Some things never change...
A koji ce ti ***** Scepooo....
Nema ga Škomi kome uvaliti pa veli: "aj kod ovih mojih stalnih mušterija oni bi Tirona Lanistera potpisali za centra ako im ga ja preporucim".
I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.
Meni je veći problem produživanje sa Seadom, nego dovođenje Savovića. Ovako smo hejtovali I Tadiju, pa smo se posle izvinjavali...
Shit has hit the fan !
Ljudi nije lose, zna da igra vec je bio ovdje, ako se ubode na drugim pozicijama mocemo sa svima da igramo. I da se nadamo necemu...
ПОДГОРИЧКА БУДУЋНОСТ !
A jbg, malo se ovđe pretjeruje sa očekivanim pojačanjima. Savović je poslednji put ovđe imao neke sumanute statse (20+ ppg ako se sjecam dobro) , skoro sam dobio prvu tekmu protiv Cede u PO, al ga je onda onaj dečko (zaboravih ime) stavio u džep do kraja serije. Nek oni pogode sa Amerima, uklope Baćovića I naročito Ilića, ništa tu Savović smetat' neće..
Shit has hit the fan !
Neka on guli na ove male ekipe ka sto zna cijelu sezonu, al onda dako se nadje i igrac na kojeg se mozes oslonit da ce da resava na f4
Послато са GT-I8190 уз помоћ Тапатока
Kako ti svaki put zadrhti ruka maleni čovječe što te kupuju za 2 sendviča i kutiju pralina...
Karlo ZganecSto znam jedini razlog da ga dovedes zato sto ima cg pasos, ali Buducnost je izbacena iz CG lige pa stoga ni to nije validan razlog.Odluci se oces li igrati za sto bolji plasman u oba takmicenja i za to pravi tim, ili pusti jednu development sezonu dje se dugorocno moze neko od tih igraca isplatiti.Savovic je vec 2x igrao odje i svi znaju ishod kakav je bio, ne znam sto se sad ocekuje nesta drugacije.Cook sad mislim da nece ostati sledece sezone, dovesce opet nekog PG i combo SG i stranog centra vjerovatno neki "lokalni" poput Planinica i Marica,dobice Ilic i jos poneko sansu i to bi bilo to.
Last edited by MrTwister; 05-07-16 at 20:12.
Ne isključuju igrači poput Savovića forsiranje nekih mlađih igrača, nemoj sad I ti priču kako nam treba ''12 podgoričana u ekipi'' , a iz cijele cg ne mozeš skupit' igrača za jednu petorku. Mozda ce ovaj bit samo takva rupa ove god, al ako odigra kao prosli put kad je bio ovđe, ja cu bit zadovoljan.
A rezultat..jbg, kad prošle sezone, kad nam se sve otvorilo, nismo stigli do finala, održavanje u top 3 ABA bi bio neki ok rezultat. Sve preko toga, puna kapa..
Shit has hit the fan !
Mislim nikog nije briga za CG ligu, mozda ce ih i vratiti prije nego li pocnu da se takmice ali svakako nikakvog uticaja to nema.I Partizan je navodno izbacen iz srpske lige iz istog razloga.Najveci problem je sto su i ove mladje kategorije takodje suspendovane, mada se i tu da naci rjesenje.Evo Mornar ce igrati kvalifikacije za ovu FIBA ligu "sampiona" al tesko da ce proci.Nego je bilo price da ce se prosirivati ABA liga na 14 ekipa jer Olimpija nije regularno izborila ABA kroz slovensko prvenstvo, neki cak pominju i 16 timova pa je navodno i Sutjeska zainteresovana da se ponovo vrati u tu pricu ako bude prosirenja.
U Srbiji savez organizuje samo kup, a prvenstvo nekakvo udruženje klubova, tako da Partizan neće igrat' kup.
A zbog zmajčeka se i prošle sezone proširivala liga, oni će izgleda ovako dovijeka. Niko ne pominje ABA 2, a to bi bila prava stvar za sve, naročito za mlađe igrače..
Shit has hit the fan !
J R Reynolds - drugo pojačanje Budućnosti!![]()
Okle ti ta info
Priroda je lijepa, al' zajebano društvo.
Fb stranica KK Buducnost objavila.
Eno na Vijesti.
Ako je fizički ok, ovo je odlična vijest. Mada, imao je slabu sezonu u Zjelonoj Gori, ali ja ga se idalje sjecam kao najboljeg Amera koji je bio ovđe u poslednjih 10 god..
Shit has hit the fan !
To ti je zavrseno. Potpisan ugovor na godinu
Sta je ovo, projekat reunion?![]()
Mislim da je dovoljno starijih igrača(eventualno još Akindele), da nam ne bude prosjek prve petorke 30 godina
Priroda je lijepa, al' zajebano društvo.
Dje su i sta rade Akindele,Gerald Lee i AndersonNe iskljucujemo i Nemanju Gordica.
Kuku nemoj Lee-a prizivat, zamisljam par centara Lee Rikic, ou maj fakin gad.
Послато са GT-I8190 уз помоћ Тапатока
Kako ti svaki put zadrhti ruka maleni čovječe što te kupuju za 2 sendviča i kutiju pralina...
Dje su Vil Sihi i Met Boldin?
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks