I meni su otvarali display.... I to su iskrkali kutiju kao da drogu vozim
Poslato sa sjajne pisaće mašine Note 5 x2
............ Ż\_(ツ )_/Ż.............
je li moguce da je shipping samo 3.68$ za ovo: http://www.ebay.com/itm/Wilton-1-2-O...XDenz#shpCntId
iz USA je vazda visoka postarina da ja znam...
Meni je za sat DHLom bilo 5$
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Hoce li stizat ovo ?
5.og pise da stize 6-10 dana... Kako da ne
A000191607010AAE
Sent from my D6603 using Tapatalk
Love, peace and respect.
ovome flyt je ranije trebalo 45+ dana, ne znam sad...
je li neko primjetio da u zadnjih 10ak dana posiljke mnogo duze stoje u izmjenicnoj posti u pg prije nego sto se proslijede?
19og sam sa Ali-a narucio i još se nije pomjerilo na 'departed from origin country'. Šta može bit to?
Eo broja: RS565060355NL
4 dana i to imam postara zmaja![]()
Kolko se uglavnom ceka satic sa discountwatchstore.com?
Meni je svaki put za 3-4 dana napustao Jamajku, a do mene je stizao neke 3-4 nedjelje nakon porucivanja... Moje je misljenje da je jaaaaako dugo znao da chami u nasoj posti. Jednom prilikom sam kao danas posao do poste da provjerim i ubijede me da to nije sigurno stiglo i da ga nema u sistemu, da bi ga sjutra ujutro meni postar donio!!! Tako da sto se tice slanja, sve je jako azurno, fino spakovano ali kod nas dodje do zastoja... To je moje iskustvo... Ali, uprkos svemu opet planiram da narucujem...
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
Porucio sam ga prije 4-5 dana, izabrao jeftiniji tracking, poslat ipak sa brojem za pracenje, sa nekom Asendia USA servisom, nesto kao usps.. al je ispao sa shippingom 150.2eur, bojim se da me radi tih 20 centi ne ocarine
To ide na željezničku pa se ne brini, ako i budu tražili papire neke znaćeš da izvrdaš.
Treba da narucim stvar sa ebay-a 50e vrijednosti a postarina je 16,90 DHL, salje se iz njemacke. Treba li da ocekujem dodatnih troskova prema DHL-u kada mi stigne paket, i koliko bih ga odprilike cekao?![]()
5e će ti klepiti ovi nasi.. Meni je iz Amerike stigao paket za dva dana u PG ili tri, a u pg se zadržao 3. dana
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Ima li neko iskustva s trgovinom sa Amazona??
Ja sam knjige trgovao.
I još neku opremu za trening.
Šta ti konkretno treba?
Sent from my GT-I9195 using Tapatalk
This time next year we'll be millionaires
Kupih jednu knjigu..plaćanje i sve ostalo kako treba-order completed...nije mi još stiglo obavještenje-sms da su mi skinuli novac sa kartice kojom sam platila.CKB Visa je u pitanju...Vjerovatno bezveze brinem..ali me čudi da nije odmah-kao npr kad trgujem bilo gdje drugo online..
@wesna
Možda ti pare stoje u rezervaciji u banci, to je kada ih kupac "zarobi" i one tu stoje dok on ne izvrši uslugu, možda ti zbog toga nije stigla poruka o naplati.
Ako si sve uradila kako treba onda nema što da brineš, stići će. Ja sam imao problem sa jednom knjigom malo sam je skupo platio a kasnila je mnogo ali je na kraju stigla.
This time next year we'll be millionaires
Jednom su mi tako napravili rezervaciju za parfem. Ali ga nisu imali na lageru. Znaci sajt nije pokazivao pravo stanje skladista. Posle sam se namucio da odblokiram sredstva jer prodavac nije htjeo ili umio da to uradi a *****ri iz CKB se pravdaju pravilima vize da mora da prodje 3 mjeseca. Zamislite bezobrazluka da vam neko drzi blokiran vas sopstveni novac 3 mjeseca.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks