Samo pustis link do slike...
Od svih stvari koje mogu da se dese u vezi ove prodaje samo ne bih volio da se desi.Da EPCG uzme mtel kako bi se usporio razvoj mreze na korist strateskog partnera nase vlade T-com.Sto nije nazalost nemoguca stvar godinama je vlada stitila T-com,a voljeni T-com sad beljezi ogromne gubitke najvise zbog m-tel.Sjetili su se da optika postoji posle toliko godina,ali je vec kasno za tu trku.A i agenti prodaje su im smjesni.Mozete da uvedete optiku mi cemo vam stan izrovarit,ali morate da uzmete Magendu na 2 god.Sto je tako glup potez,licno nikad ne bih gledao Extra TV.Tako da mi je sva ova prica konfuzna hoce da daju 250 mil da izbace Talijane,hoce da kupe Mtel,pa nije Mtel cackalica kosta...I pocinje sve da mi smrdi na T-com,a T-com ne moze da kupi M-tel, vlada zato moze.Posle toga moze da kontrolise ili da proda instalacije svom malom dragom drugaru T-comu...Vise mi se svidja varijanta da hoce da dignu cijenu EPCG pa je masno prodaju,posto od toga da se napravi drzavna firma za telekomunikacije nema nista,prva ce im EU za vrat skocit i reci PRODAJ....
https://postimg.cc/image/opr1xqmmv/ izvinjavam se zbog male slike
Jel ovo do mene ili nema titla na ove kanale Discovery par kanala, History isto, Fox 2-3 i jos neke?
Forever young, i want to be forever young
Sad sam skinuo fajl 3.40 gb a u isto vrijeme su isle pjesme na tv u hd rezoluciji za nepune 22 min![]()
Televizija je na drugoj frekvenciji i ne smeta netu. Ili si spotove pustao sa youtube?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Kako se registrovati na PayPal https://forum.cdm.me/showthread.php?...75#post3771875
EPS zato jeste i hoce da kupi
Sent from my JY-S3 using Cafe Del Montenegro mobile app
Vucic ne dozvoljava prodaju mtela, tako da esp nije siguran kupac epcg.
25 mbps
zna li neko koju opremu nudi m tel kod ovih paketa? koje uredjaje?
doslo vrjeme da se promijeni potpis :)
Za sad sve je ok, evo nekih pola godine...
![]()
Ubacih i ja televiziju njihovu (bez risivera, direktno kartica u TV) i radi odlicno, prebaca relativno brzo (brze nego na total tv) i meni veeeelika prednost sto sad sve obavljam sa jednim daljinskim (daljinski od tv-a) Slika je istog kvaliteta ka Total, nisam vidio neke razlike sem u tonu koji je dosta bolji sad, na mtel. Ponuda kanala odlicna, jedino sijenku baca to sto od ovih najpoznatijih kanala NISTA titlovano nije (Nacionalna, Animal Planet, Discovery, History...) dok neki suplji kanali sto nikad okrenut necu jesu titlovani...
Koje su vam zamjerke za M:box ? Kakva im je podrska? Da li je neko bio na Extra TV pa da je sada a M:box ?
Kao sve kod nas, priucenih majstora nikad dosta.
Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk
Moze li mtel u ovoj zgradi? Preko puta Eurosport teretane?
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
Io Sono Romanista
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks