AmFi vam ima 80% otvorenog dok dodje do centra.
2 semafora i 2 ležeća.
Taj motor je dragulj!
TAKUMI
Apsolutni.
Hahhahah
Mijenjan joj je cpu1 i cpu2, jedan za motor valjda na njega je nesto letovano, a drugo nzm od cega je. Bizbi nece da mi zavrsi oko testiranja 0-100 da vdm kolko ide.
Salu na stranu, slika je apropo one price Petrol Vs Jugopetrol benzin, sa Petrolovim 95 kod autobuske mi je prosjek bio na pun tank 10.1l (nemam sliku na zalost, jedva sam cekao da ga ispraznim) a voznja kroz grad oko 100km ostatak otvoreni put.
Što se tiče potrošnje meni je Mazda 120Hp 88kW 2.0 Benz. potrošila na 18382km 1148 litara, što da je potrošnju od 6,24l/100km.
Taj Skyactive je perfektan motor. Ne vjerujem da onaj od 165ks trosi mnogo vise u prosjeku.
vjerovatno moj sljedeci motor![]()
Ljudi je li ko isprobao ima li razlike izmedju obicnog euro dizela i ekto dizela na luk oil?
Je li ko vidjeo sa kojim se prodje vise km?
Navodno ovaj ekto ima vise aditiva kaze pumpadzija
Samo ti...
U mome srcu si...
Jedna jedina, nepobjediva -
Zvezdo ljubavi!
E ne znam što se tiče potrošnje ali trebalo bi da bolje ide sa tim dje ima više aditiva.
Ja mislim da sam pročitao da je bizbi vozio trojku samo na aditiv.
@Kapetan
Čudi me to, možda sipaš regularni 95 benzin pa ga ne zanima. Ja mislim da bi druga priča bila da sipaš 100 oktana.
@Biznismen_Podgorica
Pomagaj, uči ih (nas).
Novak nisi bio tu.bili su casovi ali ne prati svako nastavu moracu da ih ostavljam na popravni.
Eko-Eko-Eko-Eko i to je to.
potrosnja najmanja.
-Meni je momak kad sam testirao sve nase bezinskerekao na cmc nas 95 ti je kao 98 / a 98 ti je kao 100oktana dolazi nam gorivo iz te i te zemlje i najbolje nam je gorivo kao i dizel ima aditiva trla vrla.
dobro im je gorivo ali svako dize ono svoje.
Hahaha sto se cini![]()
Ja kad ne znam nesto, pitam, nije sramota![]()
Mada sto se dizela tice, na eko pumpe mi znacajno slabije auto radi to je sigurno.
Prije sam na petrol tocio ali meni i par drugova ali i forumasa primijetili smo povecanu potrosnju na petrol pumpe pa sam presao na luk oil dje mi je ok i rad motora i predjena kilometraza![]()
Jedino me danas zbunise sa razlicitim vrstama dizela na luk oil, nesto ranije to ne primijetih![]()
Samo ti...
U mome srcu si...
Jedna jedina, nepobjediva -
Zvezdo ljubavi!
Auto ti radi slabije.
Prvi put to cujem.![]()
E i ja evo prvi put cujem da slabije auto radi kad ga natocis na eko.
Sipam dugo, dugo vremena na eko pumpi i nikad problema nisam imao.
Evo na eko sipam 15 godina gorivo i nikad ovakve gluposti mi se nisu desavale
Sent from huawei
Pa na to sam i ja mislio / dje na eko.
Tata sipa tamo vise od 20god samo na eko ili nekadasnji jugopetrol i nikad nista.
Tako da za to prvi put cujem.
Bice prije da je do njegovog auta kad mu uspu bolje gorivo on ne moze da ga prepozna.![]()
Motor od mog auta je najmirniji V6 na svijetu, najtisi V6 na svijetu, najekonomicniji V6 na svijetu, najosjetljiviji V6 kad je gorivo u pitanju i drugi najpouzdaniji V6 na svijetu.
Ovaj motor ove karakteristike ima jedino kada sipam na Petrol. Takodje, ulje ne crni sa Petrolovim. Inace tu sipam od pocetka ove godine, iskljucivo.
TAKUMI
Fabija znamo da si jedinstven,cudi me jos da nisi izmislio neku bezinsku na mjesec da bude da ti jedino tamo sipas i vanzemaljci.
pominje petrol kao da sipa tamo 20godina a ne po'godine.![]()
Litar benzina u Crnoj Gori naredne dvije sedmice biće jeftiniji četiri centa, saopšteno je CdM-u iz Ministarstva ekonomije.
Sad znamo koliko automobili zaista troše goriva
Nakon polemike koja se dugo vodi u javnosti u vezi sa fabričkim podacima o potrošnji savremenih automobila, grupacija Peugeot Citroen odlučila je da objavi rezultate dobijene merenjem u realnim uslovima vožnje.Francuska kompanija saopštila je podatke o potrošnji 28 modela marki Citroen, Peugeot i DS, koji su umesto u laboratoriji, dobijeni merenjem u realnim uslovima vožnje.
Ovaj način testiranja potrošnje goriva zasnovan je na evropskom RDE projektu, koji predviđa da se merenja obavljaju pomoću portabl uređaja (PEMS) koji je priključen na automobil u toku vožnje. Test se vrši na otvorenim javnim putevima, a uključuje rutu gradske vožnje u dužini od 25 km, zatim 39 km kretanja izvan grada i 31 km vožnje autoputem - sve u realnim uslovima saobraćaja.
![]()
Lopovi
Sent from my iPhone using Tapatalk
Renault
Kod nas je sve naopako,svuda u svijet pada cijena barela,kod nas gorivo skuplje,u svijet poraste cijena,kod nas takodje
Sent from my iPhone using Tapatalk
Bice za 15 dana kod nas nafta 5 centi dolje
Samsung Note 5 Duos Gold
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks