Meni monter kaže da se kartica plaća dodatno (nije siguran koliko ali kaže tu oko 10€)
Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk
Podrska bi mogla biti bolja, jer 1600 samo primi prijavu problema i ako je vikend/praznik moras da cekas radni dan. Kao da prva linija nema uvid/alate za provjeru modema/cmts... Bar je tako bilo kada sam jednom pozvao od oktobra prosle godine. Inace radi bez problema.
Pogledaj izvjestaj EKIP, pa je lako zakljuciti odakle dolaze korisnici
Sent from my iPhone using Tapatalk
Kako se registrovati na PayPal https://forum.cdm.me/showthread.php?...75#post3771875
Meni monter kaže da se kartica plaća dodatno (nije siguran koliko ali kaže tu oko 10€)
Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk
Ne placa se dodatno.
Kod njih bijase da ne moze da se snima ako je kartica ?
Mislim da ne moze, na sta ce skladistit?![]()
micro sd card 128 gb (30 eur)
Mislis da kartica ima slot za SD?
Sad iz mtela ,mnogo ljudi je doslo da se zale jer im internet nestaje ,nekoliko dana ga ima pa nestane
Sent from my E2105 using Cafe Del Montenegro mobile app
Samo promijenite DNS u googlov 8-8-8-8 i alternativni 8-8-4-4 i nema greske...
Mene nije jos uveden ali treba znat ovo ,sta znaju ljudi sve stari bili,vidim zali se jedan da su mu od udara groma osteceni i uredjaji,a serviseri kasne po nekoliko dana
Sent from my E2105 using Cafe Del Montenegro mobile app
Vise ne progovaram nista. Dolazim kuci s posla, djevojka mi veli cio dan internet ne radi, ja ih zovem objasnim im problem a oni kao u tom reonu smo radili danas nesto u data centru sad bi trebalo da je sve ok. Reko nije ok, nemam internet, zvace vas kao neko... Oni nista ne mogu remote da odrade, no samo prosledjuju pff...
Sent from my SM-G930F
To je mnogo loše.Ne valja rabota kad im podrška slabo funkcioniše.Sad sam već u dilemi,ne znam,najavili su se śutra da mi instaliraju mbox duo 3.Kod onih prevaranata od lelekoma,to je funkcionisalo bez greške,i jedino to
Послато са SM-T310 уз помоћ Тапатока
Ne razumijem vas kako mozete da poredite nekog ko ima bezochan monopol (ko je dobio na poklon i samo za sebe, infrastrukturu gradjenu decenijama), sa nekim ko razvlachi malo kablova po bandera...
><
Po ure posle mog posta mi dodje net. Sto znam, generalno sam zadovoljan. 2 puta mi je nestajao net za 2-3 mjeseca koliko ga imam. Samo je problem sto kod T-Com-a ako ti nestane net 99% ce problem rijesiti obican reset rutera, dok odje si ga ugasio na par sati sigurno![]()
Sent from my SM-G930F
Ja koristim internet od Januara,nijednom do sad nije nestajao (da kucnem),vjerovatno zavisi od lokacije do lokacije![]()
Mijenja li se DNS u FRITZ Box uredjaju ili u NETIS. Kod mene je Netis prikacen na Fritz da bi pojacali WiFi signal. Evo jutros prvi put od januara imam problem sa netom. Nece da otvara pojedine stranice, a kad izmjerim brzinu na speedtest-u daje onu koja je predvidjena paketom.
Jutros je bilo velikih problema u radu. Trebalo bi da je do sada sve rijeseno
My Job Is Top Secret. Even I Don't Know What I'm Doing.
Jeste, sad je sve OK
Vec mjesec dana su mi razvuki kablove u kuci i kada su pokusali da dobiju sgnal kojeg nazalost nije bilo. Serviseri su rekli da ce za dva dana doc druga ekipa koja ce provjerit gdje je prekid sgnala= na kojem stubu. Od tada do sada je slano 10 puta da se pvovjeri gdje je problem i niko da dodje. Ako ubuduce budu ovako azurni najbolje je ostat kod drugih operatera. Inace ovi iz telematcha su me zvali da sa bbm predjem na total jer gase bbm i da produzim ugovor na dvije godine. Odlozio sam njihov dolazak do septembra do kada se nadam da ce ovi iz mtela vajda rijesit ovaj problem.
Poslano sa mog SM-G920F koristeći Tapatalk
Može li neko okačit sliku rutera kojeg Mtel instalira?
fritz ***** raspalo plavo
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks