Šta je to?
Sent from my HTC One M9 using Tapatalk
Jedne godine je pomama bila s tim kod nas. Pogledaj na Gintas/ kineske bitike...
Šta je to?
Hvala, nijesam znao za ovo.
Kako se koristi?
Samo ga uključiš, pljasneš napast i ona odapne.
Super, moram to potražiti.
Funkcioniše li ovo protiv pješanih muva tj nevida? Te matrake je skoro nemoguće ubit. Prebrzi su.
Lord, the pitiful screams of all them college-educated women!
Nervira me kad me muva probudi ujutru, pa je se nekako otarasim dje je gadjam rukama da bi me opet probudila cim me uhvati sun, e onda ludim jos vise jer kad ustanem, nema je nidje da se vrti no je moram cekati jedno 5-6minuta da dodje opet ne bi li je nokautirao.
Pa cekaj, moras li pogodit muvu precizno ciljanim udarcem, mozda ne toliko snazno koliko koristeci, iskustvom i vjezbom usavrsenu, koordinaciju pokreta ruke i oka uz, manje vise, bogom date reflekse...bla bla...nije los ni raid kome smrad ne smeta i trovanje hemikalijom.
Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
Yes, I'm in need of something
But it's something you ain't got
Ne radi mozak tako dobro ujutru, barem meni ne.
Uglavnom, ne znam sto mi treba da procitam ovo, ali me iznervira, u pitanju je djevojcica 3 godine, W T F ?
http://www.cdm.me/svijet/region/mons...icu-pa-je-ubio
Mnogo je zajebano ubiti muvu cim su morali taj elektricni reket da izmisle. Ja nisam imao prednosti moderne tehnologije ali sam srecom uspesno ovladao svim tehnikama mlataranja papucom, nije bilo lako savladati ni tu drevnu vestinu ali sam nekako uspeo.
Samo podignes reket i kazes "you shall not pass" i roknes je.![]()
Ja sad ovdje po prvi put sam vidjeo da ima ovo za muve.
Hahah top je ovaj reket, dje cu uzet ovo?
Sent from my SM-G930F
U Centrometal na Zabjelo, 5,90 kosta cini mi se.
"LIFE IS ABOUT PASSIONS. THANK YOU FOR SHARING MINE." - Michael Schumacher
Da pitam roditelje đece od 3,4 godine, što rade budna u ova doba?
Sell the Vatican, Feed the World!
Obično žensko za volanom, kreće se u suprotnom smjeru od mene, čeka da skrene npr. sa bulevara u sporednu ulicu..i i meni siječe prolaz, iza mene nema kukalog auta i ona se zalijeće metar ispred mene skrene. sačekaj jadna ne bila tih 10 sekundi pa skreći koliko ti volja! One su neđe u rangu onih koji pretiču samo da bi bili prvi na semaforu![]()
Mozda joj se prikakilo 😊
nothing comes from violence and nothing ever could
Zene serinjaju
Dobro vece draga publiko, ja samo necu trositi reci na ove flamingose.
Što se mene tiče, svakog ko se usudi da mi takne u moju muku - zaradu sam spremna da odrobijam...
Ispali me, uvrijedi me, ali da se usudiš ovako bezočno da me pokradeš -
Vala, evo kolika sam, udrobila bih je od batina, samo da je uhvatim u toku 'šišnjanja'..
Sell the Vatican, Feed the World!
Kako mi neki idu na živceeeeeeeeeeeeeee....aoooooo
Ako ne postoji razlog da se pije, to nije razlog da se ne pije...
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks