ma mi smo nacija koja polako nestaje sa kugle zemaljske
Od danas do kraja ljetnje turističke sezone sprovodiće se akcija Helikopter. Tako će saobraćajnim patrolama u cilju boljeg stanja bezbjednosti na crnogorskim putevima pomagati helikopteri koji će budnomotriti na kršenje saobračajnih propisa.
Evo pazite se jer izgleda ovo ne vazi za one sa PG-MN tablicama koji je danas zaobisao auto ispred sebe i full gas a crveno.
Danas neki "parkirao" auto blizu Total TV-a i blokirao svima izlaz/ulaz. Ne slikah , ali mi bi to zanimljivo.
Jebao bih ja njima majcinu majku.
TAKUMI
O majku li im ***** u vr ***** nenormalne, pa oba koljena bi im smrskao, bagra zavidna pih...Najgora sorta ljudi...
Sent from my SM-G930F
Ovo je za ne vjerovati, samo se nadam da ce ih naci i napisati imena da znamo koji su debili u pitanju!
Vidio sam nesto slicno jednom, poceli pijani retrovizore da lome likovi... (zaustavio sam ih poslije 2 3 kad sam vidio da ne bude sto ne ucinje nesto)
Last edited by N_L; 19-07-16 at 22:49.
rm -rf /
Momci, vi kao nikad nijeste pravili ovakve greske, tel, pjesacki...
drago mi je kad ste tako savjesni...
Ja danas ba semafore kod sportskog, zena uredno ceka na semafor, ja vozio polako iza nje, kocim i uzimam zelefon da posaljem poruku...
i tako kucam poruku kad odjednom BAM... zveknuh gospoju u zelenkastom seniku... mislio sam da sam ukocio, ali kako sam kucao poruku nijesam primijetio da nijesam stao skroz...
izlazi zena iz kola, izlazim ja sa sve telefonom u ruku, vidim da nije bilo nikakve stete, na moj auto nijesam ni gledao, zena udje u kola i produzi... bez rijeci...
a ovako na pjesacki mi se desavalo x puta nekog da pokupim... neko stane a ja vozim trakom pored jos kad ae pjesacki slabije vidi...
Tel ne gasim kad vozim, pjesake propustam jedino kad im je zeleno a prelaze na pjesacki, ogranicenja ne postujem zato sto su glupa ali postujem pravila kruznog, dajem zmigavac, auto mi je ispravno, imam upaljena svijetla, ne parkiram na bulevar da skoknem na minut i td.
TAKUMI
Licno se trudim da postujem sva pravila saobracaja koliko sam u svijes (lise ogranicenja na pojedinim dionicama - npr - Vranicke njive - Spuz 30 (slovima trideset) na sat!!!
A sto se telefona tice - ili na crveno dok stojim ili kad stanem - drugacije nikad - stvar izbora
a propustas i bezobrazne pjesake, culi bi do sad da si nekog zgazio
a sto se boldovanog tice, isti smo... ja po navici uz Crvine (npr) dam zmigavac kad se 3 trake spajaju u dvije iako je put prazan... mehanicka navika...
I to je moguce, ali nisam "skoknuo" nego sam cekao šefa misije za koju radim.
TAKUMI
situacija 1: grad, gužva, bulevar, piči se...odjednom auto stoji na sred bulevara! ti pizdiš I psuješ: je li moguće da je neko stao kolima na sred bulevara?!? nabiješ kočnicu, čekaš priliku da uđeš u drugu traku;
situacija 2: grad, gužva, bulevar, piči se...odjednom auto stoji na sred bulevara! ti kreneš da pizdiš I psuješ, ali onda shvatiš da je to auto nekoga ko čeka šefa misije za koju radi, I smireno nabiješ kočnicu, čekaš priliku da uđeš u drugu traku; e, da... odakle znaš da je to auto nekoga ko čeka šefa misije za koju radi? nije ni bitno.
mada, nije bitan ni razlog zašto je neko parkirao auto na sred bulevara, zar ne?
u cemu je razlika sjedis li u auto ili ne?
jutros je covjek ispred tcom-a sjedio u golfa 2... 20m od semafora...u srednju traku kolona do semafora kod premiera...
moguce da mu niko nije zamjerio jer je smireno sjedio u auto i posmatrao rezultat njegovog parkiranja...
briga njega sto ja moram da stojim 3 puta na semafor zbog toga...i sto moram da stignem na posao a da prije toga i dijete ostavim u vrtic...
Snimljen je fabio kako caska sa nekom koleginicom ispred bivsceg coska, a lexus i megan na sred ulice =D
But if you never try, you'll never know..
To je bilo kasno i nije bilo auta.
TAKUMI
Sve se postuje sem po nekad
Crna Gora, gnjezdo sokolova,
ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
Tko zlobio – crn mu obraz bio
Što se čudite ?! Treba poštovati u vrijeme kada On kaže da se preba poštovati i na način na koji On kaže da se treba poštovati
Sent from my SM-G900FD using Tapatalk
"Ja i dalje čekam da mi dokažeš da je Sunce kancerogeno.", Bugi
Sto ti je slava. Nije lako kad te snimaju po gradu.
Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
Yes, I'm in need of something
But it's something you ain't got
Posle koliko postova pocinju da te prate po gradu?
Valjda posle 50-60K![]()
Who let the dogs out
There are currently 7 users browsing this thread. (0 members and 7 guests)
Bookmarks