Evo nagovaram druga da uradi stepenasti minival. Cisti hit.
Podgorica je puna objekata koje kao da su radile neuke arhitekte. Centar grada ce nekim buducim generacijama ostat za sprdnju i primjer kako ne treba da izgleda centar grada. Prije neki dan posmatram zgradu opstine, onu u M. Miljanova. Fin primjer arhitekture dok nisu natakarili limeno potkrovlje. Inace su one limene nadogradnje zlocin nad ocima. I na stranu abominacije od zgrada, zgradurina i zgradica od kojih su neke nalik na kucu na steroidima...ali ja jos u PG ne vidjeh privatnu kucu da mi se svidja, da mogu rec da je lijepa. Doduse, to je samo moje misljenje a nisam ni arhitekta ni umEtnik
Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
Yes, I'm in need of something
But it's something you ain't got
Evo nagovaram druga da uradi stepenasti minival. Cisti hit.
Dobro vece draga publiko, ja samo necu trositi reci na ove flamingose.
Podgoricka arhitektura je toliko losa da i najjaci laik moze da pronadje masu toga sto je kriminalno pogresno, i to u onom prvom preletu, da ne ide dubinski dje mu znanje ne dozvoljava, dje bi struka tek rekla svoje. Ima li teme o arhitekturi, daj otvorite da i to popljujemo.
Sav se tresem, ne znam što mi je.
Dje su nestali ovi forspili. A tako su jednostavni.
Ja bih ovo traka biciklo
![]()
Sanjala sam te. U golu se vodu probudih, nešto smo se borili. Ti si bio u nekoj sekti i oteli ste bili Boginju s foruma. Ja protiv tebe, mačevima, nju da oslobodim. Itd, još dosta detalja ima. Čuvaj se danas, života ti. Osim ako si kidnapovao Theu, onda ti ništa ne pomože![]()
Samo oni koji se usude uvelike podbaciti, mogu uspjeti u velikoj mjeri.
Stevo, napisi opet nesto ovako majku mu.
Oslobodila sam je, Novače.. to je jedino bitno. Ostalo će u knjigu, odlično je. I da ti kažem da je san bio lucidan a i da nisam htjela, uprkos znoju, da se probudim dok ne obavim posao.
Ozbiljno, ja kog sanjam, gore mu bude no kad on/a mene sanja. A ti reče..
Eto tako.
Samo oni koji se usude uvelike podbaciti, mogu uspjeti u velikoj mjeri.
Ludilo.
Ako ne postoji razlog da se pije, to nije razlog da se ne pije...
Povraća li se samo meni od emotivnog potapanja Titanika tj.bračnog para Joksimović u bazen?
Sell the Vatican, Feed the World!
E i meni vala koji smorovi...
A grdji su ovi sto ih gledaju i vele brao zeljko aok mene
nothing comes from violence and nothing ever could
Hahhaha Dadony malo samo nista strasno![]()
Nekako, za sve moje zivotne kombinacije je bitno da ga Stutgart zavarda u 93.
koma.
Dok mi ovđe uživamo u klimatizovanim kancelarijama, neki od vas moraju da se znoje po plažama.
Izdržite!
Sell the Vatican, Feed the World!
Ne sjećam se kad sam poslednji put sanjao. Samo legnem i buc, probudim se, a izmedju - praznina.
Nadam se da ovo nije loš znak.
Hvala, Artemis...preporodila si me. Ne sjećam se kada sam se ovako osjećala.
Bila sam kod fenomenalnih masera, kiropraktičara, ali ovo što si ti napravila je čudo. Jutros sam kao leptir. Ludilo![]()
One Ring to Rule them all...
There are currently 25 users browsing this thread. (0 members and 25 guests)
Bookmarks