A nije puno 60 dolara za 30 igrica i konzolu... Fantastičan poklon
Poslato sa sjajne pisaće mašine Note 5 x2
............ Ż\_(ツ )_/Ż.............
Last edited by ASC; 19-07-16 at 19:55.
Kuku, trauma djetinjstva. Aoooo kakvu sam pusku imao. Svi su imali pistolj a ja sam provalio pusku. Kupio sam je u Tivat. Glavni sam bio. Imala je repetiranje ka pumparica a dolje sarzer ka od kalasa. Bacala skoro duplo kao pistolji. Jaooo. I odem ja kod babe na raspust i kad se vratim puska mi slomljena. Majka je dala da se igra jednome djetetu sto je doslo u goste. Eh zivote stranputice.
Dobro vece draga publiko, ja samo necu trositi reci na ove flamingose.
Sjecate li se, cuveni Terminator 2
![]()
Dobro vece draga publiko, ja samo necu trositi reci na ove flamingose.
Ne sjećam se tačno modela, ali sam imao nešto ovako:
-------------------------------------------------------
Digimone sam gledao na Rai Due jedno godinu dana prije nego su počeli da se prikazuju kod nas.
Last edited by ASC; 21-07-16 at 17:27.
U suštini penalska serija, zadnja epizoda je bila popriličan antiklimaks. Mada, nisam bio dijete kad se davala, možda mi je zbog toga bila naivna.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Ma tada sam je gledao, mada ja i imam običaj da seljačke serije gledam. Prilično je jadan zaplet, malo ih Tracy Lord vadi kasnije, koliko god da je loša u regularnim ulogama. Ali opet, nisam bio dijete kad je puštana.
Last edited by NHM; 21-07-16 at 19:39.
Koja je ono serija ( naziv ) kada se srednjoškolci/osnovci skupe oko vatre i pričaju neke horor priče?
to i Pozorište Reja Bredberija nisam propuštao kada sam bio u osnovnu
Last edited by Markys; 21-07-16 at 19:52.
Bila je jedna vrhunska emisija o grčkoj mitologiji đe crtaju po vazama radnju koju pričaju. Zaboravio sam kako se zove. Opstanak, Mikijeva radionica, Kviskoteka, pištolj ćorac metalni sa žutim mecima, pištolj crni plastični sa crvenim mecima, polufudbal, klikeri, sličice... Inače je školski program bio fenomenalan.
Nije se imalo para, ali se nije imalo kad ni razmišljat o tome. Bilo dvadesetoro đece u par godina razlike, igra od ujutru do uveče. Osim kad me ubace da "spavam" ljeti popodne. Spavanje, hou jes no.
istina...kad počne školska godin počinjao je i školski program koji je bio fenomenalan i imao sjajne serijale koji su nam kroz neke igrokaze i interesantne priloge priblizavali i biologiju i hemiju i fiziku...uvijek si imao neke profesore i učenike koji ih kao pitaju ono što bi svako od nas djece pitali profesore u školi da smo smjeli
Onda je bilo zabavnih dječijih programa kao Kockica, Aca Poštar, Kolariću paniću, Čik pogodi koji nijesu bili samo zabavni nego su se bavili i dječijim problemima, nedoumicama...pa muzičke emisije gdje smo učili dječije pjesmice, ma sve ono što je bilo primjereno našem uzrastu....da ne pominjem vikendom prijepodnevne termine rezervisane za djecu i Muzičke tobogane, Neven, Orlovi rano lete, Šta znaš o saobraćaju, naša igrana dječija serija, pa sjajna serija isto naše produkcije, Šalajko, emisije koje je radio Dragan Radulović....onda ne zaboravljam kad počne raspust, odmah kreće zimi Zimski a ljeti Ljetnji bioskop, sa igranim filmom za djecu, tačn u podne bukvalno svakog dana....ma svaki dan sam u 12 bila ispred tv-a...
Neko je juče na fb postavio jedan klip nešto kao "kako su am nagrdili omladinu" pa inserti iz dječijih muzičkih emisija nekad i sad....
Ovo je opšta katastrofa, opšte neznanje, opšta nekultura.....od najranijeg djetinjstva djeca se uče da je recept za uspjeh krasti, psovati, biti gologuz tj imati dobru si** i goozicu i uspjeh neće izostati....ja mislim da mora krenut opet iz početka....došli smo do dna i nadam se uskoro ćemo se vratit na početak igrice....
Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!
Aaaa Šanta-panta?![]()
Serije- Vaga za tačno merenje sa Mijom Aleksićem i Renatom Ulmanski, , Priče iz Nepričave sa Milenom Dravić i Zoranom Radmilovićem, , Učiteljica sa sela mislim da je Ljilja Blagojević i Dragan Nikolić, , ŠBB KBB sa Mladenom Andrejevićem, pa Na slovo na slovo sa Mićom Tatićem i lutka Aćim, Fazoni i fore sa Ršumom, Milenom, Mirom Karanović i Rašom Popovim, gore pomenuti Neven kultna serija sa fenomenalnm glumačkom ekipom, Kolariću paniću Aca poštar, Čik pogodi, Kockica, Poletarac, Tobogan, Deco pevajte sa nama, Metla bez drške, Opstanak...i ne znam da li se ko sjeća čuvenog prirodnjaka botaničara Dejvida Belamija...stari čovjek sa dugom bijelom kosom i dugom bijelom bradom...kako je on sjajne emiije imao u okviru školskog programa....
Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks