3:05 je li ovo istina.
Kao da su vrata od kartona - bolji je osjecaj kad zalupis vrata na juga ili golf1.
Aaaa plach......![]()
![]()
3:05 je li ovo istina.
Kao da su vrata od kartona - bolji je osjecaj kad zalupis vrata na juga ili golf1.
Nisu od kartona ali jesu od karbona
Prije par dana vozim bulevarom i ispred mene se uključuje m6. Da sam vozio malo brže slomih mu cijelo auto, tako sporo se uključio da je to sramota.
I tako mili on ispred mene, meni uključeno hladjenje ali bez klime i ja osjećam da nešto smrdi, nemam pojima šta se dešava.
Kad pogledah, e koliko mu je kuljalo plavog dima iz auspuhaaa i kako je to smrdjelo....užas.
Benzinjara teška, otišao mu motor u k.... a?
da nije crni bd table?
f6
Trose masu ulja ti motori, moguce da je vozen bez ulja i cao.
TAKUMI
Crni je bio, nisam obraćao pažnju na table, mislim da je bio kabrio...nisam siguran. Ne zagledam puno auta dok vozim, ovo je bilo u Nk.
drug ima problem. kaze neki uljni separatori nesto.
f6
Kabrio? Ako mislimo na isti auto taj konstantno tako vozi. Jedan da na semafore kod dispanzera. Stoji prvi. Pali se zeleno, lik stoji i dalje. Sviraju svi nista on. Bjecka zeleno, zuto, crveno on gas i prodje. Neki selober teski. Onda isto prije neki dan se tako ukljucio u rastoke. Ispred kladiobice i polako se ukljucuje. Ja pored njega prolazim a on pogled neki a la Sako.
Послато са 6016X уз помоћ Тапатока
Ja sam se kretao bulevarom Vuka Mićunovića ka Meksu, a on se uključivao iz ulice Novaka Ramova isto ka Meksu, logično.
Kako je to bilo degenerično uključivanje, imam osjećaj da ga je ubacio u D i vozio bez gasa dok se nije uključio.
A suvozač izbacio glavu kroz prozor, kao gleda nešto, ludilo...
Biće da je razočaran u auto jer mu je pokvareno, pa oće da ga neko zvekne, da mu ga slomije.
Ili je uradjen cijelo vrijeme, pa ne zna šta radi.
Nagrdiste momka to je acs drug nemoj da ste tako na kraju srca.
-a to sto je ruku izbacio i gleda to ti je acs sad mi je rekao.
Šiba plavi dim, ludilo. Vjerovatno je ono što kaže Fabija.
I ko zna koliko je opravka, miči.
a mercedes svjetlosnu godinu zaostaje za toyotom...
Samo ne znam po cemu..
Renault
po svemu...
Consumet satisfaction, reliability, dependability...
TAKUMI
Kad bi trebalo mijenjat svjecice na autu? Moze li se uopste znat da su "dotrajale"?
Sent from my SM-G930F
Ja mijenjam na atmo 30000, na turbo 20000. Nemam pojma zasto
Da nije malo kratak interval?
Ja mislim da prvih 80 000 ne bi trebalo nista dirati na atmo, posle svakih 60 000 ili tako nesto.
Kad dodje vrijeme za veliki servis i ćao.
To mi je ostala navika od plinavca
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks