dje je gledao da mi je znat...
Je li ovo moguce....
Kako prodje kroz ovu optimu ***** ti...
Vjerovatno mnogi od vas znaju jedan dio od ovoga, ali sumnjam ovoliko
http://autonovosti.me/konkurenti-ces...ore-medusobno/
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
To je taj endjin.
Motor koji ima specijalne prskalice koje uljem prskaju klipnjace.
TAKUMI
To imaju i dizeli, samo sto ne prskaju klipnjace nego klipove, nista specijalno...
VM dizelas 2.5 se ugradjivao i u Iveco Daily u verziji bez turba i sa turbom.
Sent from my Motorola 8400
Ovo treba da se zasluži i nikako nije za smijanje i sprdanje...
Jedan od najboljih i najizdržljivijih auta ikad...
http://www.cdm.me/svijet/region/u-ca...grade-spomenik
"LIFE IS ABOUT PASSIONS. THANK YOU FOR SHARING MINE." - Michael Schumacher
Kolege, odvozih juce do grcke. Pg- granica albanija grcka tacno 6 ipo sati. I 2 sata i nesto do lefkada dje sam ja smjesten. Ovo je neki prosjek. Put je odlican, bukvalno 50metara se radi nesto ostalo bomba. Znaci slobodno ako imate neke planove nekad za grcku ili nedje drugo kroz albaniju bez razmisljanja. Sto se tice navigacije, put isti predlaze svaka pa i google maps tako da nema sanse da mozete promasit.
Grcka, sve dupla traka, ali putevi siroki ogromni i svako ide brzo.
Sent from my iPad using Tapatalk
f6
Ni oni nisu jos odlucili.
TAKUMI
Ima jedna losa dionica prije skretanja za aerodrom.
TAKUMI
Jedino trosi
Grmi sigurno.![]()
Fabioni, ima tu i tamo dionica. Ta koju ti navodis jos dva tri mjesta ali to je ono, totalno zanemarljivo. Pa covjece oni imaju put onaj pred kraj 90km totalnog pravca dvije trake po 5metara i jos po metar sa strane. Mi pravimo otvaranje kad napravimo 100m tri trake out cetinja..
Sent from my iPad using Tapatalk
f6
mogli bi im poslat dps da im otvori koji put jer oni očigledno ne umiju
She is only here to annoy herself!
narocito po piranju sigurnosti...dje pjesaci prelaze auto put lagano...nema ograde...uz auto put su kuce...voze kontra smjerom, ukljucuju se na auto put kao na najobicniju ulicu...
Tacno. A sto je zeta nasa? Sa dojucerasnjim semaforom, donja gorica, kanjon? Itd itd. Ja ti kazem mi se sprdamo njima i zaonismo se neki bilionskim autoputevima od 40km a braca rade i stancuju. Tacnk je sve sto kazes ali ja sam juce vozio sat vremena 120-130 bez prestanka kroz albaniju. I idalje rade. Mi nikad na relaciji pg-nk naprimer necemo napravit brzu cestu. A kostala bi smijesno malo
f6
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks