To vam je taj ''cuveni, veliki'' Genk iz ''jake'' belgijske lige.
A ovi dezorjentisani, nesrecni momcici zamalo, ali zamalo, ga izbacise na pola kvalifikacija. Ha ha ha.
Nema no smo isti Argentinci.
Svaka cast momcima jer su dali sve od sebe. Premnogo je dva penala da se ne sviraju onako ocigledna i koje je i sam sudija vidio. Najzalije sto su mogli uzeti kintu nenadano plus kork za protivnika da se nadas jos jednom prolazu.
Danasnji fudbal se svodi 90% na fizicku spremu a nase ekipe je nemaju ni za 45 minuta intezivnog fudbala koji se igra po Evropi. Nije to samo do nas vec su to cijele ekipe i medikamenti koji prate to a za to se nema para ni primaci. Mislim da Real samo sto izdvaja mjesecno za kondicione pripreme je na nivou trogodisnjeg budzeta Buducnosti. Tako da tu ne pomaze mnogo igrac vise kad su oni duplo spremniji za trcanje od vas.
Jos jednom bravo momcima.
To vam je taj ''cuveni, veliki'' Genk iz ''jake'' belgijske lige.
A ovi dezorjentisani, nesrecni momcici zamalo, ali zamalo, ga izbacise na pola kvalifikacija. Ha ha ha.
Nema no smo isti Argentinci.
Dobro vece draga publiko, ja samo necu trositi reci na ove flamingose.
Jeste, treba hejtovat' klub u raspadanju iz najgore lige na svijetu zato što nije dobio 3-0 ekipu sa kojom se ni po čemu ne može mjerit' .
Posle Deportiva, jedini svijetli momenat u skorijoj istoriji ovog nesrećnog kluba. Hvala im za ovo noćas, posle 100 god sam se pošteno iznervirao zbog FKB, što nisam vjerovao da je moguće![]()
Inače, naš broj 29 nemam pojma ko je, ali je vjerovatno najgori igrač na planeti...
Shit has hit the fan !
Treba.
Kakva bi samo ovo prica bila, tim koji je kasnio sa pripremama, kasnile plate, dje su pricali da cemo sa omladincima na rabotnicki, mi ih prosli, dosli do genka dje su ih sudije pogurali, nasi ostavili srce na teren, nadigrali ih u svakom segmentu, malo nas je sto smo vjerovali da ovi momci mogu da se vrate...ostaje zal jer u klubu au nemoguci uslovi i mozda je ova utakmica kljucna da se konacno dobije uprava i okrene paznja tim momcima jer su to zazsluzili. Podgorici treba sto vise ovakvih meceva i bukvalno posle samog gola, ludilo bili smo u tim trenucima kao jedan, nije se dalo nocas jbg, mnogi su mislili razbice nas ovi, ali sasvim suprotno je bilo, nek ovo bude pocetak boljih dana za klub i nas grad ...
ПОДГОРИЧКА БУДУЋНОСТ !
Lagano se knjiga debela moze napisati kolko je ovo uklet klub no aj sad.
Ovo je uspjeh ogromni u ovakvom stanju
Mirkovic je 29. Kazem ja najgori igrac zadnjih godinu dana,ne kapiram ko ga drzi
Podgorica Podgoricanima!
Samo da se zahvalim Djaloviću što nas je još jednom učinio ponosnim ... svaka čast legendi i igračima na dobroj utakmici ... penali su sreća a mogao je svirat makar jedno igranje rukom ...
deuscroix
Vazda penale izgubimo, i to se vazda šutiraju kod južne tribine.
Za penal kod ruke nisam vidio pa ne mogu pričati.
Uglavnom svaka čast momcima, šteta, u trećem kolu bi igrali protiv najlakšeg protivnika
Sent from my 5022X using Cafe Del Montenegro mobile app
Priroda je lijepa, al' zajebano društvo.
Bas naklon momcima...do pod!
Odigrali su bez greske, tj. jedine su bile promaseni mrzni penali koje ne mozemo dobit ni da pucamo na prazan gol. Mislio sam da se vise ne moze ponovit Mogren, Rudar, ali evo moze...zato se se ponovila jos jedna velika evropska pobjeda, i veliki je uspjeh igrati na penale za prolaz, a tu ko sto ponese.
Prvo poluvrijeme perfektnoooo...mislim da ni igraci nisu to ocekivali, tako da nije bilo potrebe da se srlja, napada, jer smo bili prakticno na nuli. Da smo napali i posle crvenog oni su nas mogli kaznit iz kontri, a vidjeli smo kakve brzance imaju. To sto smo napadli nismo ni imali srece da nam sviraju penale, a ovi sto su gledali preko tv mi rekose da su bili...
Vidim da se i ovuda zalite na fizicku spremu, a dobro znate kako se trenira kod nas, koliko je to neozbiljno...Niko od ovih igraca nije igrao jaku utakmicu, na produzetke su mozda dvije odigrali, neki od njih su i dugo bili povrijedjeni, pa me cudi da su i 90 min izgurali...a i nocas je bilo pretoplo, na tribinu sjedis i topis se, a ne da trcis tri ure. To samo mogu oni crnci iz Genka, osjetili nisu
Samo se treba vratit unazad mjesec dana, dje se ekipa raspadala, nije se znalo s kim ce se igrati protiv Rabotnickog, i onda cemo vidjet koliko je ovo veliki uspjeh...a kakav je tek moga bit.
Uh, ostaje zaaal!
Ko je ovaj Raspopovic? Cini mi se da je dosta dobar
Bas pojma noćas nije imao... Jbg.
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
A on se sjebao nesto u prvo poluvrijeme, vidjelo se da je tesko trcao...ako treba trazit najgoreg onda je to Pejakovic. Bas se raspao nocas.
Stari nismo svi isti i nemamo svi ista razmisljanja. Ja samo pricam o opstem stanju u koje je upao nas narod, i kad moze vise i treba vise da postigne stane jer i ovo je dobro i dalo se sve od sebe.
Nije to dobro za svijest tako razmisljat, cim je dao crveni znao sam da idu penali jer odma se vidjelo da je tu neki strah
Slazem se da nemaju snage ali brate koji igras fudbal onda.
Iskljucivo njihova greska sto nemaju jos cetiri meca u evropi od kojih bi ta dva zadnja bila sa nekim extra imenom i mozda bi se neko i dobro prodao.
I da se razumijemo. Za nas kladionicare je genk ime i jes on dao neka imena, igrace i izvikane igrace ali ono je divlje pleme od tima. Veze nemaju. To kad se svati nece se slavit porazi ovako i pricat ka da se bod romi ili valensiji uzeo.
I jos samo da dodam deni hocko loptu primit momak ne umije, odbija se od njega sve redom
Vukotic je mrzan ali nemam zamjerki
Sent from my iPhone using Cafe Del Montenegro
Stvarno ostaje žal jer su bolje igrali i mogli su proći naši momci ali svaka im čast na požrtvovanosti i želji, borbi.
Ono je bila prava stvar.
Kad se onako bore sve im je oprošteno.
Onaj sudija grk, fašista, nas je zaklao.
Znači 2 čista penala.
Nevjerovatno...
Kapiram ja što ti 'oćeš da każeš, ali loš ti je primjer luzerskog mentaliteta. S obzirom u kakvom je stanju klub, koliko je stvari radilo protiv ovih momaka, navodit' njih kao primjer luzera je bzvz. Da pričamo o KK Bud, pa i da shvatim... Luzer jeste svako ko mora igrat' ovđe, a ne onaj ko ne dobije Genk 3-0. A ako su oni divlje pleme, što smo onda mi..
Shit has hit the fan !
Jedna od najboljih utakmica budućnosti u zadnjih 20 god.
ПОДГОРИЧКА БУДУЋНОСТ !
Slazem se. Ali pricam o mentalitetu na 2:0 igrac vise. Da su izgubili 3:0 realno je ali ovakva sansa je morala bolje da se iskoristi, da se ne cekaju penali za koje se zna da se dobit ne mogu
Brate ja ne znam stvarno, kako imas strpljenja.
Haha e ni ja
Ne znam kako je Mirkovic odigrao sinoc gledao sam na preskoke,ali reci da je los igrac je smijesno.Nije tacno da je bio rezerva u Mladosti,igrao je standardno...i bio glavni igrac u Lovcenu u kom je ponikao,onda je dosao kao veliko pojacanje u Mladost i tu je bio standardan i odatle presao u Buducnost na poziv ljudi iz kluba,imao je mnogo pehova sa povredama,obnavljao ih tako da je bilo vise puta da nije igrao po par mjeseci,inace je sigurno mogao nesto napraviti da podje iz ove nase rupe od Lige.
Od tetke ili strika?
Troluje sad pustite ga.
Podgorica Podgoricanima!
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks