A znam no eto....odavno je RBR daleko ispred njih, na svakom polju...osim sto iza ovih stoji Ferrari pa se na to vade...
Sent from my SM-G920F using Tapatalk
Svaka ekipa za koju dizajn i aerodinamiku radi Adrian Newey je izuzetno ozbiljna ekipa. Ferari sam sebe čini neozbiljnim.
...I’ll always be that kid
With the rolled up socks...
A znam no eto....odavno je RBR daleko ispred njih, na svakom polju...osim sto iza ovih stoji Ferrari pa se na to vade...
Jao pa ovi su smijesni. Cus riknuo mjenjac, po deseti put.
TAKUMI
Ocekujem masivno buuuuanje Rosberga sjutra.
TAKUMI
Sto se tice RBR-a imaju prave ljude koji znaju sto oce i vrijedno rade, cim im nesto/neko ne odgovara sut karta i kraj price nista na silu ne rade. Dok sa druge strane Ferrari ne moze da sklopi bolid da valja, non stop neki pritisak, i prica od sledece trke smo brzi 1-2 sec. Kako su krenuli do kraja sezone ce ih prec i Force India.
Sent from Nokia 3310
nogiranje Kjata i promovisanje Max-a u sred sezone dovoljno govori o velicini tog tima...
svi su se nesto furali na Rikarda, dodje klinjo i trese ga iz trke u trku...
Ovo trese ga iz trke u trku ne pije vodu. Čini mi se da je ovo prvi put da je Max bolji u kvalama a realno bi Ricchi trebao da ima 2 pobjede do sada da ga tim nije zeznuo strategijom i fijaskom sa gumama... A u zadnje 2 trke mi se čini da je malo izgubio motive poslije svega što se desilo.
Rikardo je po meni materijal za Ferari a to sto je produžio ugovor sa Rb-om ti dovoljno kaže da nije zainteresovan za prelazak u ovaj/ovakav Ferari i da misli da bolje šanse za titulu ima dogodine u Rb.
Iskreno kad su sutnuli Kvijata smatrao sam da su kreteni, ali takav je poslovni svijet, hladan i proracunat. Osim toga mali ima leđa (kao sto ih je i Seb imao pa ga evo u Ferariju) . "Fabrika pića" (autor FA) pravi šampione, šta god ko mislio o njima.
presao bi Riakrdo trceci u Ferrari, da mu moze biti vjeruj mi...kao i svi vozaci redom.
to je kultni tim sto se ovog sporta tice i nema vozaca koji ne bi volio da u biografiji ima to da je vozio za njih...kad dodjes tamo znas da nesto vrijedis...druga je stvar sto oni baguju zadnjih godina, al doci ce i njihovo vrijeme opet, jednostavno mora...
Koliko sam ja pročitao na netu Ferari se interesovao za njega ali je to otpalo zbog jedne od dvije varijante (Seb ga nije htio za kolegu imajući u vidu vidu kako je prošla 2014-a ili zbog promjena dogodine gdje Rb očekuje da će biti konkurentan - btw ja vjerujem u ovo drugo).
Ferari jeste ime ali upravo taj stav o "elitnom" timu ih ukopava zadnjih godina (ako se izuzme tehnička nadmoć Mercedesa). U košarci se kaže, ne igraju dresovi utakmicu već ekipa.
Verstappen i Ricciardo su medju najboljim vozacima na gridu. Zna RedBull to.
Ima li koji kanal na mbox sto prenosi ova *****?
TAKUMI
Ko nema stream sa neta ima jedna aplikacija za mob. na kojoj može da se gleda channel 4, oni pored skaja takođe prenose ovu trku umjesto prošlogodišnjih BBC prenosa. Samo treba registracija, sve je free. Ja sam ovako juče pratio kvale... Trebalo bi da moze i njemački Rtl ovo nisam probao.
![]()
Last edited by ToJeMojBrat; 10-07-16 at 12:04.
Silverstone vlažan kao vlažna ***********.
TAKUMI
E propalo se, start iza SC... Najbolje da odmah proglase pobednika i završe trku.
Kakve ***** ne mogu da vjerujem!
TAKUMI
sto se ovo desava sa ferarijem...ako mi je jasno...nista..ama bas nista ne funkcionise kako treba
Kakav kataklizma Ferrarija...
Uzas!!!!
Upravu je Alonso kad je rekao da je Mercedes ispred Redbulla 30 sekundi, a Ferrarija 1min.
ferari je napravio bolid koji da bi radio moraju da mu se potrefe stotinu nekakvih cinilaca... to se desava izgleda vrlo rijetko....napravili su bolid koji ni sami ne umiju podesiti da radi kako treba...
drugo, koliko god peglali kimija, seb je takodje u nikakvoj formi...
neka gakazne jos i zbog ovoga i to je to....
5 sekundi kazne za Vetela
Ja F1 pratim na RTL na m-box.
Ferrari katastrofa.
situacija je takva da ferrari ako na kraju bude inao drugo mjesto u poretku konstruktora treba to da slavi kao titulu...
seb nije sposoban da se odlijepi od kvajata na 5s...cak ovaj smanjuje....
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks