Ne vazi samo to za automehanicare, na prste mogu prebrojat manje firme kod kojih sam placa preko racuna a da mi nisu rekli "moze samo dodaj PDV na cijenu"
Pa dobro, možda ce te me razapet sad ali realno njihova usluga mi bila 20% skuplja kad bi kucali racun, e sad vi birate dal ce te na svu muku jos napunit budzet da naši pokiticari i cio drzavni aparat koji nicemu ne pomaže drzavu ima da potrosi i tih vasih 20%. Da je ovo Skandinavija i ja bih dijekio vaše misljenje i ttazio račun, ovako samo nek su mi zdravo.
poslato s Jadrana
Vesina servisa radi 100% na crno
A dio (vecih) radi u sivoj zoni.
Osnosno ne izdaju racune (de facto), a nezvanicno se pisu nekifiktivni racuni i predaje pazar i neko vodi knjige i porez se placa pausalno jer je kao profit manji od 20000 pa im kasa ne treba - kad preracunas izgleda ko da 2 auta ne udje u servis dnevno, a ne da se ubijaju od posla (ka pojedini)
Ne znam , ne bih se slozio da je u redu da neko placa porez a neko ne, a pogotovo misljenje da bi samo napunili budzet nasim politicarima;sa takvim razsmiljanjem ne bi niko placao porez...
Iskreno, samo me zanimalo da li placaju porez, ako ne zasto ne radi inspekcija nesto povodom toga jer izgleda niko od njih to ne placa.
Plaćaju porez, tj dio, i nasa poreska je zadovoljna jer ima redovne uplate od njih(i svih drugih) za razliku od velikih poreskih obveznika koji neredovno uplacuju i duguju do stečaja (sami znate koliko je "velikih" firmi u blokadi).
"Bolje vrabac u ruci, nego golub na grani" poenta.
poslato s Jadrana
Ko radi u pg limariju na vakuum? Izvlacenje sitnih udubljenja i sl? Pitase me neki prijatelji pa rekoh da raspitam? Hitno!
Sent from my Lavabo sn-265
Hellblazer...
Ne znam za PG, ali evo ti broj Velja sa Cetinja, imao sam pozitivno iskustvo sa njim:
068 107 044
067 407 444
Nisam te nista razumEo
Sent from my Lavabo sn-265
Hellblazer...
On izvlači one rupice od grada?
Poslato sa sjajne pisaće mašine Note 5 x2
............ Ż\_(ツ )_/Ż.............
Jeste
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Pitanje dje se kupuju djelovi, mehanizmi, lajsne za aluminijske roletne, komarnike... Bi to sam da sastavim da ne dajem majstorima 30-40eura vise po kvadratu![]()
Sent from my 6043D using Tapatalk
oces komarnik da stavis na auto?
imas neku firmu na niskicki put, sa desne strane prije restorana Ognjiste...tacno preko puta onog outleta... mislim da oni to rade
Ko radi zamjenu freona za AC klime u PG povoljno.
Ako moze neki kontakt. Cuh da sad to rade i za 15-20 eura (ulje i freon).
0679262962, Gornja Gorica, mislim da se momak zove Aleksandar, 15 eura
Troje auta sam kod njega odradio u prethodnih 15 dana i sve bez greske. "Sitnicka 14" na gmaps i vodi te do ficka i garaze :-)
Sent from my Nexus 6P using Tapatalk
doslo vrjeme da se promijeni potpis :)
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks