Ljudi, pomagajte... Kupaci nadjoh ali nidje ne mogu naci ogrtac reprezentacije... Imate li ideju dje bih mogao potraziti??
Rado bih Kandica vidio u Primorca.
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
P r i m o r a c
Ljudi, pomagajte... Kupaci nadjoh ali nidje ne mogu naci ogrtac reprezentacije... Imate li ideju dje bih mogao potraziti??
Tesko brate bez da ti ga neko ne pokloni...
Dje si nasao kupace nove
Podgorica Podgoricanima!
Prve na turbo.crnagora.com a druge imas u Sport Vision, 30 e.
![]()
Prve imam,dao mi ih gojkovic davno.
Druge mi se nimalo ne svidjaju
Podgorica Podgoricanima!
Jesam li propustio ili mediji nisu prenijeli koja dvojica su precrtana, tj. kojih 13 igraca ide u Rio?
P r i m o r a c
http://m.cdm.me/#/article/434250
Ovo je samo izaslo koje je poveo na pripreme,njih 14
Pisi Milijana Vako
Cini mi se da sam negdje citao da ce poslije Hjustona da odredi 13 igraca.
Do ponoci onog dana kad smo saznali kojih 15 ostaje je trebalo poslati spisak od 13 imena.
E sad, vjerovatno drzi jednog-dvojicu zbog sparinga... Recimo, iako su poslali spisak, Srbi su sinoc protiv Italije igrali bez Pijetlovica, Prlainovica i Filipovica.
P r i m o r a c
Kakva sramota za medije da na sedmicu od Igara ne znamo ko ide u Rio! A bave se glupostima kao sto je navijacka pjesma...
Doznajem da je Primorac nakon Tonija i Adzica vratio Radonjica, Gopcevica i najvjerovatnije Matiju Brguljana. Od golmana imamo samo Zubca, pa ocekujem jos jednog.
Nista od Murisica i Cuckovica, iako je realno to bilo ono sto bi nas diglo nivo iznad. Ovo sto smo napravili je krpljavina koja ne znam je li dovoljna za ulazak u 1. regionalnu. Pohvalno je da se 90% tima formiralo u julu.
P r i m o r a c
http://wpolo.me/vijesti/1182-comen-c...jivo-do-finala
Ovo je generacija koja igra SP u Podgorici.
Inace, medju igracima nema centra Grgurevica zbog nediscipline. Nemam rijeci!
Nova pravila donose mnogo vise golova, 21 gol smo dali Srbima...
P r i m o r a c
http://reprezentacija.me/odlican-mec...-od-crne-gore/
Stara boljka,Igrac vise ispod 50% realizacija... Stvarno sam mislio ako ce sto Gojkovic poraditi sa momcima igraca vise,izgleda sam se prevario. Nadam se da ce biti bolje u Riu.
Mislim da kolektivno u svim sportovima nase boli kita za prijateljske utakmice, takav mentalitet jbg. Pocev od rukometasica pa do vaterpolista, takvi smo jbg.
Sent from my SM-G930F
Bez ljevaka ce to vazda tesko ic'. Bez Mladjana smo igrali i naravno da se ne otkrivaju karte sada. Ova utakmica sluzi da bi se bilo u takmicarskom ritmu. Gojkovic je odlican takticar i u tom pravcu nemam nekih zamjerki.
Zelim pobjedu u prvom mecu bez stresova, a onda sto uberemo... Bice ovo turnir prepun neizvjesnosti.
P r i m o r a c
Osvojen Komen Kup (juniori), bez Ukropine u polufinalu i finalu. Ako dva najbolja sutera (Ukropina i Saveljic) budu u formi imamo sansi za visok plasman na SP. Pisao sa da smo za ovaj uzrast na SP vazda katastrofalno prolazili. Potenciram poodavno ovu generaciju, jer tu ima materijala za A selekciju (uz pomenutu dvojicu, drugi ljevak Radovic je mislim '99, prosao je pripreme sa A selekcijom).
Prva nasa generacija koja je kompletna duze na okupu, koja je osvajala nekoliko turnira u svom uzrastu i nije ostajala (prelasci u Srbiju) bez nekog igraca.
Mandic je '94, Subotic '95, Radonjic '97.
Sa novim pravilima (koja mi se ne svidjaju) pada skoro duplo vise golova, atraktivnije je za gledat' (bez uvrede, ali atraktivnije je onima koji slabije poznaju ovaj sport), pa eto prilika da ljudi dodju i isprate SP. Ne sumnjam u dobru organizaciju, SL 2009. je bila na visokom nivou.
P r i m o r a c
Stefan Pjesivac i Vidovic ne idu u Rio.
Cuckovicu sanirana povreda
Crna Gora, gnjezdo sokolova,
ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
Tko zlobio – crn mu obraz bio
Sto ne idu Pjesivac i Vidovic? Bili su na ispracaj
Sent from my GT-I9300 using Cafe Del Montenegro mobile app
"LIFE IS ABOUT PASSIONS. THANK YOU FOR SHARING MINE." - Michael Schumacher
Morali su dvojica da otpadnu
Neko je morao da otpadne. Realno, ovo jeste nas najbolji tim trenutno. Tim koji bih i ja izabrao. Imamo pored Leke 3 klasicna beka, pa ocekujem da Leka bude vise na lijevog vanjskog, pogotovo kad je Mladjan na klupi.
Neki su se zabrinuli za juniorske prvake Evrope iz 2008. godine (3 su sad u timu), iz generacije koja je na Malti uzela zlato dvojica su prosli pripreme... Za sve njih ce biti mjesta nakon ovih Igara.
Ako se ne varam 7 igraca je igralo u Malagi (Petrovic i Radovic su se kasnije ustalili). Valjalo bi izvuc' njihovu statistiku (broj utakmica i golova)
P r i m o r a c
evo da odje napisem po nesto posto je vise ovo prica za CG vaterpolo nego za vaterpolo na olimpijadu.
po meni ono je uspjeh biti cetvrti jer mi trenutno nemamo igrace koji su dominantni kao sto je to bio prije slucaj.
sem Leke i Janovica nemamo treceg igraca neke extra klase, vise smo dobri kao tim nego da imamo neke individualce.
da pocnem od trenera.
pretpostavljam da je dobar kao trener, pokazao je to i sa ovim a i sa onim srebrom ali previse se lako posvadja sa igracima. a najveci razlog je njegovo psovanje igraca tokom treninga. on je valjda naucio tako da se treneri ponasao pa i on ide tom logikom, ali zbog toga smo izgubili centra kao sto je Vukcevic i to ovog puta za stalno.
vise se on nece vracati.
a sto je jos gore mozemo iz istog razloga i izgubiti jednog extra talenta Ukropinu
.
evo ako Cataro nije znao razlog sto ga nema to je zbog konstantnog psovanja Gojkovica a mali prosto nece to da trpi.
bukvalno je rekao ako sam kriv neka me kazni, plivanjem na platu ili kako hoce ali necu da me psuje ni on ni bilo ko.
inace ima otvoreni poziv Srbije i nude mu brda i doline da igra za njih i on nije htio. nekim au opste nije jasno zasto ali za sada je sve te pozive odbijao. sada je vec na 50% da ce da prihvati poziv ako se ovako nastavi.
ja se licno nadam da ce nesto juniori ucinjeti nesto na ovo prvenstvo pa ga to mozda zadrsi ali ako se ne promjeni odnos male su sanse.
pozicije nezgodnog bi mogla biti rijesena Ukropino ali opet to je za sada pod znakom pitanja drugog i nemamo tu .
kod centara smo bas u deficiti , jedino ovaj mali Pjesivac ne znam kakakv je . moze li on da bude to sto nam treba.
golmani su te koje imamo i izgleda da smo primorani da trpimo i gledamo u zvijezde hoce li biti raspolozeni taj dan da brane ili ne. nekog konstantnog golmana nemamo. tu su Lazovic i Scepanovic.
drugo i nikako meni jasno vodjenje Radica umjesto Lazovica. Radic je totalna rupa od golmana vec par godina sto je i pokazao ovih 15 minuta sto je branio davno su ga godine pregazile i prosto vise nije da ucestvuje na ovakvom nivou igre. nema vise taj kvalitet.
realno kad se sagledaju stvari mi smo trenutno na nivou Grcke , Spanije dok su Srbi, Hrvati i Talijani daleko ispred nas. zao mi je sto je jedna generacija koja nam je donijela dosta radosti na kraju ovako zavrsila, bez medalje. mislim da bi nekima bila kruna karijere ta medalja.
Last edited by lepetanac; 20-08-16 at 20:22.
Nije tu samo psovanje Lepi.
Ima tu i udaranja (onih mladjih).
Ali, ako bih davao svoj sud o tome usao bih u raspravu. A nemam zivaca.
Nije uspjeh 4. mjesto. Ili nismo objektivni prema svim trenerima?
Radic... Slazem se. Gotov je. Promasaj.
Svi oko nas su svoje extra talente gurnuli u vatru, mi tog jednog gotovo i da nismo.
P r i m o r a c
Udaranje ?! Wow.
ovo oko objektivnosti oko trenera i cetvrtog mjesta cu ti ovako odgovoriti(uzmi u obzir i godine):
1. Denis Sefik
2. Drasko Brguljan
3. Vjekoslav Paskovic
4. Antonio Petrovic
5. Dragan Draskovic
6. Aleksandar Radovic
7. Mladjan Janovic
8. Nikola Janovic
9. Aleksandar Ivovic
10. Boris Zlokovic
11. Vladimir Gojkovic
12. Predrag Jokic
13. Milos Scepanovic
RANKO PEROVIC
1. Radić Zdravko
2. Brguljan Draško
3. Pasković Vjekoslav
4. Petrović Antonio
5. Brguljan Darko
6. Radović Aleksandar
7. Janović Mlađan
8. Čučković Uroš
9. Ivović Aleksandar
10. Mišić Saša
11. Klikovac Filip
12. Jokić Predrag
13. Šćepanović Miloš
VLADIMIR GOJKOVIC
Slazem se. Uzmi i sastave ostalih... I vidjeces koliko su Srbi, Madjari, Talijani i Hrvati imali po imenima jace timove nego danas.
P r i m o r a c
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks