8C
Giulietta Sprint
33 Stradale
2600
GTA
Montreal
Spider
156
Brera
8C Competizione
A kako će imati... 2005g a 100000km....
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Ima li koja 156 dizel restyle model Giugiaro da se prodaje ako zna neko da mi da info?
Sent from my LG-H815 using Tapatalk
Hvala, a jeli to na plac ili je privatno covek prodaje?
Bavi se prodajom auta. Ali m auta u dvoristu kuce stoje
Послато са 6016X уз помоћ Тапатока
Fala drug!!!
Ako ko ima br neka javi?
http://www.autodiler.me/auto_oglasi_auto/650592
Sent from my iPhone using Tapatalk
@Amfi,
Sa fotografije mi ta tvoja ne uliva povjerenje, vidi se da je udarana naprijed a i sa strana ima neke neravnine.
Kolika joj je cijena, cisto informativno?
Kakvi su ovi motori u 147ice od 150ks jtd 16v?
Renault
Bez premca i 115 i 150... U familiju imali i 115 i 150. Veliki servis na 115hp 120e a na ovaj jaci 140e.
Mali sam kuci radio 40e. Djelove i ulje po nabavnoj imam. Mobil1.
I nikad greske.
Ja sam isto vozio mjesec dana ovu od 115.
Taj auto ne da ide nego je metak. A o 150 da ne pricam. Jeste da je u Gt bila ali isti je to djavo
Sto brojis ti u veliki servis? Jer sam ja za 1.9 88kw platio veliki preko 300e i to sa popustom.. Samo za ruke će ti neko uzeti 50e
Veliki servis 120e za dizela od 115ks koji ne da ide, već raznosi! Metak.
Ja ovom momku rekoh da batali teretanu i hemiju. Vidji ga što priča.
Evo ne samo ja vec i prijatelj koji ima 147 2006g je platio 160 cini mi se kod Fandja.
A ja sam djelove u monteparts uzimao.
Set zupcastog, vodenu pumpu oko 90 sa popustom. Majstora sam platio 30e ali inace 50 uzima. Eto racunaj 140 bi bilo.
I to je veliki servis po tebi? Ok da znam..
Aha bas se tjesim da je veliki servis zupcasti i spanera plus vod. pumpa...
Niko ne pomenu da bi taj veliki servis obuhvatao kocioni sistem i glicerin koji se mijenja 2g ili 100tkm. Pa ostali potrosni materijali....
Eh nema ti toga kod nas, ne znaju oni da se glicerina mijenja. Veliki servis: zupcasti, svi roleri, spaner(i), vodena pumpa, saraf(i) spanera, pk kais, njegovi roleri, njegov natezac, remenica alternatora, antifriz, ja tu jos promjenim i ulje u servo volanu(svakih 5 godina). E to ja zovem veliki servis.
Slabije mi koci auto. Mozeli bit sto nijesam mijenjo glicerinu?
Yes, I'm in need of something
But it's something you ain't got
Novica, ne mijenja se ulje u servu svakih 5 godina.
TAKUMI
Po servisnoj ne, ali to je moja cista volja da ga zamjenim. Cak i antifriz po manualu je za cjelokupni vijek trajanja auta(barem ovaj sto je bio u njega G12++) ali ga isto promjenim pri velikom servisu. Ni remenica alternatora nije navedena da se mora promjeniti ali to radim preventivno. Tu bih jos mogao dodati i termostat (preventivno i zao mi je sto nisam to ucinio zadnji put)
Kod mene je drugacije, antifriz na 120 000 MILJA, zajedno sa vodenom, termostatom...ja sam to radio na 59990.
Servo ulje se mijenja na svakih 20-30000.
TAKUMI
[QUOTE=EgZeKuToR;4460129]http://www.autodiler.me/auto_oglasi_auto/650592
Jel ovo tvoja 147 ?
Ako ne prođe do 5-6 avgusta, iskeširao bih svih 3900![]()
Jeste. Tu sam do 10. avgusta, poslije toga idem na put nedjelju dana pa se mozemo cuti do tada da se dogovaramo.
Sent from my iPhone using Tapatalk
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks