Haha, po 10 salveta mi treba, vas se umažem vazda
Sent from my SM-G930F
Sad je i pomfrit dobar... Top je burger al 2.5e... A onaj xxl ja ne umijem pojesti :d
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Haha, po 10 salveta mi treba, vas se umažem vazda
Sent from my SM-G930F
Danas sam bio u Nevidio i po povratku imali smo rucak u etno selo Jatak. Odusevila me hrana a nije ni skupoo. Za nas 5, kafe, sokovi, corba, 5 pastrmki i meso na jednom ovaju, krompir ispod saca i kuvani i salata na velikom ovalu 45e. A hrana tooop. Pa preporucujem onda.
http://www.jatak.me/
Plus ko zeli da se spusta u Nevidio, prekorektno i profesionalno.
http://www.nevidio.se/
Gledah neke video materijale za prociscavanje organizma, i odlucio sam probat' neke 'metode' medjutim trebaju mi neke navedene biljke, i interesuje me gdje bih to mogao da kupim?
Navescu par stvarcica samo da vidite o cemu se radi:
list i gel aloje, mahuna i list sene, stara kora krkavine, kora krusine, korijen mahonije, korijen ljutica...
946.eq
Bih u Zlatibor na krapa i cuvenu riblju corbu, corba zaisto cuvena, prva liga! Ne pamtim da sam ljepse corbe jeo. A neka to no ti ostave punu zdjelu corbe pa mozes da dosipas koliko ti je volja, Ja mislim barem 6-7 tanjira ima jos u onu zdjelu. Ja sam dosuo jos jedan puni, reko da se ne forsiram jer sam ceka krapa u zvona. Za mene i djevojku narucih porciju krapa u zvona, pojedosmo po pola i dovoljno nam bi jer nismo bili puno gladni. Krap takodje odlican, socan, bas sam lijepo ruca' mogu vi rec... Uz to opalih jednu sopsku salatu, popismo i po sok, sve 18.5e, e vala simbolicno![]()
Noćas idem u HN. Da li imate preporuku za neko mesto gde može lepo da se jede? Kad kazem lepo mislim da ne izadjem gladan i praznog novcanika.
Ja moram ponovit opet, a pomenuo je neko, picerija mr gastro u centar. Svaki put savrsena pica i piroska
Sent from my iPad using Tapatalk
f6
Mr. Gastro nema toalet. Ne znam da li to ispunjava zakonske i slične trivijalije, ali ne valja nikako.
Mislim da ako se registruješ kao brza hrana ne treba da imaš to... Brza hrana se računa kao kiosk.
A ako se registruješ kao restoran ili kafić/kafeterija/kafana onda moraš...
Poslato sa sjajne pisaće mašine Note 5 x2
............ Ż\_(ツ )_/Ż.............
A dje im onda kake radnice ako nemaju wc?
U poljski... 😂
Mexicana u gloriu je KATA STROFA(odvojeno) pi pi pi
Kapricoza tu i tamo...
S bih u onaj ester, sve cvjetalo ko ga je preporucio, fantasticna pica
Sent from huawei
Gdje je Gloria? Gdje je Ester?
Sent from my 6043D using Tapatalk
Vele mi moji da ima neka prebolesna picerija u Lučice, svako malo idu tamo, navukli se na picu![]()
Djuzla razocharao si me i kao pizza majstor i kao komunista... :mrgreen:
Sent from tapatalk
#fakenews
Popeci na Salasu, bolje pojeo nisam.
Ester dobra al meni npr je u pepe bolja
There are currently 18 users browsing this thread. (0 members and 18 guests)
Bookmarks