitno. Samo kažem da možete za sebe lično da kažete da ste protiv ulaska u nato zbog ovoga ili onoga, ali pričat i u ime onih koji su dokazani huškači i nikad se pokajali nisu za svu prolivenu krv u čijem su prolivanju, posredno ili neposredno, učestvovali - to je maksimalno naivno. Da ne pominjem i to što se degenericima pripisuju neke fine osobine kojih su oni lišeni.

A kontraproduktivni su i Milo i kompanija, kad je kampanja za ulazak u nato u pitanju.
    - .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..

Thanks Thanks Given 
    29
    Thanks Thanks Received 
    85
    Thanked in
    20 Posts

"Sa firmom "F.M.L." iz Nikšića, vlasništvo Tadija Šljukića, 4. avgusta biće potpisan ugovor o kupovini dijela imovine nikšićke mljekare "Nika", a potpredsjednik Vlade Petar Ivanović se nada da će uskoro biti ponovo pokrenuta proizvodnja.

On se, tokom radne posjete Nikšiću, sastao sa investitorima, ali i kooperantima "Nike".

"U četvrtak se potpisuje ugovor, nakon toga slijedi uplata preostalog iznosa od 310.000 eura i polako se stvaraju uslovi da se kreće u investicije. Ova mljekara i mljekara u Pavinom Polju su strateški važne za Crnu Goru i njihovim stavljanjem u pogon mislim da ćemo dugoročno riješiti pitanje otkupa i prerade mlijeka", kazao je Ivanović.

Kako je "Vijestima" kazao stečajni upravnik Mladen Marković imovina mljekare prodavala se po početnoj cijeni od 1,8 miliona eura, a Šljukić je kupio imovinu i opremu koja je bila ponuđena za 910.000, dok će za ostali dio imovine u toku ovog mjeseca biti raspisan oglas."

Izvor: http://www.vijesti.me/vijesti/fml-ku...re-nika-898657

A ko je firma FML iz Niksica? Vidim u CRPS-u da su osnovani 28.01.2016. Bas je slatko kada lokalna start-up firma, sa puno elana, ulozi 910.000 EUR u kupovinu imovine mljekare :encouragement::-D:zzz:
    Last edited by AltaMarea88; 03-08-16 at 15:03.
    Non sum uni angulo natus: patria mea totus hic mundus est.

Thanks Thanks Given 
    3,672
    Thanks Thanks Received 
    4,794
    Thanked in
    2,146 Posts

Neni je cudnije odakle start-up firmi skoro milion eura pocetnog kapitala.
    - Smrt fasizmu baba
    - I tebi sinko, i tebi

Page 317 of 1402 FirstFirst ... 2172673073133143153163173183193203213273674178171317 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)