kad sad pogledam ovaj post stvarno zvuci malo *****ski. ali objektivno ovakva gradja ili 80posto bilderske kroz pg sa stomakom do zuba ali ruka 50cm
kad sad pogledam ovaj post stvarno zvuci malo *****ski. ali objektivno ovakva gradja ili 80posto bilderske kroz pg sa stomakom do zuba ali ruka 50cm
f6
ruka deblja od noge obavezno![]()
She is only here to annoy herself!
Ja sam imao rucerdu, ali kako radim boks smanjila se bar za 3cm.
Ne mogu ja ako me kosulja ne zategne u ruke, grudni kos, ramena. Nije to to![]()
Pa obuči manji broj košulje.
istrajan budi.
Eto tako :-)
Sent from my GT-I9195 using Tapatalk
This time next year we'll be millionaires
Како је сурутка здрава људи моји. Треба само њу пити и нема бриге. Само природно и ћао
Sent from my HTC One_M8
Sate sate sate
pa grčki naziv surutkus u prevodu znači velika ruka.![]()
istrajan budi.
xD![]()
istrajan budi.
Preporuka za neki dobar protein ?
Ko vidi nindzino lice mora umreti!
https://www.proteini.si/me/proteini-...100-bag-2270g/
trenutno na akciji, odličan izbor za te pare
Jesam li ja jedini sto sav protein, cak i vise no sto mi treba, dobijam iz hrane. I to sam na bulk, doduse lean ne pretjerano. Pio sam whey ranije dok sam na cut bio a sad sam lagan bas, cak imam vise problema ugljene da ubacim, jer mi se ne jede kilo pirinca ili nezdravog sranja
rm -rf /
Prodaje li jos ko Battery suplemente sem proteini.si ? Jos im nije stizao ovaj maltodekstrin na sajtu. A vidim ni sejkera nemaju u ponudi vise...
Momci, radite li vjezbe za muricu...?
zamislite (ili nemojte) grdosiju od 2m i 125 kg misica sa kurc*cem od 15cm... nekako ne ide...
Mora postojati neka proporcija, zar ne, to je isto kao kad neko ne radi noge...
ako neko radi- pijete li whey nakon vjezbi za penis...
zanima me jos ovo- kod maratonskog seksa, moze li se desiti da penis udje u katabolizam... je li bolje onda za svaki slucaj roknut malo bcaa...?
???
Whey na engleskom znaci surutka...
100 ml prirodne surutke ima mozda 4 gr proteina... znaci treba da ispijes pola litra minimum da uneses 20 gr, tj jednu manju mjericu wheya...
i opet nije isto, sporije se razlaze i strasan te prdez uhvati poslije nje...
a je li zdrava, jeste, regenerise jetru itd... ali ova kupovna mi i nema neke veze sa prirodnom...
gledam sliku ovog Amfikevog druga, diga mi se, ali kad procitah da roka prirodnu surutku i da ne pije nista drugo... aoh,aoh...
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks