Booji je darko, ali najbooje rješenje je dragičević ako ga možemo. I trebalo bi neku šansu dati baćoviću. Mislim da smo s centrom zatvorili roster, sve ostalo je prenatrpavanje. Pogotovo na poziciji broj 2
Zar nije Jawai već potpisao za neki klub u Australiji?
Barać i Planinić imaju sličnosti s tim što je ovaj drugi napredovao u Laboralu i na onom kvalif. turniru za OI.
''U svoje pero'' Barać je bio puno bolji igrač, takvog ga se ja sjećam, mada izgleda da je trenutno u silaznoj putanji. Mada, i Planinić je bio u toj situaciji prije 3 sezone, tip je statirao u Ciboni koja se raspadala...
Shit has hit the fan !
Booji je darko, ali najbooje rješenje je dragičević ako ga možemo. I trebalo bi neku šansu dati baćoviću. Mislim da smo s centrom zatvorili roster, sve ostalo je prenatrpavanje. Pogotovo na poziciji broj 2
A koga ćeš onda kao rezervnog pleja? Meni je Gordić odlična investicija, jer pokriva 1 i 2. Ili planira Vranješa da gura na 1 onda? Nema šansi da Williams mu igra isto koliko i Cook po 35+ min cijele sezone.
Od centara kad bi doveli Dragičevića i Baraća, a Rikića poslali na pozajmicu neđe ili raskinuli, napravili bi moćan tim.
Na 1 i 2 Williams, Reynolds, Vranješ, Čarapić, Slavković
Na 3 Šehović 1, Šehović 2 i Ilić
Na 4 Savović, Nikolić
Na 5 Baćović
Sad je pitanje je li idu Rikić, Subotić i Kanacević?
Mislim da je greška što ostadoše Šehovići, mogao je makar jedan da leti. Previše su nekonstanti.
Uglavnom ako ovaj gore trojac ide, ne bi greška bila dovesti i Planinića i Dragičevića. A mislim i da će se u toku sezone tražiti neko na 3 jer Šehovići će biti tanki za oba takmičenja, mada tu je Ilić
Last edited by chucknorris; 31-07-16 at 18:29.
Priroda je lijepa, al' zajebano društvo.
Čarapić je više u Partizanu, nego ovdje. Meni je bitnije da potpišu Dragičević i Barać no iko.![]()
PG:Williams,(Carapic),backup plej ako ode Carapic,
SG:Reynolds,Vranjes,Slavkovic
SF:Su.Sehovic,Se.Sehovic
PF:Savovic,Ilic
C:startni centar,Nikolic,Bacovic
Tako nesta otprilike ocekujem.Rikic vjerovatno ne ostaje, Nikolic je njegova zamjena.Subotic isto mislim da nece ostati jer ima ponuda mimo Buducnosti.Kanacevic je vec bivsi.
nije ovo neka ekipa, bojim se da i rejnolds nece bit onaj stari
jbg ekipa treba da se zove rehabilitacija ili reunion
da mi je da nedje u milano odem skorije (nije u planu) bih zaputio kod sportskog diretkora za preporuke onih crncina sa koledza i nbdl da se makar kuca ka sto odavno nije u sportski centar
Reynolds je bas odigrao lose proslu sezonu ispod 40% sutirao kad je otisao u Tursku, a u Zielonu Goru nije se naigrao zbog povrede.A jedna ironija je da klub koji se zove "Buducnost" toliko bivsih igraca dovodi i igraca koji su imali priliku ranije da igraju protiv njih.Od ovih startera svi su ili u 30 zagazili ili su blizu 30 godina.Tacno stekoh utisak da im je mrsko da se cimaju oko pracenja trzista pa ono, kao da su igrace skupljali tako sto su im ostali brojevi telefona stari pa se preko Vibera/WhatsAppa dogovarali sa igracima i kasnije samo daju agentu da to ozvanici
Ne treba ti nista neko sa strane, mogu ih i ja naci tih crnaca sa koledza koliko hoces,na svaku poziciju po jedan, samo je problem sto ih ovi sto dovode igrace nece, vec se ide samo na sigurno sa igracima koje su vec imali prilike da gledaju kako igraju i koji su vec igrali u Buducnost.Vidi samo startnu petorku prakticno nema tipa a da nije vec u 30 usao ili je blizu istih.A Milano ti je zadnje mjesto dje treba da odes za preporuku nekog koledz igraca obzirom da Repesa tamo sve zivo pokupi iz ABA lige, prosle godine Armani je bio neka vrsta ABA all-star tima plus Gentile![]()
Koliko je tacno ovo za BaracaOni su ludi stvarno hahaha
![]()
Planinic odlicno odigrao nocas protiv Srbije :lolblue:
Propade im za ovog Boonea, ode u Karsijaku izgleda.
Sad ocekujem jednu panicnu kupovinu, Barac najvjerovatnije jer su ga izgleda oni Spanci otkacili.
Otisao je taj u Karsijaku ja mislim.
Rikić prešao u Igokeu. Srećan ti put i nikad se više ne viđeli :-)
Shit has hit the fan !
Center Robert Rikić, who used to play for Budućnost VOLI last season, will continue demonstrating his skills in the ABA League, but from now on he will do it wearing Igokea jersey. :mrgreen:
Kako ti svaki put zadrhti ruka maleni čovječe što te kupuju za 2 sendviča i kutiju pralina...
Je li moguće... Ufff hvala Bogu!![]()
I sad će da se posprda s nama u ABA, MVP kola...![]()
Dako se sad zakolju za jednog kvalitetnog centra eto ih Misko ima na lageru koliko hoces
I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.
Postoji li koji kosarkas da mu Misko nije menadzer
Crna Gora, gnjezdo sokolova,
ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
Tko zlobio – crn mu obraz bio
Eno u mornar ja msm nema miskovih igraca![]()
ПОДГОРИЧКА БУДУЋНОСТ !
Sad će Rikić da se preporodi
Sent from my 5022X using Cafe Del Montenegro mobile app
Priroda je lijepa, al' zajebano društvo.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks