Imamo li dje mi smrtinci totala da gledamo finale Cope....
Sent from my Redmi 3 using Tapatalk
Nije, nije. Ima samo HRT 1 povremeno i HRT 4 stalno.
Imamo li dje mi smrtinci totala da gledamo finale Cope....
Sent from my Redmi 3 using Tapatalk
Je li još kome nestao signal sad na Italija-Španija? Taman pred go, ZDF ne prenosi
nevjerovatno
Priroda je lijepa, al' zajebano društvo.
Jeste i meni,mater im..
Sent from my HTC One_M8
Igraju Srbija - Grcka prijateljsku utakmicu i naravno RTS zakljucan. Bas bih volio da znam iz kojih razloga...
Prebačiše me juče sa BBM-a na Total. Je li moguće da posrani Total nema opciju sleep ili je ja ne mogu nać?
Lord, the pitiful screams of all them college-educated women!
DTX HD otvoren na broju 160.
Stvarno nevjerovatno, pola kanala blokirano po cijeli dan i to traje već neko vrijeme.
I to neki, da kažemo, 'osnovni' kanali.
N1 srb, Rts 1 itd
I prije par dana, oni zovu NAS, najlaganije KAŽU da će kanali biti odblokirani AKO produžimo ugovor, makar na pola godine. Kaže, dobijamo gratis besplatan servis!? Samo da produžimo ugovor!?
Imamo tri uredjaja, ugovor je istekao prije nekolike godine.
Prije par mjeseci su stavili nove risivere, i to sa mukom, nisu to mogli odraditi na fin način, nekoliko puta sam ih zvao da dodju da odrade to, samo su govorili da hoće ali ništa...
Morala se vatati 'veza' da bi se to odradilo, i naravno čim se obavijestila jedna osoba, završeno je sve isti dan.
Posao od 15 minuta.
Mtel je postavio kablove na stubove, tačnije neka firma iz Srbije, sad se samo čeka mtel da razvuče kabal od stuba do kuće.
Jedva čekam da se maknu i total i telekom, nadam se da će sa mtel-om biti bolje.
Ovi nisu zaslužili nikakvo produženje ugovora.
Ne znam tačno, ali mislim da su ugovori sa oba istekli prije 3-4 godine, cijelo to vrijeme sam prinudjen da koristim Telekom fixni i ADSL i Total TV, smeće.
Rts je blokiran na sve kablovske televizije. Brat bratu je 100 puta do sada pisano o tome. Jer su sami oni to trazili. I bojim se da se nece samo na tome zaustaviti.
Always,forever and beyond ...
Nije to jedini kanal koji je blokiran, a i nisam pričao samo o rts-u. Zanimljiva mi je ta njihova priča, kako mogu tako da se ponašaju?
Total je odličan sa kanalima i slikom, sa servisom, ne daj bože da ti nešto zašteka, sam riješi problem.
zamracuje li vam se povremeno fight chanel?
Telekom je i gospodska firma za razliku od ovih pilićara. Idem da raskinem ugovor, prije toga pročitam isti 2 puta i nidje ne pise trajanje ugovora. Pise da se zakljucuje na neodredjeno. Pod opstim kao uslovima i cjenovnikom. Dodjem tamo da raskinem ugovor kad veli sluzbenica da ne mogu, da ugovor traje do 1. jula 2017 god. Dje reko pise meni u ugovor da traje 24 mjeseca? Veli u opstim kao uslovima. Ja dodjem kuci i citam po treci put i vidim ne pise nidje. Reko prave li me ludim, raspitam se malo kad ono njima su opšti uslovi oni koji im pišu na SAJTU, ahahaha...
Sta mene boli uvo sta pise na sajtu, valjda je pravno bitno ono sto potpisujem, a tu dje potpisujem ne pise NIDJE... Kakve legende... U Telekom sam dosao sa slicnim ugovorom i raskinuo isti za 2min bez ikakvih pitanja i podpitanja...
Sent from my SM-G930F
Last edited by BiTrAtE; 20-07-16 at 21:36.
Nisam skontao kako si raskinuo tačno ugovor u telekom imam potpisan na mobilni internet volio bih da ga skinem sa vrata pa možda mogu na istu foru![]()
P.S. Ugovor nemam kod sebe mogu da tražim kopiju kod njih?
Nemoguci su ugovori na neodređeno, tj pravno su neodrživi.
Trazi raskid bilo njima ili se javi EKIPu i lagano ćeš raskinuti.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks