Da punudjeno je,(koliko se sjecam) samo Srbija,tako da sam ostavio tako kako je bilo...
Pisi Milijana Vako
Ima li mozda neko informaciju zasto su majmuni iz poste uveli CAPTCHA verifikaciju za provjeru statusa,je li moguce da im je malo po euro od svakog paketa pa ne mogu da plate normalan hosting (posto je vjerovatno razlog sto im je ogranicen protok)? postadose beskorisni svi tracking sajtovi zbog majmuna. narucivao sam iz svih drzava svijeta,i nidje na trackingu ne vidjeh ovo
Danas sam kupovao neke patike na snizenje na Asos i pise mi cijena ne znam oko 58€ prebacim u funte 41Ł idem na placanje sa paypal,paypal konvertuje € u Ł i meni skine 50,50€..
Vjerovatno ste upuceni nisam citao topik ali rekoh da napisem...
Last edited by METZ; 05-07-16 at 20:50.
Ovo sa funtama je dobar trik za uštedu dok trgovci ne apdejtuju cijene.
Jesu li omogucili PP primanje novca za CG ili ne jos??
Sent from my iPhone using Tapatalk
Nisu jos a kace ne znamo.
Jedno pitanje,podjoh u Prvu banku CG da izvadim karticu i ona veli za 15 dana ce biti,ja rekoh to takva procedura,vazi.Kad cuh da u Hipotekarnu izdaju za 2 dana,mogu li sad poci tamo,mislim znam da mogu,nego ocu li odjavljivati ovamo u Prvu (nisam im nista uplacivao niti imam potrebu da idem vise kod njih)
Jesi li potpisao ugovor kakav? Ako jesi procitaj sto pise tamo.
rm -rf /
A potpisah neke listove tamo,a nisu mi nista dali osim one kao kartice za devizni racun,morao sam racun otvoriti kod njih,ali nesto razmisljam ako ja ne uplacujem novac niti ista oni nemaju sa cega skidati,a nemaju ni razlog bez eto mozda to odrzavanje,ali se zajebah cus 15 dana da naprave karticu,a sto je ovo
Ja bih isto posao da otkazem bez obzira na sve ako si odlucio da ces u drugoj banci da izvadis... Vjerovatno si potpisao ugovor, i na racun odrzavanja ce ti oni tarifirati svaki mjesec. Ici ces u minus, pa oni poslije mogu, pretpostavljam, da pokrenu prinudnu naplatu prema jmb...
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
Da, a i za otkazivanje mislim da ce ti naplatit nesto.
rm -rf /
Naručila bih sa ebay jedan Mueller steznik za ruku. Dostava piše 13$ USPS. Da li će mi ovaj naš UPS naplatiti još nešto dodatno?
Jedan info-na SD masu nekih Adidas i Nike naocara na snizenju do 90%...
Last edited by Ben Dover; 07-07-16 at 07:27.
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
@montenegrina
Nije to ista pošta. Naruči slobodno.
Sent from my GT-I9195 using Tapatalk
Last edited by sparky; 07-07-16 at 07:03.
This time next year we'll be millionaires
Ovo za karticu, trebalo bi da se moze otkazat, tako mi rekose u SG kad sam ispotpisivao i isto 15 dana treba, tako da podji i otkazi. Mozes shutra tamo otvorit neki racun, bez obzira je li sto uplacivano ne gine ti neko minimalno odrzavanje.
Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
Yes, I'm in need of something
But it's something you ain't got
Nikome izgleda ne smeta sto ne moze vise da prati posiljku od slanja do prijema na istom sajtu?
Pa sta sa radimo? Ako mozemo nesto da preduzmemo, daj ideju...
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
Da bacimo petarde u Postu cg jedino!
poslato s Jadrana
Ima li ko problema sa aliexpressom? Ne mogu nista da trazim, sto god ukucam, kaze da ima 0 rezultata. Probao izlogovan, ulogovan, cak i na razlicite pretrazivace, sve isto.
Osim toga cesto mi izbaca "Your connection is not private" na chrome.
Ja na Ali ulazim posljednjih pola godine iskljucivo preko aplikacije sa telefona i radi odlicno...
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks