Bas su biciklisti postali bezobrazni, ne ebu sistem da se skrajnu, zauzmu prakticno citavu traku, jos kad nabiju slusalice, rado bi ih poskida sve.
Bas su biciklisti postali bezobrazni, ne ebu sistem da se skrajnu, zauzmu prakticno citavu traku, jos kad nabiju slusalice, rado bi ih poskida sve.
Forever young, i want to be forever young
Zna li neko od vas detalje ovog udesa u Donjoj Gorici, gdje je od povreda preminuo momak od 33 godine.
Evo sad čitam u vijesti da je vozaču auta u koji se on nalazio određen pritvor, a vozača megana (koji je i izazvao udes) ne spominju, niti mu iđe ima imena ili prezimena.
Sinoć gledao reportažu SAT-a, kažu da se najviše udesa desi u Avgustu.....kod nas je Avgust izgleda davno počeo.![]()
Vozac Megana pobjegao.
TAKUMI
Izgleda cetvrto auto koje je preticalo je indirektni krivac za sve ovo . Kasnije je i pobjegao ako je vjerovati novinama .. Da ne vjeruje coek zbog nekog kretena koji je preticao dje nije mogao poginu ovaj iz lade...
Jeste primijetili onamo dje je sad treca traka na "Ne brze od zivota" krivinu je ISPREKIDANA linija, juce vozim, gledam i ne vjerujem.
Ma treba micat punu liniju.
TAKUMI
Koja je to krivina dje dodje tacno?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Renault
Svi smo mi sise kad dodje stani-pani, takvi su nam instinkti.
Eee da mi je, da mi zapanu na prevaspitavanje ovi te ovako nesto naprave. A ima ih, evo prakticno svaki drugi dan. Isposnike bih od njih napravio
Dobro vece draga publiko, ja samo necu trositi reci na ove flamingose.
Odavno je kod nas obraz nestao tj jeftin postao.
kako pobjegao, vele da se zna i ko je i da je i on bio na razgovoru....navodno je sin nekog policijskog sluzbenika....e ko koga štiti ne znam....danas sam pročitala izjavu advokata ovoga šofera iz auta u kom je ovaj nesrećnik poginuo, kaže da je njegov branjenik imao znak STOP i da je procijenio da može da prođe,prošao je lijevu traku, iz desne je naletio ovaj i pravo u suvozača....e sad, zbilja koja je to brzina kojom neko treba da se zabije u auto da ga odbaci skoro 30 metara, da pomjeri nekakvu trafiku...tako je silovit udar bio, e pa vala da je Milovo dijete, morao bi bit priveden da se sasluša i zadržat ga barem 24h....što znam...pratimo![]()
Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!
Misli se na vozača Megana iz današnjeg udesa...
Oko ovog što ti pominješ je tek sve nejasno... Neće uopšte da objave ko je, možda misle da će porodica stradalog zaboravit da je poginuo pa neće insisitirati da se sve sazna...
#fakenews
4 udesa od NK do Cetinjskog semafora od 7:35 do 8:15 na dan 01/08/2016.
Sto je to ? Dje su ljudi tako rano ujutru u mislima, kad se ovakve stvari dese ujutru ?
" Damn the cargo, we'll be on our way tonight "
jbt pa ovo su 2 udesa sa smrtnim ishodom u koja se spominje Megan kao krivac...citam sve i mislim pise se o istom udesu al mi nista nije jasno... kad ono 2 udesa i 2 covjeka nastradala
Od kad je vinovnik nesrece neko ko ima ima prekoracenje a ne drugo lice koje se ukljucilo iz sporedne ulice?
f6
Situacija od prije 15 godina: autobus je ulazio iz sporedne ulice (parkinga) na magistralu, naisao je automobil i ... ogromna steta i na automobilu i autobusu (nije bilo poginulih). Po prvom rocistu vozac autobusa kriv, no na osnovu zalbe i nalaza vjestaka vozac autobusa nije mogao uociti automobil jer je isti isao velikom brzinom iako je taj dio puta relativno ravan (Lastva Grbaljska) te je na kraju ovaj sto je prekoracio brzinu bio kriv. Mislim da sam ovaj primjer negdje detaljnije opisao kada smo na forumu imali raspravu o motociklistima koji jurcaju, a imaju prednost. Dakle, moze biti kriv i onaj koji ima prednost.
Sent from my Motorola 8400
Ima i on krivice, sigurni je vozio brzo jer da je vozio po ogranicenju od 50km/h i udario a da ni kocnicu nije takao ne bi bila ovolika steta na autu a da ne pricamo o sudbini momka koji je bio suvozac.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks