Neko rece na Podgoricki vremeplov da je ovo ta ekipa
![]()
Neko rece na Podgoricki vremeplov da je ovo ta ekipa
![]()
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
E koliko ih ima ovako nacifranih, kad ih čoek vidi rekao bi elita, imaju milione... a sve na njih lično ukrale...
A sad, situacija iz Budve od prošle nedelje. Od žene sestra radi u Budvu u dječiji butik. Butik je onako kao iz dva dijela ali je ona sama u smjenu.
Ušli dvoje, muško i žensko, oko 40-ak godina. On je odma uzeo nju da zagovara, da je ispituje za veličine neke, fata se za stvari neke da joj drži pažnju, a ova kompanjonka operiše li operiše, i trpa stvari u torbu njima iza leđa.
Kako je to pokvareno odrađeno, ovaj tip čitavo vrijeme drži ruke na leđa i daje signale ovoj kad da trpa a kad da stane..
Sve to gleda vlasnica kući na kameru u live prenosu, i zove prodavačicu i govori joj da zaustavi ovu ženu, i da se nakrala. Prilazi prodavačica ovom lopovu ženskom i govori joj da su je uhvatili u krađi i da izvadi robu. Prilazi žena pultu, potpuno hladno, još se i malo ljutnu što su je provalili, izvadi sve ono fino polako, okrenu se i izađe...
Kako ih barem sramota nije i kako u zemlju ne propanu kad ih ufate da kradu to mi nije jasno...
"LIFE IS ABOUT PASSIONS. THANK YOU FOR SHARING MINE." - Michael Schumacher
Zato što sebi kaže " dosta ih radi to ", i počne da vjeruje u to.
A kad počne da vjeruje, opravdaće sebi u glavi sa još milion razloga to ponašanje
Last edited by Markys; 12-07-16 at 12:11.
Da ih je sramota ne bi krali.
Sent from my D5103 using Cafe Del Montenegro mobile app
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
Svaka čast ovome ako je uspio na osnovu ovakvog snimka da ih prepozna.
Lord, the pitiful screams of all them college-educated women!
Kad nas je moga milos kras' 20godina...
f6
Kako me nervira ova game of thrones ludnica....aaaaa
Ima li neko da ne gleda to, sa srećom?
„Upravo sam angažovala advokata, Marjanu će biti zabranjen pristup kući. Marjan će biti potpuno eliminisan iz ostavinske rasprave. Samo ću vam reći – Marjan Mijajlović je po majci potomak vojvode Mišića, a po ocu Milana Toplice. Samo hoću da kažem da majka koja je rodila Marjana Mijajlovića, kad bi mogla sada, ove sekunde, da svu utrobu iščupa noževima i prstima, da izbacim gdje sam to dijete držala. I od ovoga momenta ja se Marjana Mijajlovića odričem – da mi nije sin. Ni po kojem zakonu ja njega ne priznajem“ - zaključila je Olga
Unfucking believable ...Barem dobise svojih 5 minuta slave.
http://www.cdm.me/sport/fudbal/porodica-se-odrice-komentatora-koji-je-presao-u-islam-potomka-srpskih-vitezova-i-vojvoda
Potpuno ispravna odluka ... Od takvih junaka pa se poturchi sad.
Nijesu mu se preci turcili a on je nasao... l o l
One Ring to Rule them all...
Ljudi moji kako ja uzivam da mlatinjam ove lopovcine, ali je najveci problem sto u moju smjenu slabo dolaze!
Juce sam jednom klinca on nekih ~13 tako izvuka za uši! I taman htio da ga pustim kad je reko
- "krsta mi", onda sam morao i dvije samarcine da mu opalim!
Obraza bez!
poslato s Jadrana
Volim sir, jogurt, kajmak, ali miris kad ne opereš sapunom ruke, kojima si jeo-dirao ove namirnice, bi i mrtvog iznervira'...
Sell the Vatican, Feed the World!
Jok, 08.03.1973.
http://www.poznati.info/dalibor-andonov-gru-biografija/
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
dobro ugrabi....mislila sam da je u pitanju Gir, Ričard Gir![]()
Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!
G-R-U. Nekako čudno pišu reč Gir.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Kad neko prdne podmuklo.Pi
Послато са SM-G920F уз помоћ Тапатока
Kad me saobraćajni policajac pita đe idem.
Sent from my GT-I9195 using Tapatalk
This time next year we'll be millionaires
Naravno da ima...
Sent from my HTC One_M8 using Cafe Del Montenegro mobile app
Kad me saobracajni pita dje radim? Je li se desilo skoro nekom da ga to nijesu pitali?
Primijetio sam ako kazem da nidje ne radim budu popustljiviji ali zato alo im kazem dje stvarno radim oderu me ko jarca ;-)
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ja im kazem da studiram a imam 35 godina hahaha pa me pogledaju ono greote i ne pisu nista
Pitaju te dje radis da vide mogu li kakvu korist izvuc od tebe ako te pušte (ako si napravio prekrsaj neki)
Sent from my SM-G930F
Ovaj nlb e banking, evo 5-6 dana ne mogu online prodati dolare, svaki chas mi pise "isteklo radno vrijeme mjenjacnice" crkli .
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks