Čuo si da ima mjesto sa prebolesnim pizzama, a nijesi pošao da provjeriš...![]()
Čuo si da ima mjesto sa prebolesnim pizzama, a nijesi pošao da provjeriš...![]()
#fakenews
ni ajkula ne ujeda odma,no prvo malo kruzi![]()
Sinoc u restoran "Kole", fantasticna hrana..
"Ako roboti ikad budu igrali kosarku, igrace je kao Tim Duncan".
Bacchus u Tivtu
Crna Gora, gnjezdo sokolova,
ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
Tko zlobio – crn mu obraz bio
drage devojcice I decaci krmci![]()
Najbolja pica u podgoricu je trenutno na imanju knjaz...
peku je na drva I ja kao jedno odlicno krmence vam je mogu preporuciti
na cetinje striktno picerija cetinje na bulevar dolje kod parkinga. prosli vikend idemo i razmisljamo se da li kole ili nedje na setaliste i ajde kole malo gore zabacen reko idemo na setaliste u obelix. e veceg smeca od rostilja u zivotu nisam pojeo. tako da sledeci put idemo u ,,kole,, da vidimo o cemu se radi. oli preporucit sto?
ljudi ima li potrebe da na brajice u Kosmac preporucim da svratite i opalite jedan sendvic sa prsutom. posto svake nedelje kad se vracem sa mora parkiram se i sjedimo sami ili mozda jos neko. ledno fino kulira se uz sendvic i kiselo... i taman prodje guzva sa primorja
Last edited by acs; 06-07-16 at 11:52.
f6
A kosmač mi je rutina postao, i kad se ide i kad se vraće sa mora pod obavezno se svraće![]()
Ja sam prije neki dan svraca u Kosmač, opalih dva ona sendvica, koje kuvano jaje tradicionalno i solju kiśelog mlijeka najjaceg na svijet. Obozavam ono mjesto. Btw pita me ona cura "Sendvic s prsutom i sirom je li tako?" Ja reko sto, ima li jos sa cim u ponudi? A veli ona ne nego neko oce samo s prsutom, ja u šoku. Kuku kakvo skrnavljenje, ona prsuta jednostavno mora da ide sa onim predobrim njeguskim sirom!
Sent from my SM-G930F
Last edited by BiTrAtE; 06-07-16 at 12:16.
Djuzla da ne mislis mozda na popek?Tako bih ja opisao bukvalno popek, smislit ga ne mogu. Karadjordjeva je ok, pod plocom npr, odira sam se jedno vrijeme od nje tamo
![]()
a i kad je vidim onoliku ka bejzbol palicu iz onih soferskih restorana-ucesnika takmicenja "ko ima vece porcije", tacno mi se smuci.
a sto znam ni popek pri bechkoj ne bih pogleda.
postoji li covjek na kugli zemaljskoj da mu bechka snicla ne priredi veliku kolicinu radosti i spasenja?
mislim da ne...
Jesu li i dalje dobre pice u Obelix na Cetinje?
Becka snicla je top, da se razumijemoBas prije neki dan u BD sam mislio da je narucim ali narucih Natur (pomijesao ih
) te se smorih kad mi je donese ali je isto opalih s merakom
No recite vi meni dje se u PG moze pojesti dobra lovacka snicla?
Bog vi zdravlje da,sto me poslaste u zlatibor na riblju corbu 3puna tanjira
poslato sa 7 edge
Last edited by aleksa111111; 10-07-16 at 22:29.
Tebe mi je žao a za mene me duša boli
Dje je ovo
Sent from my Lavabo sn-265
Hellblazer...
Zlatibor, preko puta Pecenjare u Zetu.
E ako nisam mislio da je lik bio na zlatibor u neki restoran sve mi j....
Ahahhaa popalih se da idem na zlatibor lad vidjeh ovo ahahha i sad si me totalno sHebao sa zlatiborom u zetu ahaha mada cu i to poc'
Sent from my Lavabo sn-265
Hellblazer...
Posto nahvaliste tortilju sa piletinom u PerSempre, juce je probah. Ne da me nije odusevila, nego je totalni prosjek. Tortilje u Garden i Dali su svijet izmislile za nju, a o cijeni da ne pricam.
Gdje je najbolje preko Morače da se izvede društvo na ručak ? ... da je lijep ambient, dobra hrana i da su pristojne cijene
Preferiram dio oko ekonomskog fakulteta jer je odbrana diplomskog, pa ako ima neko lijepo mjesto najbolje tamo da se ne cimamo![]()
Love, peace and respect.
There are currently 37 users browsing this thread. (0 members and 37 guests)
Bookmarks