Čekam istek ugovora sa mikablom, juče dolazili iz mtela da im damo saglasnost za naš ulaz.... sve u svemu:mrgreen:
Zato što se cekalo preuzimanje mkabla, sad ce se to ubrzati
Čekam istek ugovora sa mikablom, juče dolazili iz mtela da im damo saglasnost za naš ulaz.... sve u svemu:mrgreen:
Mtel bez Sportkluba, pa ko to uzima meni jasan nije
Uglavnom ispade kao što sam i rekao na nekom topicu na ovu temu da mtel i t-com neće ucjenom doći do SK i da će najvjerovatnije Mkabl nastaviti da postoji kao poseban brend koji će samo promijeniti vlasnika t.j. biti dio UG .
Pa zar se neće Mkabl sad zvati Telemach? Zar neće biti ista ponuda kanala, neta i paketa kao Telemach?
Poslato sa Huawei P8 lite
E nikome to jasno nije. Telemach je kupio BBM a nemaju kapacitet godinu dana da mrdnu već stari korisnici i dalje koriste najveće smeće od ponude koju je davao nekada BBM. To samo kod nas može da prolazi i da stalno govore "biće uskoro". Oni po zakonu bi trebali da usaglase ponudu do kraja ove godine ako sam ja dobro razumio. Ali ne bi me čudilo da se ođe kod nas sve može završiti bez problema.
ja znam da cu odma da trazim raskid ugovora ako budu programe mijenjali i to po ugovoru moze bez problema da se uradi.
Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.
telemach na sajtu ima odličnu ponudu sa mogućnošću premotavanja 72 sata + jeftinije pakete od Mkabla.
A sto cu bez arena...dje cu CL gledat
Sent from my HTC 10 using Tapatalk
Oni vele da će mkabl imati i sk i arene :courage:. bitno je da ja od danas imam mtel alternativu pa mogu da biram, ograniče li ponudu na jedan tv papaa... navodno treba da naprave prepis ugovora sa m-kabl na telemach. dok ne vidim migraciju ne potpisujem ništa.
Mene baš briga za tv ( nužno zlo ), neka brzinu interneta povećaju![]()
Nema jos racuna...mora da ih telamach printa
Sent from my HTC 10 using Tapatalk
meni je dosao prije 2 dana...
Sent from my D5803 using Cafe Del Montenegro mobile app
nothing comes from violence and nothing ever could
Da, i na koverti, kao i do sad ...
Sent from my D5803 using Cafe Del Montenegro mobile app
nothing comes from violence and nothing ever could
Vjerovatno ti nije dostavljeno obavestenje , meni je danas stiglo , pise da je mkabl udruzio poslovanje sa telemahom , mada se znalo ,bio je tekst na vijesti.
Sent from my LG-D855 using Cafe Del Montenegro mobile app
P: Prodajem kucu sa pogledom na buducnost | info. kuca se nalazi preko puta groblja !
cele
Ima li ko da moze da mi pomogne. Imam mkabl bez resivera sa karticom. Kupio sam 4k tv i ne mogu da programiram kanale. Ako ima ko pisite.
Kanali se tako distribuiraju korisnicima, mada bi trebalo da mogu da se posloze kad je Cam.....Pocece ubrzo da rade , prije svega da se net poboljsa , jer je los prije svega.Planiraju da sve korisnike prebace na optiku....Mada radi mene kablovsku ne moraju dirat....top mi radi....
Sent from my LG-D855 using Cafe Del Montenegro mobile app
P: Prodajem kucu sa pogledom na buducnost | info. kuca se nalazi preko puta groblja !
cele
Od petka veče dio grada preko Morače nema ni TV ni internet, tehnička podrška kaže da nemaju povratnu informaciju od kolega sa terena.
Sprdnja :calm:
"Biti prilagođen u duboko bolesnom društvu nije mjerilo zdravlja." J.Krishnamurti
Kako ce uticati ovo pripajanje m-kabl sa Telemachom na trenutne korisnike koji imaju ugovor? Oce li se novi ugovor morati potpisivati ili ce se vec ovi paketi mijenjati u skladu sa cjenovnikom Telemacha.Pitam jer nemam pojma kad moze da se ocekuje taj zvanican prelazak.
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks