Kroz albaniju su trenutno putevi bruka dobri, i to jos mozes da vozis 150 160 veliku vecinu puta, ako ti bude radar pravio problem das 5 eura i top
acs, kod nas ne moze nista smijesno malo da kosta. To sto bi nas kostalo za PG - NK brza cesta, drugi bi napravli 100 km auto puta sa sest traka i osvijetlili ga cijeloga
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
Kroz albaniju su trenutno putevi bruka dobri, i to jos mozes da vozis 150 160 veliku vecinu puta, ako ti bude radar pravio problem das 5 eura i top
A dobro to je tek posebna prica- ide par nas leti vidim ja policajac krece i ja kao blicam brat samo spusta palicu- kako sam se primakao cim je vidio tablice strane napravio je onaj izraz lica ,, uh zajeba me sve ti ebem mislio sam neko nas,,
Ljudi, grci su mi uzeli pasose a saobracajna i zeleni karton su ostali na ona pult on to uzeo nije da pogleda makar.
Sent from my iPad using Tapatalk
f6
Fijat i VW posrću - PSA duplira
...Francuski proizvođač automobila Pežo-Sitroen udvostručio je neto dobit u prvoj polovini godine...
Profit kompanije je dostigao 2,1 milijardu evra (2,3 milijarde dolara), uprkos padu ukupne prodaje koji se duguje "nepovoljnim" kretanjima deviznog kursa, prenosi agencija AFP.
Sve je vise ludih izgleda.
Napisah ispod da mi nisu saobracajnu i zeleni karton gledali a kamoli medjunarodno da traze. Mislim da vise peglaju albance tako da sibaj slobodno
Sent from my iPad using Tapatalk
f6
Gluperde. Inace ovaj sa slike je kec.
TAKUMI
Pa pročitaj tekst Fabioni. Sa slike jeste jedinica ali se radi dvojka.
I tamo se vozi u suprotnom, i tamo ima pjesaka, ima stoke...malo mi je falilo da pokupim par koza posle tunela Brinje.
TAKUMI
Kad te god vidim vozis penzionerski, cak te drug okinuo sa passatom 81kw
Sent from my iPhone using Tapatalk
Renault
Ima veze sa temom... Bizni, na koji miris u auto riboze najbolje orosavaju?
Tu es mon héro!
Buble gum
Послато са 6016X уз помоћ Тапатока
Jos najjace da vozim sve brzo da nagrdim nekoga tu mora da mi je ledno auto bilo ipak sam bio u siti kvart cuvam turbinu.
Na kuros i kartie pasha ukoliko nisu mugucnosti - kornjaca za instrument tablu (tecnost) u hemko je imas nije skupa - da ti je auto cisto i gume uvijek izmazane.
Reci mi bizbi, jesu li ga ugasili ovi bez kola?
Imam ja neka tri gustera sto mirisu, nakace se na ventilaciju valjda. Je li proba ko to, jes ono ciganski izgleda ali bih stavio ako lijepo mirishi.
Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
Last edited by Raulio; 29-07-16 at 15:07.
Yes, I'm in need of something
But it's something you ain't got
baci to ispod sjedista...da se ne vidi a da mirise ako ne mora bas na ventilaciju
A ne mora vala, ima ovo da se natakne ali mislim da cu ih pobacat dolje ispod sjedista.
Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
Yes, I'm in need of something
But it's something you ain't got
Da se nema klime teško...
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks