Jedino sto je potvrdjeno, Jones je pound for pound najgora osoba u UFC.
Nadam se da ce ga banovati na duze..pa da moze da se drogira bez problema.
za mene su osobe koje su spremne da promijene ponašanje na nečiji nagovor, naivne i budale, Dana mu je rekao da mora da ispromoviše prvu borbu i ovaj radi toga je proda svoju skromnost itd. i sad je kao fora ponovo dobar. DC može samo da se zahvali bogu što se ovo ovako desilo jer bi u suprotnom njegovom snu bio kraj, ovako će barem bit šampion.
istrajan budi.
Jedino sto je potvrdjeno, Jones je pound for pound najgora osoba u UFC.
Nadam se da ce ga banovati na duze..pa da moze da se drogira bez problema.
- Daniel Cormier vs. Anderson Silva
anderson silva je upao mjesto Jonsa da radi borbu....
"I haven't trained in a few months, but I think I'm in good condition to go in there and put on a good fight," a smiling Silva said through a translator.
smijesna borba ce da bude.... dodje covjek od 41 godinu bez treninga da se bori sa DC-em koji je u najacoj formi ikad jer se spremao za borbu zivota....
inace jutros Rafael Dos Anjos vs. Eddie Alvarez, alvarez se posprdao sa anjosom srece mi, nokaut u prvoj rundi za sampionsku titulu....
Last edited by lucke91; 08-07-16 at 07:52.
Samo ti...
U mome srcu si...
Jedna jedina, nepobjediva -
Zvezdo ljubavi!
anderson silva jes star i nije dobio borbu 4 godine ali nikad ga ne treba otpisat.
istrajan budi.
Zaplaka se DC kad mu rekose da ovaj ne moze da se bori. Gledao sam i konferenciju Jonsa na koju se isplakao ka' kakva zena.
a jones je plaka od tuge, ovaj od srece hahaah
istrajan budi.
Krenuo event.. Od pocetka sve borbe top. Mousasi VS Santos sad.
ima li dje stram? Hitno![]()
istrajan budi.
fala ti, ne znam što da očekujem od meča cormier vs silva, da li će kormijer da izvrestluje, da se posprda snjim ili će silva uspjet da ga mentalno ubije i da ga nakon toga fizički izmlati.. veće su šanse za ovo prvo ali viđećemo.
istrajan budi.
Hahah cini mi se da sam nedje procita' kako Silva nije trenirao 3-4 mjeseca vec. A ovaj je odradio najjaci kamp ocekujuci da ce se boriti sa Jonsom. Sve je moguce u oktagonu, ali meni Silva tu ima samo teoretsku sansu da izadje kao pobjednik.
a previse sto su dali ovome santosu mousasi-a... a to silva glumi stari, on je stari prevarantsigurno je u trening, a dc se spremao za jonesa, nije za silvu, još plus bore se 3 runde umjesto 5, tako da su to neke okolnosti koje idu u prilog silvi, i zbog toga će mu game-plan bit sigurno bolji nego što bi bio da je borba za pojas.
a sad se bore diego sanchez vs joe louzon, kakvo će to rokanje da bude haha, ima da pucaju šake sa svih strana.![]()
Last edited by 1ucid; 10-07-16 at 00:21.
istrajan budi.
3 meca vec 3 TKO, a tek slijede najjace borbe.![]()
istrajan budi.
Odlicni ovi prvi mecevi, dobri nokauti. Ovaj zadnji mec je trebao biti ranije prekinut.
evo pustise neki bejzbol, oce li se nastaviti ovaj stream?
istrajan budi.
Tek u 6 su glavne je li?
Podgorica Podgoricanima!
evo main card tek sad počinje, nema mi spavanja večeras. Prva borba je Cain Velasquez vs Travis Browne.
istrajan budi.
Ima li ko kakav raspored?
Podgorica Podgoricanima!
Women's Bantamweight Miesha Tate (c) vs. Amanda Nunes [a] Heavyweight Brock Lesnar vs. Mark Hunt Light Heavyweight Daniel Cormier (c) vs. Anderson Silva [b] Featherweight José Aldo vs. Frankie Edgar [c] Heavyweight Cain Velasquez vs. Travis Browne
ja sam nekako zaboravio kakva je zivotinja ovaj cain velasquez.
istrajan budi.
Kejn kao nekada. Steta zbog svih povreda koje su ga snalazile. Najbolji borac svoje ere.
Kada je spreman i zdrav ne moze da izgubi.
Jbt nijedan teskas nije tri puta naslov odbranio.
werdum ga je posteno dobio, zdrav je bio cain, a nadmorska visina uopste nije tolika u mexico city, nego valjda je malo uticao prljav vazduh na njegov umor jer je kasnije dosao u grad, za razliku od werduma koji je tu bio mjesec ipo ranije, prije meca.
istrajan budi.
Nema ovaj aldo sto trazi ponovo sa conorom,pospremao bi ga u prvu opet...
Podgorica Podgoricanima!
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks