Kako je moguce neko da likvidira firmu a da ne namiri nista od potrazivanja?
^Smiju.
Đe se ima polagat' TOEFL sem na Mediteran?
Lord, the pitiful screams of all them college-educated women!
Kako je moguce neko da likvidira firmu a da ne namiri nista od potrazivanja?
niujedne mi gace lastike nema
Eeeee, to se svaki posteni gradjanin cudi. Ako ti je ko sto duzan, prezali to
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
Xaxaxa, nmg da vjerujem, zemlja cuda.
Forever young, i want to be forever young
Znam coeka koji je tri firme zatvorio, ostao duzan bogu i narodu i nikome nista. Samo otvori drugu firmu i ide dalje.
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
Likvidacija firme doo. Standardna procedura kod nas. Ima ljudi koji imaju 50firmi o sve gase jednu po jednu cim nakupe duga
f6
Čak se i ne trude da potpuno promijene ime, samo dodaju poneko slovo na prethodni naziv.
Dolazim sa porodicom na odmor u CG avgust mjesec i treba mi auto. Nekako mi bezveze dat 1,000 eura za rentacar 20 dana. Radije bih nekome ko ima drugo auto ili ce biti van CG dao recimo 400 eura nego agenciji 1,000. Od rodbine uglavnom svi po jedno auto i ne mogu bez njih. Sugestije?
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Znaci 13,33 eura dnevno
If anything goes wrong, Desmond Hume will be my constant
20 dana. Neka bude 500 eura. 25 eura dnevno. Ne bi bila losa para nekome ako mu auto ne treba tih 20 dana u avgustu. Bar ja tako gledam. Dobro njima dobro meni.
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
To bolje pitaj nekog advokata, ali kojega poznajes, posto ce ti vecina reci, vjerovatno ima, mozemo da probamo, samo da ti uzme pare. Pricaam ti iskustvo mog prijatelja koji je ostao kratak preko 30 hiljada eura. Coek ugasio firmu i cao, sad ima drugu i *ebe mu se.
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
Zaboravi na taj dug.
Idemo dalje,
Bi nareza malo muzike pred odmore posto sam iskocio iz tog zlatnog doba odavno dje se skida sad domaca muzika? Preko dodataka na yotube ili ima sajt neki? Hvala
Sent from my iPad using Tapatalk
f6
Zar se cd-ovi još koriste...?![]()
#fakenews
Pardon, skinuo i prebacio na flesku.
Sent from my iPad using Tapatalk
f6
Ja preko YouTube... Kucaj na google download mp3 from YouTube.. Poštujes link i eto ga
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Sporo i to strana ima da bunch ali dimaca shkote bolje pojS kid metalkemi kupit mp3 za 2elera kod onoga na dzadu
Sent from my Lavabo sn-265
Hellblazer...
Ahahahaa tek sad vidjeh sto iskucah. Gledaj sad original:
Sporo je to, strana ima za bunch (na gomilu) ali domaca shkote (teshko). Bolje pojS (poci) kod metalke i kupit mp3 za 2 elera (eura) kod onoga na dzadu (ulicu).
Ahahahhaa smrad sam ogavni sa ovim kucanjem priznajem, i nijedna android tastatura mi ne odgovara a nemam debele prste ahahah
Sent from my Lavabo sn-265
Hellblazer...
Na 20 dana zhemo lagano...
Sent from tapatalk
#fakenews
Ime djevojke sa reklame?
marina![]()
nothing comes from violence and nothing ever could
Heheime i prezime u stvarnom zivotu
Ko vidi nindzino lice mora umreti!
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks