Apsolutno se slažem, kad god vidim ženu sa kilo teške šminke na faci u po bijelog dana, znam da imam posla s 'kolerom' i posebno talentovanom domaćicom...
Nista glib ne pokrije tako dobro kao dobra sminka
Послато са D5103 уз помоћ Тапатока
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
Apsolutno se slažem, kad god vidim ženu sa kilo teške šminke na faci u po bijelog dana, znam da imam posla s 'kolerom' i posebno talentovanom domaćicom...
Sell the Vatican, Feed the World!
A sto je ovo u pm, ne smijem preskocit jedan obrok i smrsam kilo..
Sent from my iPhone using Tapatalk
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
e da je meni preskocit jedan obrok, jedem kao vepar
Sent from my SM-G930F
Kako mosh na ovu vrucinu...ja smrsam 5, 6 kila svako ljeto a i ovako sam suhih, tj. ka suva grana.
Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
Yes, I'm in need of something
But it's something you ain't got
Mladost, momci, mladost
Sent from my D5103 using Cafe Del Montenegro mobile app
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
I ja se ne mogu ugojit trika nema. Ako preskocim obrok (jer ljeti ne mogu da jedem po 4 obroka kao zimi) odma' kilo manje na vagu. Sad treci obrok na silu jedem, pa zato velim ako ga ne pojedem odma smrsam.Ali cim pocnem u teretanu prvi mjesec se penjem 3kg
Sent from my iPhone using Tapatalk
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Iznervira me sad raznosac pica, zazvoni mi na vrata, pogrijesio. A ja gladna.
Inace kad sam bila u CG nisam se ni ja mogla ugojiti pogotovo ljeti, vruce, nisi nesto gladan pa more, sport. A ovamo u svicu pojedem salatu posle 18 sati i dobih kilo ujutru. A i hrana je, nije bolja nego tamo nego je masnija, sirevi, sos, puter u kiflama jos sa cokoladom, uh. Al ne kao kod nas kifla sa tankom linijom eurokrema nego bas ono full choko. Kako se nece covek ugojit'. Vidim masu omladine bas predebeli, ne ono 10-15 kg viska nego ono bas bas kao u USA, previse sto se tice kretanja. Treba covek da pazi na ove pripremljene hrane, McDo, ono spremno za mikrotalasnu, sadrzi secera masu, odgledah neki dokumentar i haos kako "zabibere" te spremljene stvari secerom.
http://www.youtube.com/watch?v=PCjwxItb_p4
Les chiens aboient, la caravane passe.
wtf je s mojim naglaskom?![]()
nista, samo igra malo break dance...
hahahahhahahahahhaahahahahahaha xD
http://www.vijesti.me/forum/sutomore...premium-844089
Koliko safre u ovome momku što je ovo pisao, baš odavno ne pročitah ništa slično, ima dosta istine ali ga je prećerao, ka da je porasta neđe na engleski dvor... ali neka je izdušio možda će mu bit lakše.
Neka ga ne mari....
Ovo je inace tekst od prosle godine. I lik nista pogrijesio nije![]()
Послато са 6016X уз помоћ Тапатока
Lično mislim da niđe nije prećerao, da je oslikao stanje tog vašarskog mjesta onako brutalno iskreno i čini mi se da nimalo ne likuje zbog toga, no naprotiv...izgleda ozlojeđeno, i ja ne mislim da mu je namjera da napljuje, no žestoko iskritikuje opštinu, nadležne što su stvorili-unakaradili od istog.
A ovi koji se pitaju što ne pljuje po Budvi nek mu pročitaju knjigu 'Budva, bagra i blud', pa će viđet kako je opisao ljetovanje momka u metropoli turizma.
Sell the Vatican, Feed the World!
Nadam se da je Djuro nasvarao sve to i na nekom mekom papiru, jer jedinu upotrebnu vrijednost bi dobilo kad bi se obrisao time.
Sottomare nije idealno mjesto, ali daleko od toga da je materijal za toliku kolicinu nezdravog cinizma.
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Ne znam cemu to pljuvanje, da Grci mozda ne pljuju Paraliju/Halikidiki koje su gore vašarište no Sutomore 3x? Kao osnovac/srednjoskolac sam cesto isao sa drustvom sad ne idem, ali je sigurno da njihovo setaliste nudi sve sto i setaliste u BD po trostruko nizim cijenama.
Sent from my SM-G930F
U Sutomore nisam isao od '94![]()
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
Kips.
A cega stoooo, te podjite do na kasu, te do magacina, ne ovog magacina nego centralnog, nije vam kolega dobro izdao fakturu, kad ste vi uplatili novac, nije nam jos nista leglo, ne mozemo sa ovjerenom uplatnicom da pustimo robu...uf, prelezacu ovo ljeto u spuz kako je krenulo.
As far back as I can remember I always wanted to be a gangster.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks