A bjezi neznalice do juce ste se kleli u njega, puni neznalice ove godine
Послато са GT-I8190 уз помоћ Тапатока
Kakvo pojačanje.
Poćeran zbog marihuane.
Nidje nije igrao vise od 9mjeseci.
Bice ubrzo / ko mu pokaza put ^ ko ga dovede ovamo.![]()
A bjezi neznalice do juce ste se kleli u njega, puni neznalice ove godine
Послато са GT-I8190 уз помоћ Тапатока
Kako ti svaki put zadrhti ruka maleni čovječe što te kupuju za 2 sendviča i kutiju pralina...
Nema on taj mentalitet i karakter da nekom nesta iz inata radi i dokazuje se.Tip je ono "lagan" i boli ga patka generalno
Bez ako se taj pristup ne promjeni i generalno ponasanje van terena mnogo je izvjesniji scenario iz prosle sezone u Zvezdi nego iz one prve sezone sto je igrao.U svakom slucaju tip je wild card i nikad ne znas sto ces na kraju dobiti od njega.Talenta mu nikad falilo nije ali pristupa jeste.
Da se samo Rikica rjese pa da traze nekog normalnog centra, mada znajuci Buducnost, vratice se Planinic ili neko ko je igrao po ABA ranije.Samo Djordje Gagic jos nedostaje ili neko slican njemu.Jednostavno nesposobna uprava za bilo sta drugo mimo onog sto su imali prilike da vide svojim ocima, sve ostalo je ili Miskova ideja ili savrseno ne postoji na njihovom radaru.
nazalost po nas, ja mislim da on ne moze nikom da bude pojacanje, a pogotovo ne BUDUCNOSTI koja i ove god puca na najvece domete.
uzima vjerovatno masu para, a ako to ne pokaze vrlo vjerovatno ce ga maknut i doves drugog. treba njega nacerat da igra i da mu kosarka bude u 1. plan.![]()
ПОДГОРИЧКА БУДУЋНОСТ !
Hahaha ovaj pacijent bizmismen na aparatima, eno plače i na portalu vijesti.
Kakva će gazilica da bude, to će biti zvek. Ako uzmemo abu ove godine, da mu nabavimo dżak trave![]()
Odje ima da pusi ka indijska baba i da mu niko A ne rece za to, ja mislim da je to jedna od klauzula u ugovoru![]()
Kakvi su planovi za subotića?
Čuvam vam ove komentare da vidite sto ste pisali na pocetku.
Previse ste smijesni / realnost vas masakrira.
Što reče kolega gore / uzece dosta para kao i svi i nista nece napraviti.
Bice dobar protic mornara i mojkovca ali kad dodju vazni mecevi aj zdrao.
Ne lakse mi je u ful rezervoar.
-bolju sezonu igrace samo aba ligu protiv smijesnih timova.
-u CZV je igrao na 30frontova.
-a posto nije igrao vise od 9mjeseci ko zna je li i trenirao vidjeo sam mu sve narkomanske slike na instagramu onda mozemo da se kladimo da nece igrati duze od mjesec dana.
Hahahaha, slijedi kolektivno brisanje markusa sa tvitera, fejsbuka i instagramaDD
Kakav rezervoar, mene stane 30 litara goriva u kola. Oću da te gledam kako se sramotiš ovdje sa avatarom koji ti namjestim, a ako ti je merak, napuniću ti taj rezervoar. Dakle da se sabere valorizacija svakog kola aba lige, da ne bude lako se *****t po evrokupu i crnogorskoj ligiDD
Momci iznajmite nedje sobu i rjesite to momacki.
Zezajte se vi ali milko bi za nas bio medzik dzonson. Centar fali kao vode, nadao sam se nedje blagoti sekulicu
Sent from my iPhone using Cafe Del Montenegro
Milko je odlican igrac, to sto je nama preśeo nema veze sa njegovim kvalitetom nego sa Lukom P.
Crna Gora, gnjezdo sokolova,
ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
Tko zlobio – crn mu obraz bio
Milko je odlican igrac. Vjerovatno ce da se ostavi minuta za Simanica i Mitrovica. Simanic je potpisao jak ugovor sa Zvezdom, da li iko misli da taj momak nece dobiti minute ove sezone? Po Evrope ga je htjelo.
Inace cuh danas da je Gordic prakticno pred potpisom, dok su takodje u pregovorima sa jos jednim bivsim igracem, Planinicem.
za sad mi se svidja ono sto cedevita radi, cz i buducnost... blah. partizanu masu igraca ode. stvarno ne razumijem dovodjenje gordica, sa vilijamsom se ne zna, ipak je sezonu pauzirao, na staro ce se tesko vratit, ali opet bar je atraktivan igrac.
1993-2020
Hahah provjerene snage![]()
Gordic uh...
Vazda je protiv buducnosti dobro igra, igra 2 dobro pa ga nema sledecih 7...al ovakvi potezi uprave stvarno tacno se ponadam da ce doc neki novi igraci mladi za koje nismo culi, a ono u kombinaciji sve isti igraci.
ПОДГОРИЧКА БУДУЋНОСТ !
A neka ga, barem se protiv Cedevite necu punit vise safrom kad se coek pretvori u Ray fakin' Alena... Svaki put.
Sent from my SM-G930F
Kandidat za peticu je Nathan Jawai!
Planinić je inače skup za sad hahaha digla mu se cijena, pa će još čekati! A Gordić kao što već napisah je na korak od povratka.![]()
Budućnost je napravila klauzule u ugovoru sa Williamsom, prvenstveno vezano za drogu i slabu formu.
Smatram da i on sam ako bude zainteresovan može da se vrati i razbije ovu sezonu. Takođe, mislim da je doooosta bio jeftin, pa bi ovaj transfer mogao biti idealan!![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks