Ima li ko od vas problema sa ovim novim web servisom za gledanje kanala , meni nece trenutno uopste da se uloguje pise pogresan mail ili password ?
Moguce je bilo sa Samsung modelima do S6, koji imaju IR( infra red), jer nije islo preko mreze
. Sa S7 ne moze jer nema IR. Aplikacija je dolazila po default-u sa Samsung S do modela S6(naziv sam zaboravio) izaberete samo kao model STB-a Deutsche Telekom i to je to.
Ima li ko od vas problema sa ovim novim web servisom za gledanje kanala , meni nece trenutno uopste da se uloguje pise pogresan mail ili password ?
Preko mreze nije nikad moglo, i ne vjerujem da ce biti skorije moguce.
Pa čovjek je pitao preko Androida da kontroliše kanale a ne preko mreže..
Poslato sa sjajne pisaće mašine Note 5 x2
............ Ż\_(ツ )_/Ż.............
Pa ajde udji i pogledaj pod kojim imenom si ga našao, i đe se nalazi, u set top box? Ja sam ovo uspio na totalov resiver.
gledao na hrvatski arena sport 2 formulu 1,njihov max tv,kako je kod njih na arena sport formula 1,kod naših u crnu goru nema,valjda je ista firma
Pomoc potrebna.
Kod ujaka mi je instaliran isb6030 stb. Nema dugmeta za reset, a standardna kombinacija brzog gasenja i paljenja na power prekidacu iza ne funkcionise. Zna li neko komandu. preporuceno je covjeku da resetuje uredjaj, ali tehnicka podrska ne zna komandu.
Thx!
edit: rijeseno... drzati zajedno power on/off i menu buttons 30 sekundi...
Last edited by =]Vlado[=; 06-07-16 at 13:25.
ne znam, nemam, ne mogu, necu
Jesu li ugasili https://extratv.me/webtv ili je neki privremeni problem?
Dosta korisna stvar je bila imati tih nekoliko kanala vazda dostupnim.
ili samo skratis link i odes na www.extratv.me pa ces vidjeti da li su ugasili ili ne
Bio sam i vidio da je neophodna registracija/prijava vec postojecih korisnika ExtraTVa. Servis je ranije bio dostupan svima, i na to se i odnosilo moje pitanje.
Ljudovi, mora li se kupiti risiver za dodatni Extra TV priključak kod njih? Može li to da se nađe neđe drugo, za manje novca? pa da se priključi na onu njihovu pretplatu od 3e, kao drugi uređaj.
Imam u dnevnoj već, ali mi treba i za sobu.
Zna li mi neko reći iz kog je grada TV K3, čiji je program prije 20-ak dana ubačen u Extra TV?
Ponekad, citajuci forum, pomislim kako ce mi mozak progristi put kroz
lobanju i otrcati vristeci...
Trebalo bi da je iz Beograda
BiH, Prijedor čini mi se.
P.S. ahahaha. E fukare našle da ubacuju besplatne, lokalne bezvezne kanale.
Poslato sa Huawei P8 lite
Last edited by radja; 13-07-16 at 05:31.
Ali KCN 1, 2 i 3, pa RTV Vojvodine 2, pa imaju li mozga ovi ljudi u Telekomu, ne mogu da vjerujem kakve oni kanale ubacaju, i po kojem osnovu izabraše baš ove...
Sent from my Nexus 6 using Tapatalk
Iz Prnjavora je Tv K3.😃
Sent from my HTC 10 using Tapatalk
Rekose brzo ce SK i hibridni ruteri 😂
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
There are currently 11 users browsing this thread. (0 members and 11 guests)
Bookmarks