Nesto mi se cini da Milos moze zavrsit ono sto Cilic nije...
E da vidimo moze li Milos bar oznojit majstora![]()
Nesto mi se cini da Milos moze zavrsit ono sto Cilic nije...
deuscroix
Zar nije komandant Mark, kanadjanin sa Ontarija? :-)
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
Na 3;3 u taj-brejku Milos pravi duplu servis gresku.. i cao zadravo.
Sad ce Rodzer da izdominira ovo.![]()
Dupla u prvi odluci, dupla u drugu.
Stvarno Milos odlican, samo da ne izdusi ako prodje u finale.
Federer ne moze prvi servis ubacit, uzas...
Po meni Marej ne može dobiti Federera. Iako je u nevjerovatnoj formi mislim da ima neki kompleks Federera. Jedino ako Lendl to nekako ne sredi ili ako ovo ode u 5 setova opet pa se "matorac" umori.
Nole osvojio RG bez Nadala, a Rodžer će ovo izgleda bez Nola? Opravdane primjedbe ili ipak koga briga, statistika je bitna... Federer podiže stepenicu osvojenih GS za nedostižni rekord za Novaka??? I možda objavljuje kraj karijere kad osvoji Wimbledon?
...I’ll always be that kid
With the rolled up socks...
Raonic klasican panj...
Aaa sto je ovoo... taman ce uzet Raonic ovaj set na kraj...
Bravo Raonicu.. Peti set igraj muski pa ko sto ponese
Not fair. Not fait at all...
Jebote, raspada se citavi 4 set i na kraj ga uzme... sad ce i dobit.
Super tenis,uzivancija..
Zasto not fair? Napada cijelo vrijeme, ne taktizira u onom nekom pasivnom smislu nego grize, pritiska, napada...
Ajmo sad Milose... Jako...
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
A koje pritiskanje... izvuka ga je servis kroz taj cetvrti i doceka dvije vezane duple greske koje odlucise 3/5 setova...
Aj da ga vidimo u finale, no mislim da ce ga Marej smorit u finale i dobit.
Svaka mu čast! Nisam očekivao da će ga u 5 setova dobiti!
...I’ll always be that kid
With the rolled up socks...
Bravo Milose svaka cast..Moze i da ga uzme sad..
I tako je Zabljacanin rodjen u Podgorici sa kanadskim pasosem kako nase novine vole da naznače najvjerovatnije poslao deda Rožea u penziju:-).Malo šale ali iskreno, Federer i dalje igra dobar tenis ali je to već daleko od nivoa potrebnog za osvajanje nekog slema.Ne znam koja mu je motivacija i dalje da igra obzirom kakve su mu šanse ali mislim da bi polako trebao da razmišlja o završetku karijere.Svaka čast Milošu evo mu sad šansa da napokon osvoji Vimbldon
I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.
E kako ne osta u PG nego ode u Kanadu, ode da se muci po svijetu turnire da igra ljepse bi mu bilo da ga je nedje ujko ubacio po nekih kancelarija da bleji i bog da ga vidi....xaxaxa...malo sale naravno, svaka cast Milosu pa da u nedelju pehar da podigne![]()
![]()
Bravo Milose!
Kakvu mu je polugu uradio u 5 set...
deuscroix
Svaka mu cast!!!!
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
Bravo Miloše!
Iznenadio bih se da dobije Mareja, ali nije nemoguće. Djeluje spremno i fokusirano, ali je Marej u zadnje vrijeme previše gubio važnih mečeva pa sumnjam da će ovaj, ali da vidimo.
Послато са C1905 уз помоћ Тапатока
"K'o mi, kad zovemo velikim čovjeka sitne duše,
a ko zna koliko je tihih što divovi u njima čuče."
Dobar mec, Kerber se borila ali ipak Serena je bila bolja. Serena stigla Stefi Graf - zasluzeno.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks