Ima li ti ujna veliku kratko osisanu glavu i brkove? Mislim da je u pitanju bas amg, ima karakteristican zvuk.
Ujna je uzela mecku prije, pa je 528i bio vise nego dovoljan...
Ima li ti ujna veliku kratko osisanu glavu i brkove? Mislim da je u pitanju bas amg, ima karakteristican zvuk.
Lol, toga gleda onda![]()
Dal' u degenerike, ili ođe....
Ma neka ga ođe....
Danas na Jazu...
Mora da je neki pijani rus...
Sent from my SM-A700F using Tapatalk
Nista mu nije izaće kao da se nista nije desilo.![]()
Kakva je zaisto situacija sa sumaherom? Ima li promjena na bolje?
Kriticno on je i dalje na aparate tako ga odrzavaju u zivotu.
Nema 40kg bukvalno je biljka uh tuga.
Nikakvih informacija nema. S obzirom da postoji toliko interesovanje o NJEMU, pravo je čudo da Korina i ostatak tako dobro uspijevaju da drže sve u tajnosti još od početka.
Sabine se oglasi jednom u 3 mjeseca i kaže kako su strpljivi, i da se nadaju da će se ON oporaviti. Nikakvih drugih informacija ona ne daje, tako da sve što se može pročitat po novinama su obična naklapanja, da živi kao biljka, da mu je stanje bolje ili lošije. Samo nagađanja da bi eto imali da napišu nešto novo.
Pravo stanje ne zna niko sem porodica i ljudi koji su neposredno uključeni u sve to.
Međutim, ON se nije još pojavio, posle tri i više godine. I dalje svaki dan pomislim na njega najmanje po 5-6 puta, i nadam se najboljem.
"LIFE IS ABOUT PASSIONS. THANK YOU FOR SHARING MINE." - Michael Schumacher
Upravo prebacih somu eura, djelovi od prvog.
TAKUMI
Petronas pise kao da ima 11godina + da je ponavljao 5ti razred 2puta.
Vala ******
Sent from my iPhone using Tapatalk
YOU HATE ME BECAUSE I KNOW YOUR TRUTHS
MY KNOWING THIS MAKES YOU MORE PATHETIC, SORRY :devilish:
Je li ovo bivsi Vladov mercedes ovaj dc?
Renault
dodaj jos dva moja tu na slike,,preko fotoshopa nekako samo da se upotpuni slika....![]()
Da da Vladov
Sad sam ja vlasnik,a auto je top u svakom smislu
![]()
Last edited by Efo_king; 24-07-16 at 11:45.
YOU HATE ME BECAUSE I KNOW YOUR TRUTHS
MY KNOWING THIS MAKES YOU MORE PATHETIC, SORRY :devilish:
kad vidim one dvije zabice da su na svoje mjesto pod haubom,znaci da je auto pazen....![]()
samo fali mala plasticna matica 10mm .....![]()
Last edited by injection; 24-07-16 at 11:51.
Kakav je moj bio.w202
Nego dodje budala i slomi ga svoga zbog macke i to u kamion.
A tek kako je isao jer je nov bio malo i presao.
Fin Mercedes :encouragement:
Vi sto vozite ovu kantu, W204, kontrolisite farove zato sto su kablovi katastrofalnog kvaliteta i plastika se topi od T10 sijalica, tako da preporucujem ugradnju T10 dioda:
![]()
TAKUMI
Slicno sam ja na BMW 3 2003g (E46) drugu krpio te kablove (ali samo kablove). A da budem iskren i na mom A4 je isto kabal od mase na srednje svjetlo, izolacija pocela da se guli (nakon 10 godina starosti auta i to pri djeku je pocela).
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks