Sto ne ides Priboj - Rogatica - Sa?
Sto ne ides Priboj - Rogatica - Sa?
Ako ce neko da kupuje tj placa karte preko neta (preko bilo koje kompanije / sajta / provajdera )zamolio bih ga prije toga da me kontaktira na pm![]()
the World's leading dance event
Sensation
prvo reci zasto![]()
If anything goes wrong, Desmond Hume will be my constant
Jesu kako nijesu, nema ni kilometar od 12 da je proširen... Sve raskopano, na nekoliko mjesta nema asfalta uopšte, na random mjestima bageri kopaju brdo, a tip što treba da zaustavlja saobraćaj $edi u ladovinu... Ko ne ide često za Sarajevo, podnošljivo je proći tuda jednom, ali ko ide češće preporučio bih put Bileća - Gacko -Tjentište - Foča - Sarajevo (sat vremena duže)... Kod nas je loš put od Petrovića do Vraćenovića (10km - jedna šira traka, ima neravnina i par rupa), a u Bosni od Tjentišta do Foče (15-20km, dvije uže trake, par neravnina), ali bar nećete morati da brinete u svaku krivinu oćete li ostati bez auta ili poginut...
P.S. Put kroz NP Sutjeska je perverzija...![]()
#fakenews
Koliko košta povratna karta do Beograda ali nešto malo jeftinije?
100e to je to. Nudio je neko na forum za 90 ne znam kako to da nadjes.
Sent from my iPad using Tapatalk
f6
@KnezNk cini mi se, ako grijesim prastajte.
poslato s Jadrana
Kneznk, ja sam uzimao
Послато са 7045Y уз помоћ Тапатока
this time next year...
Dobismo jutros vize za US. Bilo je dosta lagano, iako smo spremili brdo dokumenata. Pitao lik dje radimo, sto radimo, uzivajte... nista od dodatnih dokumenata nije trazio.
moskva/sankt peterburg, ide li neki low cost put tamo? dje da vidim za neke jeftine karte za septembar?
Tirana-madrid-tirana
Pegausom iz tirane, koferi veliki mali ukljuceni itd?
Ili ryan i wizz kombinacije i doplate i nocenje u milano?
Cijena mi dodje na isto tj ispada pegasus jeftiniji. Je li isao ko sa njima?
I da mi potvrdi da je u cijenu ukljucen kofer rucni i cekirani
f6
Isao prije dvije godine sa njima iz Tirane za Istanbul. U cijenu su ukljuceni i rucni i cekirani prtljag.
Always,forever and beyond ...
Kad ima presijedanje a isti prevoznik kako ide onda na tom aerodromu procedura sa koferima, chekiranje itd?
f6
Nista, samo na prvom check inu kazes da te prtljag ceka na krajnjoj destinaciji i to je to.
Ja onda ne radim opet pasosku kontrolu itd? Samo sibam na drugi gejt?
f6
Ako dolazis iz sengen zemlje u eu, radis pasosku, a ako iz eu u eu onda nema pasoske, samo security check...
Last edited by Ben Dover; 13-07-16 at 08:55.
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
Ok. Moram li onda brinuti o vremenu izmedju letova? Tirana-istanbul-madrid je konekcija
f6
Ja nijesam do sada imao konekcije preko Istanbula ali ja ispod sat vremena ne uzimam u razmatranje... Bez ako nije neki mini aerodrom kao Ljubljana ili slicno...
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
Za IST aerodrom ispod 2 sata izmedju konekcija ne savjetujem. Dobro, mozda sada nema guzvi kao prije mjesec dana, ali ne bih rizikovao.
Ako je SAW aerodrom u pitanju dovoljno je sat i po izmedju konekcija.
Ali npr vodi li racuna kompanija o tome kad ti pravi takav predlog leta? Kasnije cu pogledat za vrijeme. Bio sam tamo kad sam isao u ista, dosli tri sata prije opet zamalo zakasnili, pa mi je od tad trauma ostala.
f6
Tjah, ja ti mogu iznijeti moja iskustva... Luxemburg-Bec-Pogorica... Oba leta Austrian. Po redu letenja mi je connection time bio oko sat vremena, mozda 5 min manje... Malo smo kasnili sa polijetanjem iz Luxemburga. Najstrasnija trka po Bechkom aerodromu i stizem do gate-a, avion je jos tu ali mi ne daju da se ukrcam jer je boarding zavrsen (cekao sam par sati let za Bg pa onda iz Bg doma)...
I bilo je jos par primjera slicnih...
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
Cudi me to. Ako su vezani letovi, umiju da puste ako nisu vrata aviona zatvorena. Ako su vezani letovi @acs, onda nema razmisljanja o torbama i pasoskim kontrolama, tako da je sat vremena vise nego dovoljno na IST, bez ako ne kasni let
Mislim da imaju neka maksimalna kasnjenja definisana za svaki let i ako se probije, cao zdravo... U ovih mojih par slucajeva svaki je put bilo sluzbeno putovanje, agencija iz inostranstva odradila rezervacije... Sve uredno dobre komercijalne kompanije ali... Kratka konekcija u kombinaciji sa kasnjenjem i eto...
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
There are currently 7 users browsing this thread. (0 members and 7 guests)
Bookmarks