Ako ima boga
E druze moj,nije trcanje izadji na pasnjak i spremaj se,mnogo je komplikovanije to od toga kako ti shvatas trcanje.Pocevsi od rada sa igracima,treninzima,uslovima koji su kod nas presmijesni,pa do ishrane koja treba za sportistu da je minimum 500 do 1000 eura mjesecno sa citavom suplementacijom da bi izdrzali profesionalne napore,nego da ne ulazimo dalje u to,a odje ljudi prezivljavaju od 300 eura,o cemu mi pricamo.
Proslo je to vrijeme kad su plate bile preko hiljadu eura,nisi u toku odavno,sjecam se i ja vremena kad je prije 7 godina u Buducnosti plata bila i 10 hiljada mjesecno pojedinima,ali stanje je sve gore iz dana u dan a da ne pricamo o mjesecima,godinama
Last edited by Pterodaktil; 21-07-16 at 22:21.
Ako ima boga
Podgorica Podgoricanima!
Pa nisam ja pričao da trče kao što bi trčali igrači Liverpoola, nego samo da istrče tih 90 minuta. Većina naših timova oko 70-og minuta na KBC može.
Znam ja dobro za spremu, ne moraš da mi objašnjavaš, trenirao sam fudbal dugo, dugo.
Ovi iz Genka su pokazali zavidan nivo neposjedovanja zavrsnog suta.
Ali nadati se da neki likovi koji nikad ne sutiraju penale niti to vjezbaju napucaju visokog iskusnog golmana... Bas se nadamo nerealnom.
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Jao, jao, šteta.
I mi Serhia Ramosa za trku imamo, dje je lansira moj druze?
I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.
A jel moguce da su se ovako u.srali
Crna Gora, gnjezdo sokolova,
ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
Tko zlobio – crn mu obraz bio
Auh, još jedan preko. Morali su prije da završe meč, toliko je bilo jasno.
Svaka čast momcima.
Nikad srece kazem ja na penale.Kolko mi je buducnost u zivotu dana usrala ...
3 penale vazne mi propustamo.Mogren,rudar i sad genk!
Podgorica Podgoricanima!
E bzv. Nikad blizi velikom rez.
Trebali smo napasti junacki nakon igraca vise pa sto bude.
Crna Gora, zemlja prokletog naroda.
Dobro vece draga publiko, ja samo necu trositi reci na ove flamingose.
piiiiiiii kad se nema srece ali svaka cast momcima na junackoj igri
To je taj luzerski usadjeni mentalitet. 40min igrac vise i da se ne krene na neki dupli pas cudo. Sad ce pocet svaka cast, heroji itd a ono bacena sansa da se igra sa corkom koji je jos lakse. No ajde napred zlatne lavice
Sent from my iPhone using Cafe Del Montenegro
Brašancu kopijo !
You must spread some Reputation around before giving it to kaemSe again.
45 min bunarenja, ajde da se dodje do zadnje trecine pa da se centrira al ne to, no odma rano nek se bunarii... kakvo kuliranje veznih od strane bekova... steta jer se otvori zrijeb i moga se proc Cork City.
Dragojevic dva dana ne bi odbranio penal, nema visinu i smek da zbuni sutere.
Ovamo masili penale likovi koji nisu ni trebali da sutiraju.
Kao sto sad recimo otvara seriju za Partizan Darko fakn Brasanac i masi.
Apsolutna neozbiljnost.
Fali buducnosti jos jedna bek mjesto rista i neki vezni....
A dzaba ljudi,ovo je ukleti klub.
Samo zdravlja kosta.
Zakljucak je da smo bolji bili protivnik i da smo pokradeni u obje utakmice.
Podgorica Podgoricanima!
Bar igrasmo s dva napadaca i licismo na momente na normalnu ekipu.
Obo danas sve s jednim napadacem gleda se neki fudbal pretezak za oci.
Steta,bas steta,nikad blizi prolazu,trebalo je i kod 2-0 da se nastavi sa istom igrom,ne bas onakvim tempom jer nemaju snage za to,ali nisu trebali da sr brane. Dva cista penala nisu svirana,ali bukvalno cista,pogotovo onaj prvi,u***** se u sudiju mrtvog.
A mi i penali tuga,ne znam dobismo li ikoga ne penale nesrecne,jos se uvjek pucaju ispod juzne tribine baksuzne.
Pih,pih,pih
Sent from my Redmi Note 3 Pro SD using Tapatalk
Budućnost
Primitivci ne mogu daleko.
Ja vala nisam razocaran kao vi..
Momci su igrali odlicno i bilo ih je lijepo gledat, zasluzili su pobjedu ali jbg fudbal je to..
Svaka cast momcima ako budu ovako igrali titula je tu sledece godine
A čuš vam priče, trčanje i sve, budućnost je imala masu jače šanse pa pričajte što oćete. U drugom orodužetku makazice đalovića, pa onaj lob glavom ne viđeh koga, pa volej đalovića, a o penalima da pričam. I opet se treba sjetit kakav je penal sviran tamo.
Kad je barsa protiv čelzija ovako igrala rukometa kmečalo se danima uefalona, fakin disgrejs.
Miki još jednom pokazao da je trenerčina, baš me interesuje oće li se naći dušebrižnika da ga i sad kritikuju
Steta,grad bi se probudio,opet se disalo uz buducnost
Podgorica Podgoricanima!
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks