Da angažuju Ricci-a, Versa ili Luisa, po#akili bi se na Vetela, koji kao veliki šampion se prosipa evo do sada u Ferariju..
Vjerovatno bolid je u pitanju, ali to je onda izgovor i za Kimija..
I pouzdan je kao erekcija istog.
TAKUMI
Da angažuju Ricci-a, Versa ili Luisa, po#akili bi se na Vetela, koji kao veliki šampion se prosipa evo do sada u Ferariju..
Vjerovatno bolid je u pitanju, ali to je onda izgovor i za Kimija..
Imao bi Vettel sasvim solidnu sezonu uzevsi u obzir nadmoc Mercedesa da mu Ferrari nije direktno us*ao 2-3 trke u kojime je trebao da ide do pobjede...
Kad kazem Ferrari mislim na Arivabenea i ekipu "strucnjaka" koji su zaduzeni za strategiju...
Sent from my SM-G920F using Tapatalk
Centa Fetel bolji nije od Kimija ove sezone.
Cak sta vise, postao je tema za razmisljanje "jesam li razocaran ili ne?"
As far back as I can remember I always wanted to be a gangster.
Meni je Kimi jedan od simpatičnijh likova na gridu, mogao bih reći da čak i navijam za njegove dobre rezultate. Ali mislim da su ga trebali promijeniti jer odavno ne daje maksimum. A realno prošle godine je bio neviđeni maler.
Sve čekam da mu krene ali...
...I’ll always be that kid
With the rolled up socks...
kako stvari danas stoje, izgleda da ovo nece biti dobar vikend za ferrari.... i na drugom treningu su za sad 1s iza mercedesa, koji je to vrijeme postavio na mediumu...dok je seb svoje najbolje vrijeme odvozi oan softu...
rosberg ima nekih problema sa bolidom, i nece voziti ovaj drugi trening
Reče Alonso koji mrzi Ferari, minutu ispred...
Ovo je jedna od klasičnih staza koja favorizuje jake PU. Mercedes 1 i 2 ako se ponovo ne pokoškaju. Perez treći, to je moja prognoza...
Friends ili ne
http://wtf1.co.uk/friends-mercedes-tv-intro/
Last edited by ToJeMojBrat; 08-07-16 at 15:06.
Razlika izmedju Seba i Kimija je sto od Seba uvijek ocekujem da ce napravit nesto,dok za Kimija znam unaprijed da nece napravit nista.
Tako sada stvari stoje i tako svi vide situaciju u Ferariju. Za mene je npr. jedna od razlika da se Kimi nikad nije ponašao kao razmaženo derište i nije imao zaštitu moćnih ljudi koju je Seb imao u Red Bulu u borbi sa Veberom kad su obojica bili u borbi za titulu.
A što se očekivanja tiče, mislim da uz MA i Ferarijeve strategičare, previše očekuješ od Seba.
TAKUMI
Da ne dubimo pricu,Seb je rodjeni sampion-ovaj nije.
Eh, upravo se o tome i radi, gledajući njegove RedBull sezone i čitajući biografiju Marka Vebera došao sam do nekog zaključka da je Seb bio projektovani šampion. Da je odličan vozač i svakako bolji od Kimija, to ne sporim. Neka se potvrdi titulom u ma kom ne RB bolidu i promijenicu mišljenje o njemu.
Potvrdice se u Ferrari samo je pitanje vremena.
Covjek ima motivaciju,umije da okupi tim oko sebe,tehnicki je potkovan,dobro vozi,ima tu dozu drskosti-dakle ima sve sto treba za jednog sampiona.
Kimi je nekad bio dobar vozac,sad ne znam sta radi i sta pokusava,ali da sam na njegovom mjestu,sam bih se povukao iz Ferrarija i F1 uopste.
Kimi je pasiviziran od strane Ferarija, prvo su ga sutnuli da bi došao Alonso a onda po povratku u Ferari nametnuta mu je uloga drugog vozača. Po meni nije uopšte trebao da ide u reli kad je sutnut već da traži neki drugi F1 tim. I nije trebao da se vraća iz Lotusa u Ferari. Demotivisan je to je primjetno, kao što rekoh, sve nešto čekam njegov ponovni bljesak ali nikako da dođe... Mislio sam da da će u penziju ali Ferari ne da. Uopšte nisam siguran da su ispravno odlučili, kao što Fabija reče neka je sa srećom (o čemu god da se radi)!
Opet maler za Seba, riknuo (novi) mjenjač.
![]()
Kazna za Vettela 5 mjesta izgleda.
Bolje da je ostao u RedBullu, nego mislio da ponovi Sumijev uspijeh.
Da nije ovoga Ferrarija ja ne znam ko bi zabavljao gledaoce, okreću se, pucaju gume, udaraju, show se radi. Eh šta se napravi od nekadašnje ekipe koja je bila pod konac za vrijeme Rosa Brauna i Žana Toda
Kakva katastrofa od sezone...
RBR koji proslu sezonu nije ni znao oce li se takmicit ove godine uopste ispostavi se kao ozbiljnija ekipa od jednog Ferrarija...tuga...
Sent from my SM-G920F using Tapatalk
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks