A cujes pricu- fali putokaz za Lovcen...
Kao sto si i sam rekao to je jedno od najpoznatijih mjesta tako da nema potrebe za putokazom...
a sto se stranaca tice- svi oni imaju navigaciju u kola tako da im ne treba nikakav putokaz...
Ako moze malo konkretnije oko ovog podatka.
Sto tačno ljudi na Cetinju imaju od 2 kružna toka? Da je samo jedan to bi bilo duplo manje čini mi se, i bilo bi neizdrživo vjerovatno. Ovako, 2 kruzna, vau.
I koliko je to tačno kruznih tokova po glavi stanovnika Cetinja?
Znas sto meni nije jasno. Je li moguće da niko ne može da se sjeti da postavi koji putokaz ka mauzoleju, jednom od najpoznatijih i jednom od najposjecenijih mjesta u CG? Tvoja stranka, bivše vlasti, neka NVO, nikome ne bi palo na pamet da olakšaju pronalaženje "tog" mjesta.
Sto se tice puteva, put od Lovcena ka Kotoru se raspada. Prošle godine nije bio u toliko losem stanju čini mi se.
Nisam isao tim novim putem preko Njegusa, znaci dobar put? Ali sad kad cetinjani navale traktorima svaki dan pud pradjedovskih ledina, ima da ga razvale brzo.
Sto se tice broja turista, prije 2 dana grad poluprazan.
A cujes pricu- fali putokaz za Lovcen...
Kao sto si i sam rekao to je jedno od najpoznatijih mjesta tako da nema potrebe za putokazom...
a sto se stranaca tice- svi oni imaju navigaciju u kola tako da im ne treba nikakav putokaz...
Kao mali sam isao na Lovcen i odlucih se prije 2 mjeseca da opet podjem. Kad stigoh na Ct, 100% sam bio siguran da cu naici na putokaze do nacionalnog parka ali kako ne... Morao sam da pitam neke momke kuda da idem do tamo. Sramota.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Last edited by Tripleta; 31-07-16 at 02:22.
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Ne treba strancima traziti pasose na aerodromu.
Kupili su kartu a i pilot ima navigaciju.
Pravi crnogorac kad se rodi zna da pokaze dje je lovcen
f6
Zna li ko kakav je put do Murica? Posao bih popodne da se malo relaksiram sa familijom pa rekoh da znam...
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
Rekoshe prije par mjeseci da je u ok stanju... Ali svakako nije najsigurniji, pa lagano vozi ako podjesh...
sent using tapatalk
#fakenews
Ima li zmija tamo na tu plazu u Murice ?
Who let the dogs out
Da da to svakako, onuda nema brzanja...
A za zmije ne zna, ako podjem javljam... Mladje mi dijete ima nepune 2 godine tako da ne bih rizikovao. Nijesam do sada cuo da se neko zali. Ako koja vodena naidje, podruzicemo se, a za ove opasnije se nadam da ih necemo gledati...
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
Bogami, koja glupost da nam nema putokaz na Lovcen... Ako budete kretali iz smjera Bajice preko gimnazije, vidjet cete veliki putokaz neki stotinjak metara dalje.
PS Ako budemo racunali po glavi stanovnika Bajice, ispred smo citavog svijeta po tom pitanju![]()
Last edited by A+A; 31-07-16 at 14:03.
Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!
Lol, ok, hajde da se sprdamo. Ljudi kojima daješ glas ionako to rade sa državom evo 25/26god, tako da smo tu dje jesmo. Svaka rabota je upravo takva kao sto ti reče...
Uups, silly me, opet sam ozbiljan, baš sam glup.
Ajde da se sprdamo i sa mauzolejom i sa svom istorijom, ionako je to samo istorija, nešto što je prošlo i nije više bitno.
Sve je ionako pošlo u pm, zašto brinuti o ičemu.
Ma ima putokaz, kako nema. KAD ZNAS GDJE TREBA DA SKRENES, vidjeces putokaz na pola puta do mauzoleja, prije Ivanovih korita ima ogromna tabla "Lovcen nacionalni park"![]()
![]()
![]()
Zar to nije genijalno. CG inteligencija u punom sjaju...![]()
Stanje u državi i nije za zezanje, ali kolega se očigledno zavitlava i za članstvo u dps-u i za navigacioni sistem sa kojim se Crnogorci rađaju i za druge povoljnosti života na Cetinju. I on kritikuje iste stvari koje i ti kritikuješ. Nije forum sveto pismo pa da čovjek vjeruje u sve što pročita na njemu.
Last edited by NHM; 03-08-16 at 11:52.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Aha! Sad cutite,a...
http://m.cdm.me/#/article/437319
Taman, Avgust, Septembar, zalba, Oktobar, izbori, zbog neispunjavanja uslova raskid ugovora (ili se bacio u posao ka tast mu, pa ce biti)
Sent from my Motorola 8400
Vjerovatno će ponuda da sadrži obavezu zaslađivanja radnika na izgradnji žičare ukrajinskom čokoladom iz Cetinja. A kako kad nema u pustinjiii...
Eventualno ako Radulović izboksuje jedna traka žičare do Splendida da vodi.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Ovo je već 15. žičara koja se gradi od CT do KO, što je pokazatelj porasta broja turista, ne možemo da stignemo da povećamo kapacitete žačara, koliko brzo raste broj turista
Priroda je lijepa, al' zajebano društvo.
OK, ne pratim forum toliko detaljno te i ne znam ovoga "saljivdziju", 1:0 za njega u svakom slučaju.![]()
'fala Vladi Crne Gore! Vazda.
Malo megalomanski projekat po meni, voznja 40min da traje, to ispod 100€ neće bit. Tako da neće bit neke guzve ja mislim.
A da ce bit spektakularno (tj da bi bilo), biće.
Priča se o tome par godina, još toliko i eto ga. 2020god, to je ta godina.
Sent from my D6503 using Tapatalk
http://me.biznis-plus.com/node/11212...-u-Lustica-Bay
Jedan od najprestižnijih hotelskih brendova stiže u Luštica Bay
U 2018oj osoba sa iskustvom u 5* hotelijerstvu ce moci da bira gdje ce da radi.
Bjeh juce do Murica. 20km ima od Virpazara, uskim ali putem koji je ok. Zmiju smo vidjeli samo 1 usput, raspljeskanu na putu...
Stigli smo oko 5, bjese 90% stranaca. Voda je bila topla nevjerovatno, oko 30 stepeni sigurno. Kupali smo se skoro cio sat. Ima segmenata sje je sitan pijesak na dnu, a ima i kamenja prekrivenog sa tankim slojem trave. Nije duboko, sigurno i nekih 20m od obale je oko 1.5m.
Voda je bila bas cista.
Konoba i ugostiteljski objekat sa smjestajnim kapacitetim prica za sebe. Jako uredno, cisto i sa dvije velike natkrivene terase sa drvenim stolovima i klupama. Ali, nemaju nikakvu kafu i nemaju leda... Cijene sto znam, ok, pogledajte sami...
Bottom line, ici cu jako rado opet, bas mi se svidjelo...
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
heimesch... na ove cijene mogli su angazovat profesionalnog prevodioca i zaklat se za tu jednu veceru
mada ni eng. nije puno bolji, domestic she-goat's cheese, a zaebavaš li se druže znamo da nije od jarca
She is only here to annoy herself!
Uh, koliko sam puta uzeo meni na raznim mjestima samo da pogledam bravure na engleskom... Najnevjerovatnije sto i na nekim mjestima u koja je mnooogo vise ulozeno, prevod bjese ka za sprdnju...
A u konobi je konobar neki lik sto prica ekavski bez prednjih 6 zuba u gornjoj vilici... Tarantino da ga vidi angazovao bi ga sigurno...
Last edited by Ben Dover; 07-08-16 at 10:55.
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
to 3 mjeseca sezone imaju neznalice...
Firme koje znaju da rade imaju 12 mjeseci sezonu
Last edited by Gandalf_White; 07-08-16 at 14:39.
One Ring to Rule them all...
There are currently 6 users browsing this thread. (2 members and 4 guests)
Bookmarks