Sto ce vam kamere?
Nevezano za ove budale sto im se moze, mozes mi napisati koja je kamera u pitanju i koliko je kostala? Ja se razmisljam nesto takvo ugraditi? Je li velika kamera?
Sto ce vam kamere?
Kamera je zakon. Imas kod ovoga sto ih nabavlja po 10 a proadje po 50e na oglase.
Kamera na nasim putevima ima sta zabiljeziti, mislim da bi bila korisna stvarcica u autu. Materijala u izobilju, jer smo totalno saobracajno nekulturna nacija, evo ti gore pogledaj samo saobracajce (cuvari reda i mira kojeg oni isti narusavaju) sta rade...
Imam ti ja ovu za prodaju, nije nikad korišćena. veličina dizajn i sve ostalo top! 60 eura
http://www.gearbest.com/car-dvr/pp_113549.html
Znam da ima sto da zabiljezi, ali sto kad ti je taj snimak zalud. Osim da ga nakacis na forum
Dobro je imat kameru na motor da kad ti ludak iskoci i ako panes ili ga udaris imas dokaz
rm -rf /
A misliš da je to validan dokaz? Jes al u neku drugu zemlju
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Dobar im je čip na astru.![]()
Snimak ti ne vrijedi kao dokaz, mozes jedino da ih skupljas za svoju licnu kolekciju.
Kako da ne. Ako putuješ u neku zemlju u Evropi moraš da provjeriš da li je uopšte legalno imati dashcam.
U Austriji bi te klepili samo 10.000 €
Ako je vjerovati forumu na kojem sam pokupio informaciju kamera je nelegalna u
Austriji
Njemačkoj
Belgiji
Španiji
Portugalu
Luksemburgu
Sent from my SM-G900FD using Tapatalk
Last edited by Rakun; 05-07-16 at 14:45.
"Ja i dalje čekam da mi dokažeš da je Sunce kancerogeno.", Bugi
Nije validan dokaz na sudu, ali vecina krivice zavisi od ekipe za uvidjaje. Meni je licno pomogla u jednoj situaciji.
Motociklista u uskoj krivini pretice na punoj autobus. Kako sam ja u suprotnoj traci, zakacio je ili moj retrovizor ili autobus i pao. Mozda nije ni zakacio nikoga nego sam pao, jer nisam cuo udar u retrovizor. Kad je dosla policija, lik mrtav hladan, ja sam sjekao krivinu i zakacio ga, pa je pao.
Nikakav problem, rekoh. Ima kamera u automobilu, pa ce se vidjeti da ti pretices autobus, a da sam ja u mojoj traci.
E tad pocinje, ko si ti da mene snimas, nije to dokaz na sudu, ne smiju policajci da to gledaju bez njegove dozvole.....
Sta mislis ko je bio kriv na kraju?
Last edited by Hell Raiser; 05-07-16 at 14:37.
Sad malo progooglah, u Austriju je zabranjeno, u Njemackoj je zabranjena izuzev malih kamera pod uslovom da se slike ne objavljuju na javnim sajtovima... Ovo nisam znao
Ovo vam je 1/1
Ovi snimci vam nista ne znače na sudu kao dokaz - JEDINO VAM VAZI DA POKRENETE TUZBU PROTIV TE OSOBE I ONDA IZNOSITE SVOJE DOKAZE.
Austrija - za prvo hvatanje 10.000 €, a za drugo 25.000
Španije - 2000 €
Stanje u Njemačkoj je u najmanju ruku čudno jer u Bavariji kazna može ići i do 300.000 €, a u ostatku je dozvoljeno ali isključivo za privatne svrhe
U Luksemburgu je dozvoljeno posjedovanje, ali nije snimanje
U većini zemalja je dozvoljeno ali uz određene restrikcije (u Mađarskoj kamera mora biti izrazito niske rezolucije)
Sve u svemu ni u jednoj zemlji Evrope nije prihvatljivo kao dokaz na sudu(muka mi je da detaljno googlam pa primiti sa dozom rezerve)
Last edited by Rakun; 05-07-16 at 16:12.
"Ja i dalje čekam da mi dokažeš da je Sunce kancerogeno.", Bugi
Znaci imas dokaz da nisi kriv a mogu te osuditi da si kriv
Crna Gora, gnjezdo sokolova,
ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
Tko zlobio – crn mu obraz bio
što će nam dokazi, kad imamo tebe, Benzi?
Sjećaš se ono kad sam prebio 2 saobraćajca i onda se u Limenci samo pozvao na tebe i sve oke?
(nečitko)
U crkvi na vrhu Rumije si se pozvao na Bizbija...? :mrgreen:
Sent from tapatalk
#fakenews
on je moj BOG i moja molitva... Isto kad su SAJ-ovci tukli demonstrante kod stare Vlade, krenuše pud mene sa isukanim pendrecima, dovoljno je bilo da dreknem "Ja sam Bizbijev drug, vozio me u golfa!!", samo su salutirali i okrenuli se...
Some say that he taught The Stig how to wake up "sleeping policemen"![]()
(nečitko)
TAKUMI
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks