Da nema neko link za gledanje RTS1 online, ili pak za skidanje dokumentarca Tezina Lanaca 2, free naravno?
Nisam rekao za EU. Nego da vecina turistickih drzava rjesava stvari na samom ulazu. Od drzava koje dobijas karton na ulazu. Kina, Japan, Malezija, Tajland, Kuba, Rusija, Malta...
Jer nije moje kao turiste da vodim racuna. Nego drzava na ulazu zna dje ides i kod koga si odsjeo
Last edited by Hell Raiser; 28-07-16 at 21:22.
Zato kad ides u USA, sve unaprijed se zavrsi, popunis karton dok si u avionu, i samo te ubaci u sistem da si usao u drzavu i sve gotovo.
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
UK da ja znam.
Imam jedno glupkasto pitanje, al za mene prakticno. Treba sama da promijenim sijalicu, i da bih to uradila moram prvo da skinem plafonjerku. Ta plafonjerka je jedina u stanu koja je zasarafljena, nije po principu nosaca (ili kako se to vec zove) i koliko sam vidjela da je odsarafim potreban je krstasti srafciger (valjda sam "ubola" naziv). Posto nemam taj srafciger kuci i moram poci da ga kupim, mozete li mi reci da li su ti krstasti srafcigeri svi istih velicina, ili ima neki univerzalni da se kupi, ili treba da znam tacno velicinu ovih srafova? Uh, visa matematika za mene...:roll:
Non sum uni angulo natus: patria mea totus hic mundus est.
Ima univerzalni, dođe više nastavaka, koji se mijenjaju po potrebi.
Nemoj kupiti neki baš jeftini, uzmi tu za oko 15 € ili malo više, jer će valjati i kasnije.
Poslato sa Huawei P8 lite
Uzmi ti slobodno neki komplet od 6-7 komada raznih krstastih i ravnih u kips, okov, centrometal. Cijena do 10 eura. Slobodno uzmi jeftinije jer za to sto tebi treba (1-2 puta godisnje) bice i vise nego dobri.
My Job Is Top Secret. Even I Don't Know What I'm Doing.
Obavezno vidji da je namagnetisan!
Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
Yes, I'm in need of something
But it's something you ain't got
Daj neka se ponudi neko od forumasa da zamijeni to
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
imam ja krstasti srafciger
Samo se vi salite sa tudjom mukom :zzz:
Non sum uni angulo natus: patria mea totus hic mundus est.
meni treba info za druga dje se moze uzet onaj jednokratni aluminijumski rostilj u pg, al dje ga provjereno ima, zurba mu je, pa nema vremena da trazi.
Lakovic - 2 eura
E ne znam, velika većina tih šrafcigera što se prodaje - radioaktivno. Treba se paziti.
Ostavite joj broj majstora i gotova stvar
But if you never try, you'll never know..
Evo, neka dodje za mene kolima i neka mi plati 20 eura i ja cu joj to zavrsit...i neka me casti jedan sarafcinger.
Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
Yes, I'm in need of something
But it's something you ain't got
Ali krstasti ☺️
Poslato sa sjajne pisaće mašine Note 5 x2
............ Ż\_(ツ )_/Ż.............
moze li se na aliexpress placat paypalom?
"Ako roboti ikad budu igrali kosarku, igrace je kao Tim Duncan".
Ne, nema potrebe. Plaća se direktno sa kartice ili njihovim sistemom plaćanja AliPay.
Sent from my HTC One M9 using Cafe Del Montenegro mobile app
a bih nesto sa ebaya da porucim. ukucam adresu, sve popunim i na final step mi drzavu iz "Montenegro" promijeni u "Serbia and Montenegro". Je li to problem poslije za stizanje?
Nije, uredno stiže.
Sent from my HTC One M9 using Cafe Del Montenegro mobile app
porucujem na tvoju rijec :-)
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks