Ti si naletio na neke extra kulturne policajce. Meni se ni jedan nikad ne javi, a.pravo da ti kazem nesto mi se njujorcani i pokazali bas preljubazni, ili je to samo tako na Manhattan
Послато са D5103 уз помоћ Тапатока
Tek sad vidim dje zivim... U Njujork policajci ti se javljaju sa "how are you", obicni prolaznici dok sjedis te pozdravljaju sa osmjehom, ukoliko razmijenite koju rijec obavezno na kraju ide "have a nice day/summer/weekend..." Kondukteri u vozu svaku kartu pregledaju i nema da ga castis 2$ da te pusti... Jedino ne volim da vidim Latinose, Indijce, Pakistance, crnce (poneke). Jedino zene Latinosa ostavit jer su brutalne i jer otkidaju na bijele i plavooke.
Ali kako se sokirah kad mi se policajci javise... Ovo je druga planeta.. Jedino mi fali zensko normalno, ove crne i Latino hoce ali ja ne smijem. Da nadjem neku nasu normalnu sad bih ostao i majki se izvinio.![]()
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Ti si naletio na neke extra kulturne policajce. Meni se ni jedan nikad ne javi, a.pravo da ti kazem nesto mi se njujorcani i pokazali bas preljubazni, ili je to samo tako na Manhattan
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
Bio sam prosle godine i obisao sam ga uzduz i poprijeko, i bas svudje je tako. Cak i u Bronx i Brooklyn. Jednom sam upao u autobus u Brooklyn i pitam vozaca kako da stignem do Coney Islanda i on mi objasnjava ali vidi da ga ja ne kapiram dobro, kad se ustao CIJELI autobus da mi objasnjava... Znas kad bi to u Podgoricu dozivio... Najvise vremena provodim u Scarsdale, kakva je to tek gospoda...
Svaki cas skjuzmi i sori a da nemaju za sto da se izvinjavaju...
Sent from my iPhone using Tapatalk
Last edited by Tripleta; 14-07-16 at 03:39.
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Dzaba pricas. Tamo se dozivotno robija sa smrtnim kaznama za ono za sta se ovde dobijaju aplauzi. Kraj price.
Trebalo bi da bude dobar dan danas.
Tako da, dobar dan. (danas)
Taman se raspakujem od prethodno najavljenog smaka svijeta, a sad za 15 dana opet moram da se pakujem...
Sell the Vatican, Feed the World!
Vikendica, prije roka gotova......
https://scontent-frt3-1.xx.fbcdn.net...35&oe=5834DF6E
Zelim vam samo jedno, a to su dvije stvari: "rad, red i disciplinu".
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
Gledam ovu lubenicu da nije gadjana kakvim kortikosteroidima.
Dobro vece draga publiko, ja samo necu trositi reci na ove flamingose.
Parena sa tikvama
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
3 minuta i tripovi su tu.
Fino mi je jutro počelo, kad je radnica iz pekare zapljunula prst da uzme papir, kojim će da umota burek...-može, komšinice, najljepši burek za tebe - veli.
eeee, moj 15. julu...vidji te na sto nakaradan licis jadan...
3 ipo sata, mrak je, grmi i pada kisa.
Ubij se mrco!
Ko se radi ne boji se gladi
Cesto sanjam ministra pravde, jer me stalno bije neka nepravda.
"...Bože moj, skoro sam i zaboravio da
postoje ptice,
pa prosto ne znam kako da shvatim jutros
to slavlje
i, zbunjen, uzalud pokušavam da svoje
odviknuto
lice
razvučem u neki osmijeh davno
zaboravljen. “
-viđi, ljepotice, ne obraduješ li me da si trudna il se udaješ, zadaviću te!
Ja drugarici iz osnovne, koja me izvukla iz stana da kafenišemo na ovaj kijamet...
Ako ne postoji razlog da se pije, to nije razlog da se ne pije...
Koja je to bolest, promijenim tri akcenta u jednu recenicu, jeste li gledali sto?
Ne znam da li da se smijem ili da placem, kad mi u misionarskoj kaze kako imam lijepe oci...
Sent from my iPhone using Tapatalk
okrenes je da te ne gleda
Sent from my D5803 using Cafe Del Montenegro mobile app
nothing comes from violence and nothing ever could
Razbio si je, čim ti je primijetila oči, ali ne i sex koji vodite u tom trenutku.
poslato s Jadrana
There are currently 12 users browsing this thread. (1 members and 11 guests)
Bookmarks