Daj stavite neku sliku odje,muka mi je od ove gadne lobanje.
Ko vidi nindzino lice mora umreti!
Kako gadan čovjek...
Sent from my GT-I9195 using Tapatalk
This time next year we'll be millionaires
Daj stavite neku sliku odje,muka mi je od ove gadne lobanje.
Ko vidi nindzino lice mora umreti!
Gadnog li djeda majko moja, tacno treba otic na kamenovo i zakopat ga u pijesak.
ot. Ao je li moguce da je ovaj film the blues brothers ovako los, aoooooo!
But if you never try, you'll never know..
Meni su gadniji ljudi sto citaju ovo
Last edited by lepetanac; 28-07-16 at 14:17.
Crna Gora, gnjezdo sokolova,
ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
Tko zlobio – crn mu obraz bio
"Zato smo tu đe jesmo." Nema mi gadnije rečenice čini mi se.
Svi znaju zašto smo tu đe jesmo. I? Što radite povodom toga?
Lord, the pitiful screams of all them college-educated women!
Što je ovo preseravanje sa slušalicama i knjigom u ruke? A ne bih se mogao skoncentrisat na knjigu da mi trešti muzika trika nema.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Knjiga je samo rafo.
Sent from my D5103 using Cafe Del Montenegro mobile app
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
Znam, zato me i nervira.
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Neko im je sigurno rekao izgledaju pametnije sa knjigom. To ti isto kao ona fora sa naocarima koje imaju "dioprtijska" stakla.
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
Sa knjigom nisi sam
Bolje imat no' nemat....
Ujedno se daje utisak i da si pametan i urban. Jos ako sjede "turski sijed", pa mu ga malo daju i po buntu, dolazimo do nepogresive dijagnoze "zelim biti kul, zelim paznju i vlazim na americki nacin zivota".
Vala, ospe dobijam od ovih što se makarona nijesu najeli 93-će kad ničega ne bijaše sem njih, pa i sad poručuju PASTE i plaćaju je po 7-8€.
Sell the Vatican, Feed the World!
Narucili bi oni i sote Stroganov no nisu sigurni sto ce dobit. Previse urbano :-D
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
E bog ti pomoga krle
zenski casopisi.
5-ta stranica: prihvatite sebe onakvim kao sto jeste.
10-ta: kako smrsati 5 kg za nedelju dana.
20-ta: kako napraviti vrhunsku cokoladnu tortu.
a i oni razni testovi(sto se neko pomamio na forumu da postavlja): da li ste psihopata, kako znati da vas voli, njegov horoskop kaze sve, da li ste zoofili itd...kako prepoznati budalu...
http://www.youtube.com/watch?v=PCjwxItb_p4
Les chiens aboient, la caravane passe.
Kako se iznervirah sad najstrasnije.. Kupih antiperspirant i posle citam neke clanke o stetnosti nekih sastojaka, vidim da neki sastojak koji je kancerogen ima ovo sto sam kupio. Podjem do apoteke s namjerom da ga zamijenim i nadjem neki koji nema te stetne sastojke koje sam procitao u nekom clanku, ali SVAKI ima barem po 1 i sto ja sad da radim?
Isto tako je i s gelovima, kremama, svaka ima barem po 1 sastojak koji je stetan, pa kad izbacate te clanke navedite koji dezodoransi, antiperspiranti, kreme nemaju te stetne sastojke majku vam u majku
moras se lijecit od rakofobije, nema ti druge
Sent from my D5803 using Cafe Del Montenegro mobile app
nothing comes from violence and nothing ever could
Nemoj se oko toga opterecivat' mnogo, sto se tice sampona, sad je "paraben" kancerogenican. a ja cio zivot perem glavu sa tim i jos sam ziva. Tako ti je isto sa Nutellom, sadrzi palmovo ulje, stetno, ali palmovo ulje nalazis skoro u svemu, u malim kolicinama nije toliko strasno. A kad bi trebao covek da pazi na sve to, jeo bi samo salate i travuljine, a i u tome ima sra*a.
Sad je neka moda izgleda, a djedovi i babe koji su umrli sa 80-90god? svasta su jeli i eto. Mislim, ko zeli da zivi 100 god? neee, niko.
Otac od moje majke je imao tu nedje 80 i kusur kad je umro. Zaspao covek lagano i nije se probudio. Kud ces ljepse smrti?
A to ti je đed jadna.
Dobro vece draga publiko, ja samo necu trositi reci na ove flamingose.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks